Postao/la SaltCityAttack » 30 jun 2014, 12:05
Ma ne kradem ja nikog..kako to Mela krademo 3 sezone majketi?.prvo mi nismo zeljeli dati za Mela ono sto je Denver trazio jedne prilike pa nismo mi toliko ludi.
Za Parkera kazem jer imamo iskustvo da igraci iz Bucksa cim imaju priliku otici to urade...recimo.da je gdje drugl Parker recimo u Miami lakers, Boston i ostali teesko..o jos kazem po onome sto je Parker izjabljivao ranije da ima zelju igrati blize kuci zbog prijatelja rodbine i da je jako vezan za Chicago i kako bi volio igrati sa Rosom i u Bullsima kad hi Bullsi dobili pravo da ga biraju to je na radiju govorio u ono vrijeme dok su svi kislili da ce Bullsi tankirati.
Ovako blizu je kuce bice nam blize da ga valjda tad maznemo...tad ce valjda biti u svojim najboljim igrackim godinama.
Pa ne znam gore Bucksi slaba je fan zona skroz..ja znam dosta dosta ljudi gore sve to za Bullse navija nosaju kackete jakne Bullsa i td..ja ih znao zezat reko pa kako ovdje sve Bulls navijaci sto ne navijate za home team..uglavnom imaju negativno misljenje za ekipu..malo mi je to glupo ali eto...gore se navija za Packerse tako da ljudima Bucksi nisu zanimljivi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987