Kukuspor 2 liga

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,harden,insider,_dreamer_,ribery
Ma nije ni na tribini,eno ga u slastičarnoj
Tesko da je na tribini, vjerovatno je u nekom doner shopu.
Ne moze da pruza partije koje se od njega ocekuju
Kakva ba Svica. Samo BVB. Vjerujem da ce Erling uduplati broj golova cim ga Haraldo krene pitati loptama.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 feb 2020, 20:04Ni na klupi, gotova mu je epizoda u Francuskoj. Ja ne znam ni kako je uspio ovaj transfer napraviti. Ugovor mu je do 22-e , neka ode na posudbu u Švicarsku, ja mislim da bi tamo uspio napraviti nešto.
Malo mi masnog žao, al eto. Haraldo po svemu sudeći se vraća u Telekom ligu. Haj barem će Tinu i Ahmetovića počastiti Francuskim kolačićima.Shogun je napisao/la: ↑28 feb 2020, 20:42Kakva ba Svica. Samo BVB. Vjerujem da ce Erling uduplati broj golova cim ga Haraldo krene pitati loptama.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 feb 2020, 20:04Ni na klupi, gotova mu je epizoda u Francuskoj. Ja ne znam ni kako je uspio ovaj transfer napraviti. Ugovor mu je do 22-e , neka ode na posudbu u Švicarsku, ja mislim da bi tamo uspio napraviti nešto.
Aferim
Izgleda da je strucni bosnjo bio u pravuPantelija je napisao/la: ↑10 dec 2018, 12:20Logicno da je sarkazam... lik koji je igrao u najvecim klubovima, kojeg cijeni svijet, koji sa polovnom repkom prepisa ligu nacija, kaze da je strasno krilo i da ne moze da vjeruje da je u tako slaboj ekipi, ali neeeeeeeeee tu je strucni bosnjo da objasni kako neki njemacki trener sa rezultatima levela odovica ima pravo i da on zna...iako ima ppraze sa 8 komada u mrezi i trpa ih ko stigneHusika je napisao/la:Ako nije sarkazam sa tvoje strane kako ces opravdati ovaj niz Robija?Pantelija je napisao/la:Roberte napuati klupu ubleho fudbalska, sta ti znas sta je krilo, ovaj svabo ako ga drzi na klupi to ti je to.... nula igrac, nulaaaaa
Tracy3McGrady je napisao/la: ↑16 mar 2016, 13:10Tako si ti i takvi kao ti govorili za Cimirota a sad svrsavate na istog. Realno dosta mi je likova koji ne vide dalje od nosa.jasmin10 je napisao/la:Lulic ti nije igrac iako covjek igra redovno u Laziu o kojem Duljevic moze samo mastati
Lulic igra u Laciu, ok to stoji, ali to mu je i vrh, a Hare ce dogurati dalje od toga ako samo nastavi da radi kako treba, jer talenat sigurno ima. A ni Lacio nije Real pa da to sad djeluje nedostizno za igraca kakav je Haris.
"Za igraca kakav je Haris"DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 feb 2020, 21:43Tracy3McGrady je napisao/la: ↑16 mar 2016, 13:10Tako si ti i takvi kao ti govorili za Cimirota a sad svrsavate na istog. Realno dosta mi je likova koji ne vide dalje od nosa.jasmin10 je napisao/la:Lulic ti nije igrac iako covjek igra redovno u Laziu o kojem Duljevic moze samo mastati
Lulic igra u Laciu, ok to stoji, ali to mu je i vrh, a Hare ce dogurati dalje od toga ako samo nastavi da radi kako treba, jer talenat sigurno ima. A ni Lacio nije Real pa da to sad djeluje nedostizno za igraca kakav je Haris.![]()