Faruk Hadžibegić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

19vendetta87
Kontakt:

Re: Faruk Hadžibegić

Post Postao/la 19vendetta87 » 28 mar 2023, 11:27

itatabisine je napisao/la:
28 mar 2023, 10:11
Dudic je nakon utakmice rekao jednu recenicu gdje je rekao sve o nasoj ekipi. Ne moze Tahirovic igrati dvije uzastopne utakmice a posljednju klupsku utakmicu odigrao nekad pocetkom februara. Sta onda reci za Sanicanina i bezbroj drugih igraca.

Nama su u reprezentaciji starteri igraci koji u svojim klubovima NE IGRAJU, pa to nema ni u reprezentaciji Trinidada i Tobaga. Dok se ovo ne promjeni mi necemo vidjeti napredak.
Neka igraju samo oni koji su u takmicarskoj formi, pa makar nam okosnicu reprezentacije cinili Bilbija i ostali igraci iz nase lige.

Vjerujem da bi Jakovljevic 10 puta bolje odigrao nego Milicevic ili Sanicani, ali ocigledano on nije podoban za mnoge u Savezu.
Hahahahahha gdje Jakovljevica iskopa...zvati igraca od 33 godine, i to iz plbih, a imas Zolotica i Barisica koji igraju na daleko vecem nivou, stvarno te ne razumijem. Mogli smo onda i Cocalića zvati, ima iskustva igranja u reprezentaciji
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 28 mar 2023, 11:33

Ime je totalno nebitno. Naveo sam Jakovljevica kao nekog ko vec godinama ima kontinuitet. Poenta posta je bila da se zovu igraci koji igraju u kontinuitetu a ne zato sto mu je menadjer dobar sa nekim iz Saveza

Kao sto si i naveo, Zolotic, Barisic i jos mnogi drugi bi po meni imali prednost u odnosu na Sanicanica, Duljevica i druge.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 28 mar 2023, 12:40

Faruk picka Hadzibegic je isao u Slovacku "samo" da se tekma ne izgubi. On je najveci krivac i nije mi jasno zasto je jos uvjek tu, nakon ove sramote. Izgledali smo ko amateri da igraju protiv Francuske u prvih 45 min. Nije u pitanju "samo" izgubiti tekmu, to se svima moze desiti, ali nacin na koji smo izgubili je jednostavno nedopustljivo na ovom nivou. Odlazi i kupi muda picko!!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 mar 2023, 12:42

Fudo je napisao/la:
28 mar 2023, 12:40
Faruk picka Hadzibegic je isao u Slovacku "samo" da se tekma ne izgubi. On je najveci krivac i nije mi jasno zasto je jos uvjek tu, nakon ove sramote. Izgledali smo ko amateri da igraju protiv Francuske u prvih 45 min. Nije u pitanju "samo" izgubiti tekmu, to se svima moze desiti, ali nacin na koji smo izgubili je jednostavno nedopustljivo na ovom nivou. Odlazi i kupi muda picko!!!
Nema sta ni pokupit debil. Grijeh je bio nikad losiju Slovacku ne napast od starta, a glupan se usr.ao ko da igra protiv Njemacke. Idi debilu glupi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 mar 2023, 12:44

Ne pamtim da je jedan selektor imao manju podrsku u javnosti od Rukfasa. :rol: Sve govori kakav je ublehas.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 28 mar 2023, 12:47

Goalgetter je napisao/la:
28 mar 2023, 12:44
Ne pamtim da je jedan selektor imao manju podrsku u javnosti od Rukfasa. :rol: Sve govori kakav je ublehas.
Ja sam ocekivao da ce ga bar pitari branit, ali ne mogu ni oni. :urnebes:
1921

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 mar 2023, 12:53

Pa realno, osim sto je neznalica doveden je kao klimoglavac da sa menadzerima tusi igrace i nabija im cijenu kroz pozive u reprezentaciju. Nece nama nikada doci za selektora neko ko ima svoje ja i rezultate iza sebe jer se ne uklapa u viziju Vice i balijske kompanije sibicara i seoskih kokosara.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 28 mar 2023, 13:01

Beduin je napisao/la:
28 mar 2023, 10:16
HeraklitMracni je napisao/la:
27 mar 2023, 16:24
Osim je za faruka Ancelotti
Osim je samo veca kelja i komicar od Faruka i nista vise. Ne zna se ko je gori i neuspjesniji kao trener, a ni zamisliti ne smijem kakve izgovore bi tek Amar nalazio za svoj neuspjeh i neznanje. Jedino bi pressice bile zanimljive i smijesne nam i nista vise.

Vi fakat pojma nemate o fudbalu pa prizivate ove smijurije od trenera.
Zna se itekako ko je gori i neuspjesniji: Faruk. :D U nasoj ligi trenutno imas boljih trenera od Rukfasa. Lik ima IQ djeteta predskolskog uzrasta, o cemu pricamo.
1921

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 28 mar 2023, 13:07

Faruče, pozovi Hamulica, Jasica, Barisica i Zolotica na sljedece okupljanje, pa cemo ti mozda halaliti kiks u Bratislavi. Ali posto si ubleha teska, vjerujem da ces opet forsirati iste igrace, eventualno Danilovica dodati da nas upotpunosti dokrajcis
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 28 mar 2023, 14:43

a niko se nije ovoliko trudio kao on:-)

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 28 mar 2023, 14:48

itatabisine je napisao/la:
28 mar 2023, 11:33
Ime je totalno nebitno. Naveo sam Jakovljevica kao nekog ko vec godinama ima kontinuitet. Poenta posta je bila da se zovu igraci koji igraju u kontinuitetu a ne zato sto mu je menadjer dobar sa nekim iz Saveza

Kao sto si i naveo, Zolotic, Barisic i jos mnogi drugi bi po meni imali prednost u odnosu na Sanicanica, Duljevica i druge.
Znači po tvojoj logici: ako neko sjedi na klupi u Real Madridu čitavu sezonu, on treba i u reprezentaciji da sjedi na klupi jer igrač u Zrinjskom igra 90 minuta svaku utakmicu?

Pa bolje igraju kod nas u reprezentaciji ljudi koji igraju 5 minuta mjesečno za svoje ekipe u Ligama 5 nego ovi što igraju po Turskoj 90 minuta svaku utakmicu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 mar 2023, 14:50

19vendetta87 je napisao/la:
28 mar 2023, 13:07
Faruče, pozovi Hamulica, Jasica, Barisica i Zolotica na sljedece okupljanje, pa cemo ti mozda halaliti kiks u Bratislavi. Ali posto si ubleha teska, vjerujem da ces opet forsirati iste igrace, eventualno Danilovica dodati da nas upotpunosti dokrajcis
Slažem se sa Jašića treba pozvati. Ali na koji način bi to išta promijenilo?

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 28 mar 2023, 14:58

ASD je napisao/la:
28 mar 2023, 14:50
Mozda ne danas ili sutra, ali mozda promjeni nekada.
Neko je jednom pozvao Dzeku....cini mi se da je tada igro u Ceskoj....Pjanica, Ahmethodzica, neko je pozvao da bi danas imali to sto imamo...
Mozda da jednom mislimo na buducnost a ne samo danas, od utakmice do utakmice.
Mogao je komotno sjediti na klupi umjesto Mesanovica recimo, i das mu par minuta i imas igraca...
Ovako mozes ga izgubiti.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 mar 2023, 15:09

FKBilder je napisao/la:
28 mar 2023, 14:58
ASD je napisao/la:
Neko je jednom pozvao Dzeku....cini mi se da je tada igro u Ceskoj....Pjanica, Ahmethodzica, neko je pozvao da bi danas imali to sto imamo...
Mogao je komotno sjediti na klupi umjesto Mesanovica recimo, i das mu par minuta i imas igraca...
Ovako mozes ga izgubiti.
On igra istu poziciju kao i Dedić.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 28 mar 2023, 15:24

ASD je napisao/la:
28 mar 2023, 15:09
FKBilder je napisao/la:
28 mar 2023, 14:58
ASD je napisao/la:

Ovako mozes ga izgubiti.
On igra istu poziciju kao i Dedić.
I ne daj boze povrijedi se Dedic....
Ma stavimo Cimirota, Demirovica, moze i Dzeko jednom na beka sta fali.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 28 mar 2023, 16:08

Spodoba je kontradiktorna u svakoj svojoj izjavi. On je izgleda trener za male ekrane, posto vidim da svaki drugi dan ide neko njegovo gostovanje, valjda misli da ako dovoljno dugo siri lazi da ce narod to prihvatiti kao istinu. Kaze da ce igrati najspremniji, protiv Slovacke krene sa istom ekipom kao i protiv Islanda, poziva igrace koji vec mjesecima nemaju niti jedan nastup u svojim ekipama, pozoves igrace na koje nece nikad ni racunati radi menadzerskog lobija, covjek nam se pisa u facu, sasvim jasno. Mislim da je doticni zreo za degeneka, da mu neko labrnju dobro isamara i dozove ga pameti, fosilcinu staru. Spali smo nisku, ali mozemo jos dublje, zato je rukfas tu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 28 mar 2023, 16:19

Sve bi promjenilo kad bi ti igraci igrali imali bi i klupu solodidnu ovako imamo klupu koja ne bi dobila farske otoke

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 28 mar 2023, 16:32

Ne bi bio kraj svijeta da je Faruk u stanju izvuci nekakvu pouku iz ovoga, ali nije. Cak mu ni izgovori nemaju logike. Cuj umor, kao da su Slovaci bili odmoru. Prije utakmice kaze trebaju mi svjezi igraci, onda izvede identicnu ekipu, pa poslije krivi umor. I naravno na to doda euforiju, limitiranu ekipu, i slicno. Znaci, covjek nema dovoljno mentalnog kapaciteta da konzistentno laze, kamo li sta drugo. Njegov domet je supljiranje, povlacenje po TV emisijama, ulazenje u supak ljudima iznad njega itd. Obicna hulja i jad.
1921

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 28 mar 2023, 19:29

Fake zalutao
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 28 mar 2023, 19:34

Rukfaš smradu
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, Zglavkar i 5 gostiju.