Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Goalgetter WroteColonIzgleda da mu je toliko dobro u ovom ugovoru do 2021 godine, da ga se ne zeli tako lako odreci. 25.000 funti u sedmici, ne zuri mu se.
“To je bila opća tuča između Mehe i tri brata Suljanović i njihove dvojice sinova. Meho je bio sam na jednoj strani, a njih petorica na drugoj. Kada se očekivalo da se sve smiri, Senad je izvadio pištolj i sa dva hica ranio Mehu” – kaže za Dnevni avaz svjedok incidenta.
Rokoko87 WroteColonRaonffa WroteColonOčekujemo Mumeta u prvih 11 za vikend
On i Gomo da drže sredinu.
Raonffa WroteColonRokoko87 WroteColonRaonffa WroteColonOčekujemo Mumeta u prvih 11 za vikend
On i Gomo da drže sredinu.
Normalno, samo njega Gomo može pridržati za neku stvar što se tiče fudbalskog znanja
Jorginho5 WroteColonVjerovali ili ne, moja skolska iz srednje je maceha trenutno Mumetu, mogu nju upitati zasto je odbio Middlesbrough ? Sta planira dalje sa karijerom ?
kobe24 WroteColonJorginho5 WroteColonVjerovali ili ne, moja skolska iz srednje je maceha trenutno Mumetu, mogu nju upitati zasto je odbio Middlesbrough ? Sta planira dalje sa karijerom ?
Ma kakva pitanja, udalji se od nje maksimalno, inace ti ne gine blizak i neugodan susret s Mehom.