Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
Razbicemo svabe.
- jedanjeborac
- Kontakt:
Veliki dan za srpski sport.
Par Nektara popijeno. Valja krenuti do parka Mladen Stojanović i nadam se s tog mjesta slaviti zlato košarkaša.
AJ Srbija!
Par Nektara popijeno. Valja krenuti do parka Mladen Stojanović i nadam se s tog mjesta slaviti zlato košarkaša.
AJ Srbija!
Za Srbiju!
BB 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Jbg, nije se dalo.
Msm da je presudila povreda Dobrića. Falio je i u odbrani i u napadu. Takodje i brzopletost Jovića u 2 navrata, a potom i Petruševa kad se lomilo.
Aleksa Avramović!!!
Hvala vam momci na jos jednoj medalji

Msm da je presudila povreda Dobrića. Falio je i u odbrani i u napadu. Takodje i brzopletost Jovića u 2 navrata, a potom i Petruševa kad se lomilo.
Aleksa Avramović!!!

Hvala vam momci na jos jednoj medalji

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Svaka cast. Bez najboljeg kosarkasa na svijetu do kraja zadnje cetvrtine biti u igri za osvajaca SP je golemo.
Sportski pozdrav od bosanskog muslimana.
Hvala puno. Svako dobrosamoposmatram je napisao/la: ↑10 sep 2023, 16:50Svaka cast. Bez najboljeg kosarkasa na svijetu do kraja zadnje cetvrtine biti u igri za osvajaca SP je golemo.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Igrali ste dobro ali zajebo vas sudija
Volim Sarajevo više od svog života.
Popusite i nama i sudijama.
Zao mi je, ali je protivnik zasluzio zlato.
Milutinov i Guduric podbacili.
Zao mi je, ali je protivnik zasluzio zlato.
Milutinov i Guduric podbacili.
Nakon Dobrićeve povrede bilo mi je jasno u kom će smjeru ići utakmica.
Nažalost nismo uspjeli.
Falila je širina koju je protivnik imao.
Jedan veliki Aleksa nije dovoljan.
Gudurić, standardno, na svim bitnim utakmicama podbaci.
Ne zamjeram ništa, ni selektoru ni ekipi. Dobar rezultat. Hvala momcima.
Nažalost nismo uspjeli.
Falila je širina koju je protivnik imao.
Jedan veliki Aleksa nije dovoljan.
Gudurić, standardno, na svim bitnim utakmicama podbaci.
Ne zamjeram ništa, ni selektoru ni ekipi. Dobar rezultat. Hvala momcima.
- jedanjeborac
- Kontakt:
Boga mi ja zamjeram i Joviću i Guduriću i Milutinovu i Stefanu Joviću. Odigrali su baš loš meč.
Za Srbiju!
Ovo je forum, ti zamjeraj.
Ja ne mogu malom Joviću previše zamjeriti. Neiskustvo. Što se Gudurića tiče, tu se apsolutno slažem. U dresu reprezentacije, poput Nedovića, nikad ništa veliko.
Dobrić je baš falio. U oba smjera.
Ja ne mogu malom Joviću previše zamjeriti. Neiskustvo. Što se Gudurića tiče, tu se apsolutno slažem. U dresu reprezentacije, poput Nedovića, nikad ništa veliko.
Dobrić je baš falio. U oba smjera.
ocekivao sam pobedu
nismo uspeli, nije bilo zara kao u polufinalu
ove suze ne kraju, svesni su momci sta su propustili
nismo uspeli, nije bilo zara kao u polufinalu
ove suze ne kraju, svesni su momci sta su propustili

-
- Kontakt:
Kako možeš zamjeriti Joviću ? Ovi šutevi za par godina će ulaziti , kapa do poda Pešiću što mu je dao ovoliko prostora .jedanjeborac je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:11Boga mi ja zamjeram i Joviću i Guduriću i Milutinovu i Stefanu Joviću. Odigrali su baš loš meč.
Strašan rezultat , svaka čast

Jedina mala zamjerka jeste da su Švabe imale više želje i više su se borili , ne znam kako ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Želja je relativna kategorija. Prije bi se moglo reći više snage i više raspoloženih pojedinaca. A to je ključno.
Bogdan je odlično ušao u meč, ali u nastavku nije mogao doći do lopte. Bukvalno su oni igrali na tu kartu da zaustave najboljeg i najbitnijeg srspkog igrača i tu su Bonga i ostatak odradili fantastičan posao. To se odrazilo i na kvalitet napada. Iznuđeni, teški šutevi koji teško ulaze. Odluka da se ide na Milutinova je bila potpuno rezonska, ali njega je par faulova totalno izbacilo iz ritme, a dva promašaja potpuno iz utakmice.
Bogdan je odlično ušao u meč, ali u nastavku nije mogao doći do lopte. Bukvalno su oni igrali na tu kartu da zaustave najboljeg i najbitnijeg srspkog igrača i tu su Bonga i ostatak odradili fantastičan posao. To se odrazilo i na kvalitet napada. Iznuđeni, teški šutevi koji teško ulaze. Odluka da se ide na Milutinova je bila potpuno rezonska, ali njega je par faulova totalno izbacilo iz ritme, a dva promašaja potpuno iz utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.