I moj kolažAdo1922 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 16:55Klix preuzeo moj gif![]()
![]()
![]()
https://www.klix.ba/sport/nogomet/hadzi ... /230324144
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I moj kolažAdo1922 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 16:55Klix preuzeo moj gif![]()
![]()
![]()
![]()
LopoviSheyi je napisao/la: ↑24 mar 2023, 16:58I moj kolažAdo1922 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 16:55Klix preuzeo moj gif![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Baždarević je za ovog beskičmenjaka Capelo. Meša je preuzeo devastiranu, korumpiranu reprezentaciju i doveo je do baraza gdje je Irska bila ipak bolja. Meša je u Grčkoj postavio utakmicu kao niko do njega a sam Pjanić i jos neki reprezentativci su rekli da im je on najbolji selektor. Naravno puno zasluga za to ide i Francuzu pomocniku.Virtu4l je napisao/la: ↑24 mar 2023, 20:14Nema mu se šta prigovoriti na sinoćnjoj utakmici. Imao je svoju viziju i bio je u pravu, cirkus sa Stevanovićem je kompenzirao ubjedljivom pobjedom i to je to.
Kroz par utakmica ćemo vidjeti je li to bila hazarderska sreća ili zaista može iskoristiti potencijal ove ekipe.
Sjetićemo se da je i Baždarević nekad znao ubosti sa Milanom Đurićem, ali je vremenom dokazao da je talašika od trenera. Nadam se da se to neće desiti i sa Hadžibegićem, da ovo bude prekretnica i u njegovoj karijeri.
Pohvalio sam ga na vođenju Crne Gore, tu je bio normalan i radio logične poteze, bez egoizma i fukarluka po kojima je poznat. Tako da možda ovo na kraju bude i dobro.
Ma daj, kakav bolan Mesa. Pa sama ta utakmica u Grckoj, a i ta druga gdje je izgubio pomocnika, su mu crna mrlja u karijeri. Pobjede u Grckoj ga je kostao kukavicluk u finisu, a kuci je postavio utakmicu iskljucivo tako da nas Grci ne pretuku nego da mi njih pretucemo, misleci valjda da ce se iz toga izroditi pobjeda.bhsport je napisao/la: ↑24 mar 2023, 21:00Baždarević je za ovog beskičmenjaka Capelo. Meša je preuzeo devastiranu, korumpiranu reprezentaciju i doveo je do baraza gdje je Irska bila ipak bolja. Meša je u Grčkoj postavio utakmicu kao niko do njega a sam Pjanić i jos neki reprezentativci su rekli da im je on najbolji selektor. Naravno puno zasluga za to ide i Francuzu pomocniku.Virtu4l je napisao/la: ↑24 mar 2023, 20:14Nema mu se šta prigovoriti na sinoćnjoj utakmici. Imao je svoju viziju i bio je u pravu, cirkus sa Stevanovićem je kompenzirao ubjedljivom pobjedom i to je to.
Kroz par utakmica ćemo vidjeti je li to bila hazarderska sreća ili zaista može iskoristiti potencijal ove ekipe.
Sjetićemo se da je i Baždarević nekad znao ubosti sa Milanom Đurićem, ali je vremenom dokazao da je talašika od trenera. Nadam se da se to neće desiti i sa Hadžibegićem, da ovo bude prekretnica i u njegovoj karijeri.
Pohvalio sam ga na vođenju Crne Gore, tu je bio normalan i radio logične poteze, bez egoizma i fukarluka po kojima je poznat. Tako da možda ovo na kraju bude i dobro.
Od kada je on suspendovan tada je i Meša izgubio konce.
Faruka čekamo u narednim utakmicama, ima jako poletnu i potencijalnu ekipu i svi mu trebaju pomoći da se ode na EP.
Ne vjerujem da je istina ovo što govori. Možda i on ipak svjesno priča neke stvari i tako "dezavuiše" javnost, iako djeluje kao tip čovjeka koji nije pretjerano mudar.retromoos je napisao/la: ↑24 mar 2023, 20:49Neki izgleda nisu gledali konferenciju za novinare. Faruk jasno kaze da nije imao u planu ovu formaciju, povrede su kaze odredile kako cemo igrati. Lik je imao drugu zamisao, ali je toliko glup da to javno priznaje. On pojma nema, samo zahvaljujuci Misimovicu i Janjosu sinoc smo gledali Tahirovica u prvih 11 i igrali 3-5-2
Napisao sam i opet cu ponoviti, ako Faruk bude birao sastav mi smo zavrsili sa kvalifikacijama, u slucaju da Miske i Janjos budu vodili kolo imamo sanse jer oni su vise za mlade fudbalere. Mi smo sa mladim i novim fudbalerima imali 100% pogodak do sada. Pametan covjek ce nastaviti razvijati program koji funkcionise, to znaci obavezan poziv Jasicu i Hamulicu naredno okupljanje. Gojak, Kodro, Duljevic, Mesanovic, Bilbija, Cimirot i jos mnogi nisu vise za reprezentacije. Nadam se uticaju Janjosa, jer Faruk je lopovcina koji bi za solidan novac mene stavio u prvih 11.
Najgore je radit s takvim ljudina bez truna samorefleksije i samokritike. Cuj bez greske
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Mostarska i 18 gostiju.