Mislim da tu sve ovisi od situacije sa Jovicem, da li ostaje ili odlazi negdje?
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,_dreamer_,Monolog,harden,TaRgEt_
- Hadersfild
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Kult glavnog grada.
Ide Jovic u Fiorentinu izgledaHadersfild je napisao/la: ↑22 jun 2022, 20:27Mislim da tu sve ovisi od situacije sa Jovicem, da li ostaje ili odlazi negdje?
Ma kakav Jovic. Ja i dalje ne znam sta je Real mislio kad je platio tolike pare za njeg. Imao jednu dobru sezonu gdje je dao 17 golova i to zato sto je dao 5 golova na jednoj utakmici sto je 12 golova kroz 30ak kola. Kramaric je dao toliko 17 golova a ucestvao je i asistirao u skoro jos toliko. Da bi igrao u Realu, moras prekucati ove lige kao Njemacka ili doci kao wonderkid u 16-17-18 godini. Jovic nije bio ni jedno ni drugo. Sa 22 godine ti si formiran igrac.
Jović je davao golove kakve mogu samo najveci majstori fudbala i u tom momentu bio top 5 "ubica" u evropi sto se realizacije tice.totasef1 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 10:08Ma kakav Jovic. Ja i dalje ne znam sta je Real mislio kad je platio tolike pare za njeg. Imao jednu dobru sezonu gdje je dao 17 golova i to zato sto je dao 5 golova na jednoj utakmici sto je 12 golova kroz 30ak kola. Kramaric je dao toliko 17 golova a ucestvao je i asistirao u skoro jos toliko. Da bi igrao u Realu, moras prekucati ove lige kao Njemacka ili doci kao wonderkid u 16-17-18 godini. Jovic nije bio ni jedno ni drugo. Sa 22 godine ti si formiran igrac.
Nije on trpao samo u Bundesligi, nego je dao 10 komada u EL, izmedju ostalog Chelseau i Interu.
Drugi par opanaka je sto je on nevidjeni ljakse i tupan. Mahalsko-seljacki mentalitet o kojem sam juce pisao na temi "potencijalni reprezentativci". On je potpisom za Real "zavrsio" svoju karijeru u smislu truda i napretka. Njega je sustinski Kovač tjerao u Frankfurtu da trenira i napreduje! + sto je nabasao na onu Sofiju...
0:08
Samo mala digresija, neki dan gledam menadžera Vlahovića i covjek kaze da je to najveci profesionalac kojeg je ikada sreo. Prvi dolazi, a poslednji odlazi s treninga. Bio je kritikovan da rijetko koristi desnu nogu pa je msm u Juveu 4-5 golova dao istom. Decko ima ambiciju da bude najbolji napadac na svijetu, a ovaj se zadovoljio milionima, starletom koju ce da pumpa i to je to....
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 23 jun 2022, 12:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ti ko da imas neki algoritam ha neko bilo sta u negativnom tonu napise o srpskim igracima eto te s obrazlozbama 

Ukljuci se alarm..

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jovic je najgori spic kojeg sam ja u Realu gledao. Gori je od je.benog Mariana koji je teska bukva. Dzeko sa 36 bi bio ogroman upgrade u odnosu na obojicu zajedno.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Samo se nadam da kad se penzioniše da će ostat dole u Dubrovniku.
Ali svi znamo da će mahalaš vedriti i oblačiti ovdje po Sarajevu i BH fudbalu.
Ali svi znamo da će mahalaš vedriti i oblačiti ovdje po Sarajevu i BH fudbalu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
"Paaa, potpisat cu, gledam ugovor, slusam, ne vjerujem" - E. Hadžić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
"Paaa, potpisat cu, gledam ugovor, slusam, ne vjerujem" - E. Hadžić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
Po ovakvim gay barovima hoda teska gospoda sa dubokim dzepom, nista cudno kada se naleti na neku poznatu licnost.
Bilo bi lijepo od njega da dodje na povorku i stane na celo grupe 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- vedranbadjun
- Kontakt:
Ne vidim problem da i ja završim u nekom gay baru sa onako dobrom trebom uz sebe. Al' mi Bošnje volimo suditi drugima, a naša djela pitanje kakva su..
bošnjanin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.