Benjamin Tatar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,harden,insider,_dreamer_,ribery
Benjamin Tatar
Momak igra u životnoj formi za Sarajevo,mislim da zaslužuje šansu u reprezentaciji.
Prije 2 godine prešao je iz Slavena u FKS, Tatar u 68 utakmica ima 28 golova i 15 asistencija za FKS.
U ovom trenutku je ubjedljivo najbolji igrač lige.
Prije 2 godine prešao je iz Slavena u FKS, Tatar u 68 utakmica ima 28 golova i 15 asistencija za FKS.
U ovom trenutku je ubjedljivo najbolji igrač lige.
Bravo! Zasluzio je Benjo da dobije pdf
Vrhunski igra za Sarajevo.. i to otkako je dosao
Siguran sam da ga ljudi iz Reprezentacije prate i da ce uskoro dobiti priliku da zaigra za nacionalni tim

Vrhunski igra za Sarajevo.. i to otkako je dosao
Siguran sam da ga ljudi iz Reprezentacije prate i da ce uskoro dobiti priliku da zaigra za nacionalni tim

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ako u naredne dvije utakmice nastavi ovaj niz, a to je protiv Slobode, te utakmica Evropa lige protiv Astana/Budućnost, poziv mora dobiti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Izbriši ovu temu dok nisu ljudi vidjeli. Čuj Tatar u reprezentaciji. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Hahahhaha, pa ovi podstanari nisu normalni...
Da bi imao temu ovdje postoji jedan mali uslov a on je da bude pozvan u repku

Da bi imao temu ovdje postoji jedan mali uslov a on je da bude pozvan u repku

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Brisite temu dok ne stekne preduvjete za njeno otvaranje.
Iskreno se nadam da nece dobiti poziv. Potrebniji je Sarajevu. Ima Sabanadzovic ili Milosevic da ulete.
Je li realno da je tema za njega napravljena?Covjek nije ni na sirem spisku igraca... 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta.Ostatak sam spiskao.
G.B.
G.B.
I onda im bude krivo kad ih se ismijava...
Pozvan u repku, pravi temu, kraj price a ne ovakav volej za podehabavanje...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
A sto je najsmijesnije ovako je svaki put kad im neki igrac uhvati dobru formu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta.Ostatak sam spiskao.
G.B.
G.B.
Kao neko ko simpatise Sarajevo i navija za njih odgovorno tvrdim da je pdf FKSarajevo najgori na forumu. Doduše nisam nesto ulazio na Zeljin ali sumnjam da moze biti gori.
Zapravo najgori je Arsenalov(bar ono sto sam nekad ranije mogao upratiti) pa Sarajeva.
A ovu temu cim prije obrisati dok ne bude razloga za pokretanje iste.
Zapravo najgori je Arsenalov(bar ono sto sam nekad ranije mogao upratiti) pa Sarajeva.

A ovu temu cim prije obrisati dok ne bude razloga za pokretanje iste.
Sarajlice opet se blamiraju... fudbalske neznalice.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
26/27 godina....
Prije bih zvao Nukića. Momak ima 22 godine i u top 3 je igrača PLBiH što se forme tiče.
Prije bih zvao Nukića. Momak ima 22 godine i u top 3 je igrača PLBiH što se forme tiče.
⚜️~⚜️~⚜️
Ako nastavi sa dobrim partijama, sigurno zaslužuje poziv jer je u ovom trenutku bolji od Duljevića koji je konstantan na spisku.
Da je zaslužio još temu nije, jer nije dobio poziv.
Da je zaslužio još temu nije, jer nije dobio poziv.
SAMO SARAJEVO
E svasta

Tatar je Thomas Muller Sarajeva i Premijer lige, ali ne i reprezentacije. I ja bi radije da poziv dobije Nukić.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 16 sep 2020, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci mogu se nadati temi "Mustafa Mujezinovic"
Haj nek sam i ovo dozivo.

-
- Kontakt:
Ako je umjesto onog Duljevica, neka ga na spisku. Ovako, njegovih godina nekog pozvati, makar za jedno okupljanje, prije neko dijete sa igralista ...
Tartar