Gdje si vidio? Gledam sastav sa njihove stranice, nema ga nigdje.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,_dreamer_,ribery,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Alajbegović za Faktor: Bayer je najbolji put za mene, želim što prije zaigrati sa Džekom, Kolašincem i ostalim Zmajevima
- Imao sam ponuda iz drugih evropskih klubova, ali želio sam ostati dio Bayer Leverkusena. Osjetio sam da je to za mene najbolji put i klub je to pokazao novim ugovorom. Osjećam da ću sigurno dobiti priliku u prvom timu, te vidim da me čelnici kluba planiraju za budućnost - priča Alajbegović za Faktor.
Do sada je nastupao za sve omladinske selekcije Bosne i Hercegovine. Iako ima tek 17 godina, u dva navrata je nosio dres U-21 reprezentacije naše zemlje. Priznaje da sanja poziv u A selekciju.
- Bit ću iskren i reći da mi je cilj što prije zaigrati za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Želim da zaigram sa Džekom, Kolašincem i ostalim našim Zmajevima. Ne krijem da mi je to velika želja i sigurno ću se mnogo obradovati kada dođe poziv - dodao je Alajbegović.
Former Arsenal forward Mika Biereth completes medical ahead of €15m move to Monaco
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jedna je Mirela Ugwu koja je crnca naucila da voli Bosnu, a ova od Bieretha nista izgleda nije sudeci po Belminovom izlaganju
Mozda mu samo nije zelio srediti karte u zamjenu da ga hvali kao sto neki rade.
-
- Kontakt:
Kako smo mi toliko baksuzni da tamo gdje mama Bosanka, uvijek se očevi pitaju, a tamo gdje su očevi Bosanci, uvijek se žene pitaju... Nikako napraviti jednu pozitivnu kombinaciju u našu korist.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
Ako igrac ima zelju da igra za nas ili neku drugu reprezentaciju, ne moze njega niko nagovoriti da to promijeni. Na kraju krajeva, on ce igrati za odredjenu reprezentaciju, nece ni otac ni majka.
Ocito da Biereth ni ne razmatra nas, sto je i logicno. Ako propadne za koju godinu, doci ce kod nas.
Ocito da Biereth ni ne razmatra nas, sto je i logicno. Ako propadne za koju godinu, doci ce kod nas.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma eno i Monaco je u opisu stavio dansku zastavu prilikom predstavljanja, sve je jasnoDamirT je napisao/la: ↑11 jan 2025, 21:28Ako igrac ima zelju da igra za nas ili neku drugu reprezentaciju, ne moze njega niko nagovoriti da to promijeni. Na kraju krajeva, on ce igrati za odredjenu reprezentaciju, nece ni otac ni majka.
Nije valjda...zar iskreno si se nadao...Coolpanda24 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 21:32Ma eno i Monaco je u opisu stavio dansku zastavu prilikom predstavljanja, sve je jasnoDamirT je napisao/la: ↑11 jan 2025, 21:28Ako igrac ima zelju da igra za nas ili neku drugu reprezentaciju, ne moze njega niko nagovoriti da to promijeni. Na kraju krajeva, on ce igrati za odredjenu reprezentaciju, nece ni otac ni majka.
-
- Kontakt:
Ubio se od nadanjaHazre je napisao/la: ↑11 jan 2025, 21:38Nije valjda...zar iskreno si se nadao...Coolpanda24 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 21:32Ma eno i Monaco je u opisu stavio dansku zastavu prilikom predstavljanja, sve je jasnoDamirT je napisao/la: ↑11 jan 2025, 21:28Ako igrac ima zelju da igra za nas ili neku drugu reprezentaciju, ne moze njega niko nagovoriti da to promijeni. Na kraju krajeva, on ce igrati za odredjenu reprezentaciju, nece ni otac ni majka.
Interesuje me Memic u Victori Plzen kako ce se snaci jos je mlad 23g mogao bi napredovati
-
- Kontakt:
Majka mu je Srpkinja iz Sarajeva,
kao jos jednom igracu iz Arsenala Zečevicu....
ili recimo Šešku(Doboj)
Trenutno od 26 igraca,
17 je rodjeno u inostranstvu....
Znaci 65posto
U martu bice ih jos....
Jedino Maroko,mozda ima vise dijasporaca....
Sto se Bieretha tice,
on mozda ceka Engleze....