Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dennis Hadžikadunić
Blago nama. Barišić u bolnici, Katić će igrati s povredom pa onda ići na operaciju, Dennis isto povrijedjen pa se mora štediti u drugoj ligi da odigra kako tako SP...
Drago bi mi bilo da ode u Sasuolo, ali ja ovim špekulacijama ništa ne vjerujem. Kod njega svake sezone špekulacije za deset svjetskih klubova i onda ode u neki skroz drugi najlošiji mogući klub.
Ne vidim na osnovu čega bi ga Sasuolo uopće htio dovesti jer ima sezonu za zaborav, ali bi mi svakako bilo jako drago da se to desi.
Drago bi mi bilo da ode u Sasuolo, ali ja ovim špekulacijama ništa ne vjerujem. Kod njega svake sezone špekulacije za deset svjetskih klubova i onda ode u neki skroz drugi najlošiji mogući klub.
Ne vidim na osnovu čega bi ga Sasuolo uopće htio dovesti jer ima sezonu za zaborav, ali bi mi svakako bilo jako drago da se to desi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Da ne trošite bezveze vrijeme, SportSport.ba je izmislio ovu glasinu. Odmah mi je bilo sumnjivo kad su u članku napisali "prema pisanju stranih medija" a nisu naveli ni ime medija niti tweet niti bilo šta drugo. Izguglam Sassuolo i Hadžikadunić i naravno nema ništa.
I on je razocarao u karijeri. Mislim da ga je kostala puno situacija sa ruskim klubom i stalno se selio po posudbama. Zato je vazno za mlade igrace izbor kluba i izbjegavanje ovakvih nestabilnih sredina.
Oporavio se i igra od prve minute, dobro je. 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Gdje li će Hadžija završitiSampdorija je odlučila da neće otkupiti ugovor od Denisa Hadžikadunića pa će reprezentativac BiH morati u potragu za novim klubom.
Denis Hadžikadunić je u Sampdoriju stigao na pozajmicu iz ruskog Rostova, ali Italijani ne žele da otkupe ugovor od ruskog tima pa će se sjajni Zmaj vratiti u svoj tim.
Kako pišu Italijani, Hadžikadunić će protiv Ređane odigrati posljednji meč pa će uslijediti povratak u Rusiju gdje mu sa Rostovom ističe ugovor pa će kako stvari stoje potražiti novi angažman od naredne sezone.
Defanzivac je prije Sampdorije, bio na pozajmicama u Majorci, HSV-u te ranije u Malmeu.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Boli ga briga, uzeo je para koliko hoces rusima, i dalje nije toliko star, ode sad na SP, a stoperi mogu igrati ako se cuvaju do 35e godine.
Svaka cast Dennisu, nije svak Ramos, ali brko je uzeo pare i opet igra u repki, laganica SP sada i opet bolji klub
Ma ovaj odlazak na Svjetsko mijenja karijeru sve i jednog reprezentativca BiH koji nije napravio neku Bog zna karijeru. Nismo još svjesni šta smo napravili.Edincapitano je napisao/la: ↑06 maj 2026, 11:54Boli ga briga, uzeo je para koliko hoces rusima, i dalje nije toliko star, ode sad na SP, a stoperi mogu igrati ako se cuvaju do 35e godine.
Svaka cast Dennisu, nije svak Ramos, ali brko je uzeo pare i opet igra u repki, laganica SP sada i opet bolji klub![]()
- Beduin
- Kontakt:
J3bote led, kako se covjek zna zeznuti jednim pogresnim potezom i odabirom kluba. Da nije izbio rat u Ukr sve bi bilo drugacije, ovako vucaranje i bacanje najboljih godina karijere niusta.
Do kraja godine mu vazi ugovor, cini mi se, a onda opet ispocetka. Ni 1% nije ostvario od onoga sto se ocekivalo od njega, da je HSV ispao fer i doveo ga, sigurno bi i on bio mirniji i radio vise na sebi, ovako mu se unisti psiha i drago mi je makar repka da je uz njega kad je najteze.
ABd da ubere koje minute na SP-u, bude nekih finih poteza i da ga dovede neki stabilan klub.
Do kraja godine mu vazi ugovor, cini mi se, a onda opet ispocetka. Ni 1% nije ostvario od onoga sto se ocekivalo od njega, da je HSV ispao fer i doveo ga, sigurno bi i on bio mirniji i radio vise na sebi, ovako mu se unisti psiha i drago mi je makar repka da je uz njega kad je najteze.
ABd da ubere koje minute na SP-u, bude nekih finih poteza i da ga dovede neki stabilan klub.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nema tu šta HSV biti fer. On očito nije kvalitet za ligu petice. Zbog toga ga nije doveo HSV, zbog toga neće da ga otkupe ni drugoligaši. Meni izuzetno drag igrac, nadam se da će ići na svjetsko i da će ga to nekako prodati.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pored svega, ipak je jako kvalitetan back up i zamjena za Katica, prije svega nije kikser. Gdje god igrao, za nas jako vrijedan igrac.
I ovako mi se cini kao dobar momak i prije svega i patriota, i dalje ne razumijem onaj period sta se desilo izmedju njega i Barbareza, ali bitno da je to rijeseno i da je dio nas. Sasvim zasluzeno ce ici na SP sa ekipom.
I ovako mi se cini kao dobar momak i prije svega i patriota, i dalje ne razumijem onaj period sta se desilo izmedju njega i Barbareza, ali bitno da je to rijeseno i da je dio nas. Sasvim zasluzeno ce ici na SP sa ekipom.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Vrlo dobar prijatelj s Anelom, mozda je stao bio vise na stranu Anela u pocetku i onda ga je Barbarez odkacio, vjerovatno su poslje pricali i eto vratio se.Goalgetter je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:18Pored svega, ipak je jako kvalitetan back up i zamjena za Katica, prije svega nije kikser. Gdje god igrao, za nas jako vrijedan igrac.
Dennis je ogromna patriota, vidi samo poslje Ukraine kad smo ispali.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kao i obicno lupas gluposti.Edincapitano je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:24Vrlo dobar prijatelj s Anelom, mozda je stao bio vise na stranu Anela u pocetku i onda ga je Barbarez odkacio, vjerovatno su poslje pricali i eto vratio se.Goalgetter je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:18Pored svega, ipak je jako kvalitetan back up i zamjena za Katica, prije svega nije kikser. Gdje god igrao, za nas jako vrijedan igrac.
Mozes li ti jednom da ne spominjes Anela i trollas svaku temu sa njim?
-
Edincapitano
- Kontakt:
Sta pricam gluposti? Da su Anel i Dennis dobri prijatelji? Momak je fino napisao ne zna zasto nije igrao u repki jedno vrijeme, i ja mu odgovorio da je vjerovatno za to oko Anela, jer je Dennis nestao kad je bilo sve ti problemi s Anelom.Goalgetter je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:29Kao i obicno lupas gluposti.Edincapitano je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:24Vrlo dobar prijatelj s Anelom, mozda je stao bio vise na stranu Anela u pocetku i onda ga je Barbarez odkacio, vjerovatno su poslje pricali i eto vratio se.Goalgetter je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:18Pored svega, ipak je jako kvalitetan back up i zamjena za Katica, prije svega nije kikser. Gdje god igrao, za nas jako vrijedan igrac.
Mozes li ti jednom da ne spominjes Anela i trollas svaku temu sa njim?
Ako nisi znao, Dennis i Anel su iz istog grada u Svedskoj, igrali u istom klubu i Dennis je rodjen 1998, Anel 1999. Dolaze is iste fudbalske skole u Malmeu. Hajd kad si toliko pametan, mislis da nema sanse da je Dennis nestao jedno vrijeme zbog toga oko Anela? Mislis da momci koji su ista generacija boli K jednim s drugim a cijeli zivot se vrte oko jednog drugog?
Daj bolan, ti meni pametujes, idi sadi paprike.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nemoj pricat gluposti, agent imao jednu izjavu koja se nije dopala SS, a prije toga je Sergej izjavio da nije bio zadovoljan sa Dennison na treningu i tu je nastao problem… nikakve to veze nije bilo sa AnelomEdincapitano je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:24Vrlo dobar prijatelj s Anelom, mozda je stao bio vise na stranu Anela u pocetku i onda ga je Barbarez odkacio, vjerovatno su poslje pricali i eto vratio se.Goalgetter je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:18Pored svega, ipak je jako kvalitetan back up i zamjena za Katica, prije svega nije kikser. Gdje god igrao, za nas jako vrijedan igrac.
- Beduin
- Kontakt:
Kazem nije fer jer se ocekivalo da ga otkupe, bilo je o tome price i oko otkupne cijene, a on je tad bio standardan u HSV-u, igrao sasvim dobru sezonu i pomogao u promociji za visi rang, 25 utakmica odigrao i vise od pola svih 90min. Sasvim dovoljno da ga se otkupi, ako cemo realno.
A nije da imaju neke stopere u izlogu osim Vuskovica koji ima tek 19g, ostalo je isti ili slabiji rang od Hadzije, koji btw ide na svjetsko.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hajmo mi biti realni. Momak ce sad 28 godina. Da ima slifa u sebi, da igra za klub liga 5 vec bi igrao. Kvalitetom je prosjek i to je tako. Nije za repku trenutno, ali spletom okolnosti bice tu.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Dobro, ako hoces vjeruj ako neces nikom nista, slucajnost da je Dennis bas tada nestaoSindikat12 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:44Nemoj pricat gluposti, agent imao jednu izjavu koja se nije dopala SS, a prije toga je Sergej izjavio da nije bio zadovoljan sa Dennison na treningu i tu je nastao problem… nikakve to veze nije bilo sa AnelomEdincapitano je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:24Vrlo dobar prijatelj s Anelom, mozda je stao bio vise na stranu Anela u pocetku i onda ga je Barbarez odkacio, vjerovatno su poslje pricali i eto vratio se.Goalgetter je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:18Pored svega, ipak je jako kvalitetan back up i zamjena za Katica, prije svega nije kikser. Gdje god igrao, za nas jako vrijedan igrac.
Ona izjava agenta je bila presudni faktor tu.Goalgetter je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:18Pored svega, ipak je jako kvalitetan back up i zamjena za Katica, prije svega nije kikser. Gdje god igrao, za nas jako vrijedan igrac.
Bila je slična situacija i sa Hajradinovićevom suprugom, ali je ona to obrisala i valjda (barem prema medijima), Haris se izvinuo Barbarezu i SŠ.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Sutra zadnja tekma u sezoni, nazalost Hadzija je van forme… U zadnja dva mjeseca samo jednom startao zbog povrede i lose forme… Kriticna situacija na desnom CB-u, Katic do SP tesko da ce odigrati tekmu…
Ono sto je dobro jeste to da Hadzija uvijek korektno odigra ne sjecam se njegove lose tekme u repki.
Ono sto je dobro jeste to da Hadzija uvijek korektno odigra ne sjecam se njegove lose tekme u repki.
Kako misle neće Sampdorija otkupiti ugovor?!Coolpanda24 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 11:50Gdje li će Hadžija završitiSampdorija je odlučila da neće otkupiti ugovor od Denisa Hadžikadunića pa će reprezentativac BiH morati u potragu za novim klubom.
Denis Hadžikadunić je u Sampdoriju stigao na pozajmicu iz ruskog Rostova, ali Italijani ne žele da otkupe ugovor od ruskog tima pa će se sjajni Zmaj vratiti u svoj tim.
Kako pišu Italijani, Hadžikadunić će protiv Ređane odigrati posljednji meč pa će uslijediti povratak u Rusiju gdje mu sa Rostovom ističe ugovor pa će kako stvari stoje potražiti novi angažman od naredne sezone.
Defanzivac je prije Sampdorije, bio na pozajmicama u Majorci, HSV-u te ranije u Malmeu.![]()
Pa sto bi otkupili kad mu ugovor svakako ističe 30.06. ove godine, ako je suditi po ovoj objavi ali i transfermarktu. Malo naopak članak.
Denis će napokon biti slobodan igrač i nadamo se napraviti ispravan potez tokom ljeta. Vidjet cemo da li će i koliko mu SP pomoći. Ako Katić ne bude mogao, otvaraju mu se vrata, pa i ako Katić bude mogao ali se bude morao dozirati.
Sto se tiče ove price iznad i “gdje je pukla tikva”, pa to je jasno. Katić je dobio prednost ispred njega. Uz to su očekivali veće zalaganje od njega na treninzima. Očito je momak bio rastresen dešavanjima u vezi s HSV-om i pronalaskom angažmana tada.
Sol na ranu je dodao njegov menadžer neinteligentnom izjavom iako je stručni stab stavio do znanja da se oglašavanja igračevih supruga i menadžera neće tolerisati.
Jedini koji je nazvao selektora tada jeste Hajradinovic koji se izvinuo zbog izvale njegove supruge, a očito da je kasnije i Hadzikadunic nešto slično napravio.
Huseinbasic je napravio neoprostivo, pobjegao s bojnog polja, menadžer ga pokušao oprati (ovdje imamo pozitivan primjer menadžera) ali dzaba kada mu je igrač jos uvijek nestabilan izgleda.
Trenutno korisnika/ca: al87, GG3, Kizo886, MiranGlasnic, NerminFatic, RacioEmocionalan, rukometubih23, soccerfan i 37 gostiju.