Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,insider
- Evolve
- Kontakt:
Pritisak ga uništio.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
ma ovo je peh, nema to veze sa igranjem fudbala
"Kod nas nije bilo tako, kod nas je bilo ozbiljno", odgovorio je Handanović.
Cuj peh.Ovaj promasaj ti moze unistit karijeru,a mogo ti donijet milione.To ti je zivot.
Previse lezerno i inace igra a to ne prolazi .... ovo sad se zakuca a on pokusava eleganviju neku da izvede i prc....
Trešnjevka!
Sljedeca stanica lokomotiva
- JohnCleese
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:Ovaj je pun nekakvih mentalnih blokada

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Alipasino je napisao/la:Cuj peh.Ovaj promasaj ti moze unistit karijeru,a mogo ti donijet milione.To ti je zivot.
Od nas 20 forumasa, 19 bi ono zabilo.
Yebi ga, to je peh i moze ga kostati puno.
"Kod nas nije bilo tako, kod nas je bilo ozbiljno", odgovorio je Handanović.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Gotovo...
-
- Kontakt:
DrFilgud je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Cuj peh.Ovaj promasaj ti moze unistit karijeru,a mogo ti donijet milione.To ti je zivot.
Od nas 20 forumasa, 19 bi ono zabilo.
Yebi ga, to je peh i moze ga kostati puno.
Ipak ima 80% dodavanja, ne treba to zanemariti

- Goalgetter
- Kontakt:
Kostao ih historijskog prolaza, nazalost. Zao mi ga je, jer mu ovo navijaci nece zaboravit, ali sam kriv....
Bosnjak i Srbin Dinamu dosli glave 

Vucevich je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Btw imao je 25 pasova večeras, 20 uspješnih, treći najbolji po procentu uspješnosti u Dinamu (npr Olmo je imao 32 pasa, Moro 28), kada se već čitam ove gluposti tipa "je l' ijednom primio loptu a da je nije izgubio"
Kakve su to 'gluposti'? Svaki put u vaznoj situaciji je izgubio loptu, to kad ga primi u svojoj polovini i doda prvom do sebe nije bas nesto iznenadajuce. Budi malo objektivan.
Imao je dva odlična pasa, prvo iznošenje lopte sa svoje polovine i pas za Petkovića koji je kasnije izborio faul u opasnoj zoni koji nije sviran, a drugi pas je imao kada je naletio na loptu i gurno je gore u kontru Oršiću.
Nikakvu kardinalnu grešku nije napravio u igri, igra momak koliko može pod ovakvim pritiskom. Eto sada ponovo promaši strašnu šansu, mada nije mi jasno kako se on "spor i trom za ovaj nivou" nađe ondje sam pred golom u produžetcima, al' nejse hajde

Uglavnom, momku od 21 godine se već daju nekakve 'crne' prognoze, poprilično hrabro od strane pojedinaca

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"