Treba mu zabraniti prilaz stadionima gdje reprezentacija igra, kamoli ga pozvati.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,TaRgEt_,insider
“Kamoli si htio” e moj mentalni sklopubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:11Opet ovi sektaši sa Koševa. Kakvi mentalni sklopovi. Vladane volimo te nema veze što si chetnik i sto si htio braniti za Srbiju, vrati se molim te
Treba mu zabraniti prilaz stadionima gdje reprezentacija igra, kamoli ga pozvati.
Imate li vi pitari imalo stida i obraza?BordoBBoja je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:48Eto sreca zbog onog pravila, dobro je
Ipak moze braniti za nas
Vrati se Vladane volimo te, da nam doneseš 10% od svog transfera inshAllah, nema veze što nas mrziš hajde šta ima veze, bitno je FK Sarajevoharixs je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:37“Kamoli si htio” e moj mentalni sklopubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:11Opet ovi sektaši sa Koševa. Kakvi mentalni sklopovi. Vladane volimo te nema veze što si chetnik i sto si htio braniti za Srbiju, vrati se molim te
Samo ljudski sljam bez truna casti I karaktera ga moze prizivati nazad...nazalost bosnjama sve staje u obraz , pa me nebi cudilo da ga objerucke prihvate iako kvalitetom I nezasluzuje da bude tubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 21:41Vrati se Vladane volimo te, da nam doneseš 10% od svog transfera inshAllah, nema veze što nas mrziš hajde šta ima veze, bitno je FK Sarajevoharixs je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:37“Kamoli si htio” e moj mentalni sklopubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:11Opet ovi sektaši sa Koševa. Kakvi mentalni sklopovi. Vladane volimo te nema veze što si chetnik i sto si htio braniti za Srbiju, vrati se molim te
Treba mu zabraniti prilaz stadionima gdje reprezentacija igra, kamoli ga pozvati.![]()
Pa bolji je od onog nazovi prvog golmana sto brani u nekom prosisporu19vendetta87 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:54Imate li vi pitari imalo stida i obraza?BordoBBoja je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:48Eto sreca zbog onog pravila, dobro je
Ipak moze braniti za nas
Itekako zanimivljiv. Jos nam na toj poziciji bas skripi trenutno. Samo Kolasinca imamo pošto Civica ne računam medju ozbiljne igrace.
Miske, sarajevski mangup, pa švicarski modni mačak…hoćeš jošgruezi je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:19Samo ljudski sljam bez truna casti I karaktera ga moze prizivati nazad...nazalost bosnjama sve staje u obraz , pa me nebi cudilo da ga objerucke prihvate iako kvalitetom I nezasluzuje da bude tubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 21:41Vrati se Vladane volimo te, da nam doneseš 10% od svog transfera inshAllah, nema veze što nas mrziš hajde šta ima veze, bitno je FK Sarajevo![]()
Prika nevezes stvari... miske je igrao za jugoslaviju kad niko za njeg u bosni nije ni znao a nebi ga niko od nasih zvalja ni pozvao da salihamidzic nije sredio.. sarajevski mangup I svicarac su tipicni primjer zbunjenog i pogubljenog bosnje I to poredit sa nekim kome je svetosavska sizofrenija ispirala mozak od dana kad se rodio je debilno u najmanju ruku..ako mislis da ovi poput vladana vole I zele igrati za bosnu , idi zivi medzu njima par mjeseci pa vidi kako stvari stoje I ko su oni zapravo... ne treba nam, ne zelimo ga.. niti on zeli nas niti uopste zasluzuje poziv jer imamo bolje...harixs je napisao/la: ↑19 mar 2023, 00:36Miske, sarajevski mangup, pa švicarski modni mačak…hoćeš jošgruezi je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:19Samo ljudski sljam bez truna casti I karaktera ga moze prizivati nazad...nazalost bosnjama sve staje u obraz , pa me nebi cudilo da ga objerucke prihvate iako kvalitetom I nezasluzuje da bude tubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 21:41
Vrati se Vladane volimo te, da nam doneseš 10% od svog transfera inshAllah, nema veze što nas mrziš hajde šta ima veze, bitno je FK Sarajevo![]()
A posto ova dvojica nisu Srbi oni mogu proc, jelde…sDoo demokratijoo
E sto ne mogu kore na erende..čuj Miske igrao za Jugoslaviju, nije gov.no nego se neko posrogruezi je napisao/la: ↑19 mar 2023, 00:56Prika nevezes stvari... miske je igrao za jugoslaviju kad niko za njeg u bosni nije ni znao a nebi ga niko od nasih zvalja ni pozvao da salihamidzic nije sredio.. sarajevski mangup I svicarac su tipicni primjer zbunjenog i pogubljenog bosnje I to poredit sa nekim kome je svetosavska sizofrenija ispirala mozak od dana kad se rodio je debilno u najmanju ruku..ako mislis da ovi poput vladana vole I zele igrati za bosnu , idi zivi medzu njima par mjeseci pa vidi kako stvari stoje I ko su oni zapravo... ne treba nam, ne zelimo ga.. niti on zeli nas niti uopste zasluzuje poziv jer imamo bolje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.