On se prodao vani (ja kur ca i lige), cilj ostvaren, reprezentacija se okrece drugim igracima koje treba prodati.
Isto tako i Rahmanovic. Komotno im se mogu obrisati teme.
Meni je glupo porediti doticnog s br 32 i Rahmanovica. Rahmanovica eno Boga mi jucer asistirao u pobjedi svog tima, dok je ovome vrhunac biti na tribinama kod arapa..
A jos da nadodam da rahman ima asistenciju u malo vise od 90 minuta provedenih na terenu, sto nije uopste lose.
Dotični broj 32 , a u potpisu ti piše Tatar
Đe će ko sa pitarima i njihovom logikom
Puhni Israfile
Bosanci i Hercegovci - " Pichke koje šute "
Ja došao sa Zdravkom Stojnićem k'o u "Kumu"
Don Asim Sarajlić
On se prodao vani (ja kur ca i lige), cilj ostvaren, reprezentacija se okrece drugim igracima koje treba prodati.
Isto tako i Rahmanovic. Komotno im se mogu obrisati teme.
Meni je glupo porediti doticnog s br 32 i Rahmanovica. Rahmanovica eno Boga mi jucer asistirao u pobjedi svog tima, dok je ovome vrhunac biti na tribinama kod arapa..
A jos da nadodam da rahman ima asistenciju u malo vise od 90 minuta provedenih na terenu, sto nije uopste lose.
Bas mi se dalo mijenjati
Evo samo za tvoju dusu cu promjeniti
Bas mi se dalo mijenjati
Evo samo za tvoju dusu cu promjeniti
Pa ako ga već prozivaš , budi dosljedan do kraja .
Evo Benjo zadužio novu Elantru , nisam siguran je li bolje auto od Seata .
Tako je već bolje , svaka čast.
Puhni Israfile
Bosanci i Hercegovci - " Pichke koje šute "
Ja došao sa Zdravkom Stojnićem k'o u "Kumu"
Don Asim Sarajlić
Ono kad je odigrao dupli pas protiv Irana u prijateljskoj pa su hordaši orgijali kako je dokazao da zaslužuje mjesto u početnoj postavi
Vise ne zasluzuje, nije vise igrac top 3 kluba regiona. Sad je samo igrac sa brojem 32.
To sto si ti glup je druga stvar. Kako npr Rahmana svi navijaci FKS idalje vole, a otisao iz kluba ?
Druga je stvar sto je ovaj cigan pravio probleme na treningu, cuvao svoje noge, i onda na kraju se potuce.
Jel sad skontas ?
Do jucer ga sarajlice ovdje u repku gurale a sada ne zele ni ime mu izgovoriti.
E nisam vidio jadnije stvari od "broj 32"
Dao sam šansu da ne zadivi svaki reprezentativac, nije to bilo loše ni od Tatara, ups pardon Pitari, igrača sa brojem 32. , ali imamo mi tu boljih igrača ipak.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921