Hodzic napadacDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 feb 2020, 12:46Ja sam opsjednut Hodzicem, jer je najgori napadac koji je obukao dres u historiji reprezentacije.
Kodro > Hodzic
Djuric > Hodzic
Demirovic > Hodzic
Muslimovic > Hodzic

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,harden,insider,_dreamer_,ribery
Hodzic napadacDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 feb 2020, 12:46Ja sam opsjednut Hodzicem, jer je najgori napadac koji je obukao dres u historiji reprezentacije.
Kodro > Hodzic
Djuric > Hodzic
Demirovic > Hodzic
Muslimovic > Hodzic
Dublje nije ni klupiran viseDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 feb 2020, 16:38Duljke je barem klupiran u ligama petice. ovaj klupiran u ligi gdje je briljirao Suljic. ovaj lakirer ne smije dobiti poziv!
Duljbalon nije na klupi nego tribini helem ovo su dva panjaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 feb 2020, 16:38Duljke je barem klupiran u ligama petice. ovaj klupiran u ligi gdje je briljirao Suljic. ovaj lakirer ne smije dobiti poziv!
Hrvati i Irci nam se smijubhfanatic14 je napisao/la: ↑07 mar 2020, 19:00Sta je sa ovim golgeterom? Svi ga traze a on ne igra. Teska je ovo provala menadzerska, misketov igrac (Lian). Nema sta da trazi u repki.
To mi je jucer prolazilo kroz glavu da bi mogao i kod nas nesto slicno a obzirom da fakticki i nemamo prednjeg veznog izuzev eto Gojaka...ne bi mu bilo prvi put ni u reprezentaciji a taman bi malo Dzeku rasteretio. U tom slucaju bi se njih dvojica naizmjenično vracali po loptu.