Kvalifikacijski turnir za OI RIO 2016.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacijski turnir za OI RIO 2016.
Šarić,šta je radio čovjek
Igrač utakmice!Iako je veceras bilo puno onih koji su potegli u određenim trenucima.Bravo svima!

37. kolo Joma-Inter,proslava 19. naslova
#noexcuses
#olujasaistoka
#vjetaridaljepuše
MCOIS
#noexcuses
#olujasaistoka
#vjetaridaljepuše
MCOIS
Kava ubleha je Ettore Messina sunce ti poljubim.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
lumani je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Puma je napisao/la:Navijam za Italiju ali sa 2 hiljade bekova a svi hoce loptu to ne moze da funkcionise. Strasno talentovan tim a nikad ih nece biti nigdje.
I ja sam očekivao više od Italijana, dragi su mi ali ne zna se ko pije ko plača.![]()
Hrvati imaju jak tim, samo to treba posložiti dobro a Aco to zna.
Messina je krivacSvaki napad isti,gnjavi se lopta prvih 10 sekundi i onda se na silu zavrsavaju napadi..Mislim sta ocekivati od trenera,koji je pristao biti asistent u nba
![]()
Naravno, ekipa koja ima 3 NBA igrača i 2-3 euro igrača i to dobr igrača. Stvarno vrlo loše, očekivao sam da će ovo lagano proći i baš šteta što neće igrati ali ko im je kriv.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
SiamoNoi je napisao/la:Šarić,šta je radio čovjekIgrač utakmice!Iako je veceras bilo puno onih koji su potegli u određenim trenucima.Bravo svima!
Ma svi su odlicni. Bogdanovic i Simon zabijali, Saric radio sve, Planinic hvatao vazne skokove i zabijao. Bravo za sve

- BijelaCokolada
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:MVP turnira
Kako ispred Bogdanovica

BijelaCokolada je napisao/la:E haj nek mi neko kaze kojom logikom Gentile ispred Datomea?Pa je li Messina normalan?!
Garantujem niko ne moze cuvati Gallinaria 1 na 1,bilo da krene licem ili ledjima prema kosu,veceras svega dvije ili tri situacije kad je igrao iso.
Zao mi je talijana,ovo bi ih moglo psihicki slomiti,mogao bi im biti i kraj,jer znamo koliko imaju problema sa odzivom svih zvijezda..
Hezonja odbranu odigrao fenomenalno.Par puta strasno rotirao i citao kretnje igraca italije.Jos uvijek sam pri misljenju da moraju hrvati da razrade neku akciju za njega da trci kroz blokove
sve to sam napisao jucer

BRAVO MOMCI! BRAVO DARKO!!!

Bojan je poenterski bio najbolji, ali je Dario radio sve na terenu, momak je strašan !
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
BijelaCokolada je napisao/la:Clutch je napisao/la:MVP turnira
Kako ispred Bogdanovica
Tako sto ubacis 18 uz 13 skokova, nekoliko ukradenih lopti i fenomenalnom odbranom.
I mislim da je ovo za igraca utakmice jer je i Jokic na onoj drugoj isto primio.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- BijelaCokolada
- Kontakt:
lumani je napisao/la:BijelaCokolada je napisao/la:E haj nek mi neko kaze kojom logikom Gentile ispred Datomea?Pa je li Messina normalan?!
Garantujem niko ne moze cuvati Gallinaria 1 na 1,bilo da krene licem ili ledjima prema kosu,veceras svega dvije ili tri situacije kad je igrao iso.
Zao mi je talijana,ovo bi ih moglo psihicki slomiti,mogao bi im biti i kraj,jer znamo koliko imaju problema sa odzivom svih zvijezda..
Hezonja odbranu odigrao fenomenalno.Par puta strasno rotirao i citao kretnje igraca italije.Jos uvijek sam pri misljenju da moraju hrvati da razrade neku akciju za njega da trci kroz blokove
sve to sam napisao jucerSto duze Gentile igra,vece sanse su za Komsije...Gallinari u ovom sistemu nema sta traziti.
Run and Gun kosarkom mogu svakoga unakaziti,uostalom to je italija.
Ovo smece od kosarke sto preferira Messina nije za njih ni u ludilu
Nista ne ocukujem u Riu.Uzivajmo.Ovo veceras je sve 
Kad se grupe slazu?Dajte nam te Amere

#noexcuses
#olujasaistoka
#vjetaridaljepuše
MCOIS
#noexcuses
#olujasaistoka
#vjetaridaljepuše
MCOIS
- SlevinKelevra
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:Nista ne ocukujem u Riu.Uzivajmo.Ovo veceras je sve
Vec se zna grupa.. Argentina, Litvanija, Brazil, Nigerija i Spanija s vama.
Nikako Ameri 
Kako su se drzali i protiv Grka i protiv Talijana kad su ih stizali i kad je bilo gusto...dugo to nismo vidjeli.Plus i za Acu.

Kako su se drzali i protiv Grka i protiv Talijana kad su ih stizali i kad je bilo gusto...dugo to nismo vidjeli.Plus i za Acu.
#noexcuses
#olujasaistoka
#vjetaridaljepuše
MCOIS
#noexcuses
#olujasaistoka
#vjetaridaljepuše
MCOIS
filip13 je napisao/la:HankMoody je napisao/la:Francuzi imaju odličnu ekipu, ako im svi budu išli u Rio. Parker, De Colo, Batum, Diaw i Mahinmi prvih 5, Huertel, Fournier, Luwawu, Lauvergne i Gobert drugih 5.
njima se uvijeki nesto isprijeci da budu u punom sastavu,a goberta nema ni na ovom turniru
Šteta zaista, jer su prejaki, odnosno bili bi prejaki.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Nista ne ocukujem u Riu.Uzivajmo.Ovo veceras je sve
Vec se zna grupa.. Argentina, Litvanija, Brazil, Nigerija i Spanija s vama.
jos se ne zna u koju ce grupu biti smjesteni kvalifikanti, to ce biti odredjeno naknadnim zrijebom poslije zavrsetka turnira u Manili
Don't believe the hype.
lumani je napisao/la:https://youtu.be/naVorjURNR4
Svaka cast ovom Covijeku![]()
i kao igrac je bio ovakav
BijelaCokolada je napisao/la:Clutch je napisao/la:MVP turnira
Kako ispred Bogdanovica
bas cudno
Puma je napisao/la:BijelaCokolada je napisao/la:Clutch je napisao/la:MVP turnira
Kako ispred Bogdanovica
Tako sto ubacis 18 uz 13 skokova, nekoliko ukradenih lopti i fenomenalnom odbranom.
I mislim da je ovo za igraca utakmice jer je i Jokic na onoj drugoj isto primio.
mislim da su obojica izabrani za MVP turnira
Dosadni ste sa rvackom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.