Upravo tako, kod nas je jedan dribling ili jedan "pozrtvovani" klizeci dovoljan da igraca okuju u zvijezde.Drape je napisao/la: ↑28 feb 2020, 21:54Dobro je to poređenje. Lulić može odigrati 10 utakmicu u nizu po 90 minuta i da trener bude prezadovoljan kako je on trkački i taktički ispunio što se tražilo od njega ali da iz tih 10 utakmica ne možeš napraviti ni klip dužine minutu od lijepih i konkretnih Lulićevih poteza. Duljević ne može tako igrati ali može ući u zadnjih 15 minuta utakmice i za to vrijeme 2-3 puta atraktivno proći odbrambene igrače.
Haris Duljevic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,harden,insider,_dreamer_,ribery
Re: Haris Duljevic
Uvredljivo je da igrača poput Harisa dovodiš u kontekst sa nekakvim Realom

Uz Zmajeve Euro nikada nisu vidjeli ni Armenija, Azerbejdžan, Bjelorusija, Crna Gora, Kipar, Estonija, Farska Ostrva, Gruzija, Gibraltar, Izrael, Kazahstan, Kosovo, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malta, Moldavija i San Marino.
Napade me lik ni krivog ni duznog. Ali doduse govorili su da ce i Cimirot imati vecu karijeru od Besica.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 feb 2020, 21:43Tracy3McGrady je napisao/la: ↑16 mar 2016, 13:10Tako si ti i takvi kao ti govorili za Cimirota a sad svrsavate na istog. Realno dosta mi je likova koji ne vide dalje od nosa.jasmin10 je napisao/la:Lulic ti nije igrac iako covjek igra redovno u Laziu o kojem Duljevic moze samo mastati
Lulic igra u Laciu, ok to stoji, ali to mu je i vrh, a Hare ce dogurati dalje od toga ako samo nastavi da radi kako treba, jer talenat sigurno ima. A ni Lacio nije Real pa da to sad djeluje nedostizno za igraca kakav je Haris.![]()
Mada Cimirot je igracina i profesionalac za Duljevica.
-
- Kontakt:
Ako mu je dosadilo na klupi uvijek se može na sljedećem prijelaznom roku zamijeniti sa kolegom Prcićem pa da zamijene klupe. Previše je stagnirao mora razmišljati i koraku nazad, nažalost povratak u voljeno Sarajevo, dobro i jednim i drugima.
Ne vjerujem da ce nazad u nasu ligu. Ima on ipak neki CV iza sebe. Uvijek moze do Turske ili u ove divlje lige gdje ima vise para nego kod nas.
Možda nije ni poželjan kod uprave Sarajeva, zbog njeg su i uveli pravilo da šalju na tribine igrače koji ne žele da produže ugovor već žele da odu bez odštete.
90 minuta na prirodnoj poziciji 

Uz Zmajeve Euro nikada nisu vidjeli ni Armenija, Azerbejdžan, Bjelorusija, Crna Gora, Kipar, Estonija, Farska Ostrva, Gruzija, Gibraltar, Izrael, Kazahstan, Kosovo, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malta, Moldavija i San Marino.
Hladno može igrati u Bašakšehiru. Krilni tandem Dulja - VisKa.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Klasa vesmasina dulja ...klasa...dulja dulja lomi to duljaaa...halo hala od igraca , na kraju ga tjerali u dresdenu jedva cekali da ode. Jos trebo dobit batine u svlacionici kolko je se bio nadigo. A ljudi moji nemoj te biti smijesni i naivni.
Mario Vrancic - Osvajac engleskog Championshipa
Sanjin Prcic - Osvajac francuskog Kupa
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Sanjin Prcic - Osvajac francuskog Kupa
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
AHAHAHAHHAHA, pa prvi Visca ce reci brkicama da ga ne dovode.
Dulja ima najboljeg menadzera na svijetu, sa klupe Dresdena cvajte u Ligue 1, taj covjek je carobnjak.
Tu je i Riki Bajicev menadzer, prevara od igraca do Udinese-a.
⚜️~⚜️~⚜️
Kazu u Nimesu da debeli balon nije ni za tribine
kauc

- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ne će mo.bhfanatic14 je napisao/la: ↑07 mar 2020, 22:36Klasa vesmasina dulja ...klasa...dulja dulja lomi to duljaaa...halo hala od igraca , na kraju ga tjerali u dresdenu jedva cekali da ode. Jos trebo dobit batine u svlacionici kolko je se bio nadigo. A ljudi moji nemoj te biti smijesni i naivni.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Rekao bi covjek Dresden prodisao kako su "otjerali" Duljevica...kad ono ljudi se guse na zadnjoj poziciji iz kola u kolo i samo ih cudo moze spasiti...eto nadam se makar zbog Burnica da hoce.
Bešić zadnji put nastupio u januaru a Dulja na početku februara.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
https://sportsport.ba/amp/article/357529 od kad je zakoračio u evropu razočarao je 

⚜️~⚜️~⚜️
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ja mislim da je Duljević pripadnik LGBT populacije. Ukoliko ikad naiđe na ovaj post neka zna da ima punu podršku svih normalnih ljudi u ovoj državi. Nemaš se čega sramiti momčino. Ne živimo više u srednjem vijeku.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
I meni se čini. Ima moju punu podrsku.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 01:25Ja mislim da je Duljević pripadnik LGBT populacije. Ukoliko ikad naiđe na ovaj post neka zna da ima punu podršku svih normalnih ljudi u ovoj državi. Nemaš se čega sramiti momčino. Ne živimo više u srednjem vijeku.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Kakva je ovo nova vrsta trolova ? 

Ovo je neka mutacija razvijena za vrijeme korona virusa, ali navićemo se brzo, kao i uvijek.