Slazem se, ali ja bih nesto tu oprezniji bio za početak, jer je i dalje u pitanju momak od 19 godina... Još jako neiskusan u ozbiljnim, težim utakmicama i nek mu se dogodi par kikseva, znaš sam kakvi smo mi i kako bi mu se narod naklatio na kosti. Mislim da bi bilo taman da podijeli minutažu za LN, a ako nastavi dobro i konzistentno branit u Tirolu do proljeća, može ga se i u prvom prozoru kvalifikacija onda stavit od početka.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Da sastavimo U21 ekipu, bilo bi ovo dobro konkurentno i s najjačim U21 ekipama na kontinentu:
Hamzić (Tirol), Malić (Sturm), Bilalović (Aberdeen), Čelik (Lens), Dulić (Hoffenheim), Košpo (Mantova), Čardaklija (GAIS), Busuladžić (Malmo), Mahmić (Corum), Alajbegović (Juventus), Bajraktarević (PSV), Jakupović (Philadelphia), plus ovi koji još ne igraju ozbiljan fudbal, plus domaća liga
Sve ispod 2005. godišta
Hamzić (Tirol), Malić (Sturm), Bilalović (Aberdeen), Čelik (Lens), Dulić (Hoffenheim), Košpo (Mantova), Čardaklija (GAIS), Busuladžić (Malmo), Mahmić (Corum), Alajbegović (Juventus), Bajraktarević (PSV), Jakupović (Philadelphia), plus ovi koji još ne igraju ozbiljan fudbal, plus domaća liga
Sve ispod 2005. godišta
-
1993Sajo1993
- Kontakt:
Belmin Beganovic mladi perspektivan igrac Sturma zabijo je nedavno gol
rodjen u Bihacu ali nikad nije igrao za nas (do sad)
Austrija u21
treba bacit oko i pratit i njega
rodjen u Bihacu ali nikad nije igrao za nas (do sad)
Austrija u21
treba bacit oko i pratit i njega
Nail izgleda ide u Portugal u Estoril, ponudili su Osijeku 1.2 mil eura, ovi traže malo više, ali je velika mogućnost za transfer
-
1993Sajo1993
- Kontakt:
kome li ce Husara sad utrpat Pirica
free agent
free agent
Uvalio ga je vec u Rigu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Hansestadt
- Kontakt:
Jos sam pod uticajem trauma njegovog nastupa protiv Njemacke. Istina, tezak protivnik ali sjecanja su tu. Transfer u skladu sa njegovim mogucnostima, klub koji se bori za opstanak u Portugalu, ne vidim kvalitet kod njega, ali i mi imamo ogranicene mogucnosti na njegovoj poziciji. Meni je on nivo jednog Civica dok je bio mladji.
Dzeko se oprasta poslije Svedske.
Dobro je da je Baždar proigrao. Džeko se oprašta, tako da imamo okej opcije za LN i Euro. Tabaković, Demirović, Baždar, Lukić.
Za nadati se: Pejčinović da zaigra za nas (teško), neko od momaka kao što su Jakupović ili Deket da se dugoročno etabliraju kao dobri napadači.
Za nadati se: Pejčinović da zaigra za nas (teško), neko od momaka kao što su Jakupović ili Deket da se dugoročno etabliraju kao dobri napadači.
X puta ja receno da je igrao neprirodnu poziciju. Trener Osijeka ga protracio tako.Hansestadt je napisao/la: ↑03 sep 2026, 10:05Jos sam pod uticajem trauma njegovog nastupa protiv Njemacke. Istina, tezak protivnik ali sjecanja su tu. Transfer u skladu sa njegovim mogucnostima, klub koji se bori za opstanak u Portugalu, ne vidim kvalitet kod njega, ali i mi imamo ogranicene mogucnosti na njegovoj poziciji. Meni je on nivo jednog Civica dok je bio mladji.
Zamisli Alajbegovica na beku kakav bi bio. Lik ubija u Hrvatskoj al Estoril je lose za njeg, on moze glat bar Braga ili Guimaraes
-
Hansestadt
- Kontakt:
Razumijem sta mislis. Hrvatska liga objektivno odavno nije losija. Cak mislim da sam bio malo dobar prema njemu, kad sam napisao da je u rangu Civica koji je ipak igrao CL i kojeg je Dinamo trazio kad su bili dobri.dedo26 je napisao/la: ↑03 sep 2026, 11:36X puta ja receno da je igrao neprirodnu poziciju. Trener Osijeka ga protracio tako.Hansestadt je napisao/la: ↑03 sep 2026, 10:05Jos sam pod uticajem trauma njegovog nastupa protiv Njemacke. Istina, tezak protivnik ali sjecanja su tu. Transfer u skladu sa njegovim mogucnostima, klub koji se bori za opstanak u Portugalu, ne vidim kvalitet kod njega, ali i mi imamo ogranicene mogucnosti na njegovoj poziciji. Meni je on nivo jednog Civica dok je bio mladji.
Zamisli Alajbegovica na beku kakav bi bio. Lik ubija u Hrvatskoj al Estoril je lose za njeg, on moze glat bar Braga ili Guimaraes
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 03 sep 2026, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar transfer, ako se desi. Mjera za Omerovića i prilika da napreduje. Za bolji transfer tebaju nastupi za reprezentaciju ili da igraš za Dinamo/Hajduk.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Plot twist - Dzeko se oprostio jer Pejcinovicu predaje 11ku.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Imperator98
- Kontakt:
Ta mi misao jutros prodje19vendetta87 je napisao/la: ↑03 sep 2026, 12:12Plot twist - Dzeko se oprostio jer Pejcinovicu predaje 11ku.
Kakav bi to bio potez...19vendetta87 je napisao/la: ↑03 sep 2026, 12:12Plot twist - Dzeko se oprostio jer Pejcinovicu predaje 11ku.
I onda Catovic i Licina za Euro kvale, ufff
Samo više da ga Klopp zovne da se završio ta fama oko Pejčinovića 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Tabakovic je bolji od Pejcinovica
Jeste, ali je Pejčinović mnogo mlađi i ima veći potencijal
E ne može 11 zadužiti neko ko se perdomišljao hoće li igrati za nas, taman da je novi Ronaldo.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 sep 2026, 12:12Plot twist - Dzeko se oprostio jer Pejcinovicu predaje 11ku.
Deketa pozvati nakon Džeke?