Od onoliko igraca koji su bili zdravi nisu bili Na klupi vec Na tribinama Sto bi anela onda drzo Na klupi povredzenog HaaaaaaaaGhuraba je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:26Od onoliki igraca koji su bili zdravi nisu bili Na klupi. na tribinama Sto bi anela onda drzo Na klupi povredzenogcarobnjacic je napisao/la: ↑10 sep 2023, 16:54Sto se ne pitate utakmica protiv Portugala. Sto bio zamjenen i protiv luxemburga na klupi nije dobijo ni minuta igre a nit je bio povredzen Bio spreman. I plus neki. Stvari sto nisu za javnost sto to nekaznise krunica pjanica dzeko igrali meč ko gol povredzen trenirali igrali meč nisu se odazvali pozivu samo koliko znam kolasinac bio doso sto nisu njih nit opomenu nit suspenziju Ja još jedan novinar pitao kodro. Za anela on mu odgovorilo gdje igra Hahsgaf 3 mijeseca prije sto nije preuzeo mislim reprezentaciju
Pa Faruk je za Luxemburg rekao da mu je Anel dosao ujutro na dan utakmice i pozalio se na povredu. Ako on laze, onda je to Anel odmah trebao demantovati.
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: Monolog,insider,TaRgEt_,_dreamer_,ribery
-
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Sve i da ga je stavio na klupu, kakve to veze ima sa Kodrom? Nije ga Kodro stavio.carobnjacic je napisao/la: ↑18 sep 2023, 19:45Od onoliko igraca koji su bili zdravi nisu bili Na klupi vec Na tribinama Sto bi anela onda drzo Na klupi povredzenog HaaaaaaaaGhuraba je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:26Od onoliki igraca koji su bili zdravi nisu bili Na klupi. na tribinama Sto bi anela onda drzo Na klupi povredzenogcarobnjacic je napisao/la: ↑10 sep 2023, 16:54Sto se ne pitate utakmica protiv Portugala. Sto bio zamjenen i protiv luxemburga na klupi nije dobijo ni minuta igre a nit je bio povredzen Bio spreman. I plus neki. Stvari sto nisu za javnost sto to nekaznise krunica pjanica dzeko igrali meč ko gol povredzen trenirali igrali meč nisu se odazvali pozivu samo koliko znam kolasinac bio doso sto nisu njih nit opomenu nit suspenziju Ja još jedan novinar pitao kodro. Za anela on mu odgovorilo gdje igra Hahsgaf 3 mijeseca prije sto nije preuzeo mislim reprezentaciju
Pa Faruk je za Luxemburg rekao da mu je Anel dosao ujutro na dan utakmice i pozalio se na povredu. Ako on laze, onda je to Anel odmah trebao demantovati.
Nek ne bude pizda i nek kaže šta mu je na duši.
-
- Kontakt:

Zadnja izmjena: carobnjacic, dana/u 18 sep 2023, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Google Translate:carobnjacic je napisao/la: ↑18 sep 2023, 20:04Prece je zdravlje odgovor za Ove negativce ljubomorne Uslovi za brz povratak oporavak. Su bili Veci uslovi dobri da je igro te dvije utakmice jos Gore bi mu bila povreda ili jpsovali bi mu ako Lose igra ovaj odmor se lijecijo Da bude spreman za sledeci okupljane. Samo to drugi ne kontaju Njemu jes krivo sto Od povrede nemoze igrat. Ja Nemoj te sta pogresno mislit o anela. Povreda je povreda
Preće je zdravlje, to je moj odgovor za ove negativce ljubomorne. Uslovi za brz oporavak su veći ako ne igra. Da je igrao te dvije utakmice, povreda bi bila veća i posvali bi mu ako loše odigra zbog toga. Zato je iskoristio ovaj odmor da se izliječi i bude spreman za sljedeće okupljanje. Njemu jeste krivo što zbog povrede nije mogao igrati, ali drugi to ne kontaju. Nemojte imati pogrešno mišljenje o Anelu. Povreda je povreda.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
#VB89
#VB89
-
- Kontakt:
hahaha pa sta je ovo jbt ljudi su lakse desifrovali klinasto pismo
Kakve pacijente ova drzava trpi 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dijasporski papak, u prevodu DEZERTER.
Od zene izoperisane, papak za papanku, nasli se, sa ofirnim guranjem medijske paznje i vjerskog vjencanja, a dobili dijete prije braka (nek je zivo i zdravo, kao i oni s njim), ali nije niko glup, to dvoje ne ide jedno s drugim niti ima veze.
I na kraju ovo laziranje povrede, pa nismo debili da ne vidimo i ne kontamo. Papcina jedna. Nikad ne treba da dodje vise. Prekriziti ga za sva vremena, bar radi igraca koji su se uvijek odazivali i igrali u najtezim vremenima, posebno radi igraca katolika, a jos vise pravoslavaca kojima nakon rata nije bilo jedbostavno odazvati sez a bili su tu svim srcem.
I onda dodje dezerterski papak, fol nece doci, povrijedjen. Fuj.
Od zene izoperisane, papak za papanku, nasli se, sa ofirnim guranjem medijske paznje i vjerskog vjencanja, a dobili dijete prije braka (nek je zivo i zdravo, kao i oni s njim), ali nije niko glup, to dvoje ne ide jedno s drugim niti ima veze.
I na kraju ovo laziranje povrede, pa nismo debili da ne vidimo i ne kontamo. Papcina jedna. Nikad ne treba da dodje vise. Prekriziti ga za sva vremena, bar radi igraca koji su se uvijek odazivali i igrali u najtezim vremenima, posebno radi igraca katolika, a jos vise pravoslavaca kojima nakon rata nije bilo jedbostavno odazvati sez a bili su tu svim srcem.
I onda dodje dezerterski papak, fol nece doci, povrijedjen. Fuj.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Ako ga Mirso savjetuje pisanim putem nije ni čudo što momak ne zna gdje udara
Dobraaa. I vi biste da ste na Anelovom mjestu
Vise mi ovo gore baca na Gugl translejt ...denimen99 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 20:28Google Translate:carobnjacic je napisao/la: ↑18 sep 2023, 20:04Prece je zdravlje odgovor za Ove negativce ljubomorne Uslovi za brz povratak oporavak. Su bili Veci uslovi dobri da je igro te dvije utakmice jos Gore bi mu bila povreda ili jpsovali bi mu ako Lose igra ovaj odmor se lijecijo Da bude spreman za sledeci okupljane. Samo to drugi ne kontaju Njemu jes krivo sto Od povrede nemoze igrat. Ja Nemoj te sta pogresno mislit o anela. Povreda je povreda
Preće je zdravlje, to je moj odgovor za ove negativce ljubomorne. Uslovi za brz oporavak su veći ako ne igra. Da je igrao te dvije utakmice, povreda bi bila veća i posvali bi mu ako loše odigra zbog toga. Zato je iskoristio ovaj odmor da se izliječi i bude spreman za sljedeće okupljanje. Njemu jeste krivo što zbog povrede nije mogao igrati, ali drugi to ne kontaju. Nemojte imati pogrešno mišljenje o Anelu. Povreda je povreda.

Mirso, lave, ne daj se ... preci je zivot od fudbala ...

"Kada je u pitanju BH fudbal, o pritisku se previše priča. Pod pritiskom je rudar koji silazi svaki dan u jamu i ne zna hoće li živ izaći, a treba da zaradi platu. Problem s pritiskom nastaje kod onih fudbalera koji nemaju kvalitet." by M. Dogan
Nema šansi, ovo je Mirso. Smijem ruku u vatru staviti.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ma mirso je analfabet al ovo je level troglodit
naprijed rejal
Pa vidis da nam je povreda i Mirsagu unazadila ...

"Kada je u pitanju BH fudbal, o pritisku se previše priča. Pod pritiskom je rudar koji silazi svaki dan u jamu i ne zna hoće li živ izaći, a treba da zaradi platu. Problem s pritiskom nastaje kod onih fudbalera koji nemaju kvalitet." by M. Dogan
-
- Kontakt:
https://sport.bosnainfo.ba/ko-je-ovdje- ... a-milanom/ Paaaaa niko ne komentarise ni suspenziju da mu daju svasta
-
- Kontakt:
https://****/Sport/Fudbal/a1481480/ ... aciju.htmlPa zar nema suspendije zbog ovog ahaahhaah Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić ne može da igra za državni tim svoje zemlje zbog presađivanja kose! Razlog za jednomesečnu pauzu nije nikakva povreda veznog fudbalera, kako e u prvi mah činilo...
Vezni igrač Barselone je pauzu između dve sezone iskoristio kako bi izgradio novi imidž, a za to se saznalo tek kada se došao na odmor u Kalesiju.
Vezni igrač Barselone je pauzu između dve sezone iskoristio kako bi izgradio novi imidž, a za to se saznalo tek kada se došao na odmor u Kalesiju.
Boli nas qrc sve realno. Smaraš.carobnjacic je napisao/la: ↑19 sep 2023, 19:08[url]https://****/Sport/Fudbal/a1481480/miralem-pjanic-presadio-kosu-ne-moze-da-igra-za-reprezentaciju.html[/url]Pa zar nema suspendije zbog ovog ahaahhaah Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić ne može da igra za državni tim svoje zemlje zbog presađivanja kose! Razlog za jednomesečnu pauzu nije nikakva povreda veznog fudbalera, kako e u prvi mah činilo...

🔴⚫️ 𝟎𝟕𝟓 🔴⚫️
Mirso, kriv je i tacka. Mozes ti stavljati sve zivo ovdje. Nije poenta ni Pjanic ni Krunic. Tvoj Anel cim je dobio para i dobar ugovor, glumi nesto i nece da se pojavi na pregledu. Jel toliko tesko da dodje i pregledaju ga, pa nek se vrati u Sheffield?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Glup - gluplji - Hadzibegic
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
G.B.
Glup - gluplji - Hadzibegic
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.