On je makar s ove strane Drine i Save
Amar Dedić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Amar Dedić
Kada je sljedeci transfermarkt update? Ocekujem skok vrijednosti na 30-40 mil a za Muharemovica 40-50 mil.
Niko ne pise da je momak u timu kola :
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kao kad ubaciš zaleđenu pizzu pa onda ukus ispadne kao iz talijanske kuhinje, eto koliko me je iznenađuju njegove partije.
Gdje nalazis ova poredjenja
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nema razloga da bude iznenadjujuce, Dedic je odlican igrac. Ja na njega i na Tarika gledam istim ocima na pocetku sezone u EPL, samo sto on ima zeznutiju konkurenciju. Druga je stvar sto su ga strucnjaci ovdje sahranili nakon sto mu ona budala u Marseju nije dala pravu priliku ili nakon sto je imao par sitnih povreda u kratko vrijeme. Oduvijek je bilo jasno da je on za velike stvari. Doduse, bilo je i onih koji su pisali da nije dovoljno brz za ozbiljnijeg nivoa...
-
zeljovac21
- Kontakt:
Gle sad kad Dedić i Muharemovic zavrse u istom idućem klubu
-
BosnaJeSampion
- Kontakt:
Cuj Hall 9.7, Dedic 7.8 sa asistencijom.
Mozda dobija bonus na ocjenu sto napokon nije napravio penal
- PlavaKrv74
- Kontakt:
Meni je kod Dedića možda i najzanimljivije koliko se brzo uklopio u Premier ligu. Znali smo da ima motor, brzinu i da može igrati u visokom ritmu, ali ipak je jedno igrati to na papiru, a drugo odmah početi praviti razliku na ovom nivou.
Tri asistencije u prve tri utakmice svakako nisu slučajnost. Ako nastavi ovako i zadrži kontinuitet, mislim da ćemo vrlo brzo prestati pričati je li on igrač za ovaj nivo i početi pričati koliko daleko zapravo može otići.
Tri asistencije u prve tri utakmice svakako nisu slučajnost. Ako nastavi ovako i zadrži kontinuitet, mislim da ćemo vrlo brzo prestati pričati je li on igrač za ovaj nivo i početi pričati koliko daleko zapravo može otići.
Ljudi smo, nismo fudbalske sudije
Možda razlika u ocjeni jeste nesto veca, ali Hall je bio bolji bek na terenu protiv Tottenhama, bas kao i u prvoj utakmici protiv Liverpoola (penalom je na kraju sve zeznuo).BosnaJeSampion je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:33Cuj Hall 9.7, Dedic 7.8 sa asistencijom.
Za nas je najvažnije da Dedić igra odlično, a to da li ce Hall biti nesto “odlicniji”, koga briga.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Nikad nije dolazilo u pitanje da li je Dedić igrač za Engleske, to je liga koja njegovim predispozicijama kao beku najviše odgovara. Kod njega su uvijek bile većinom upitne dvije stvari, koliko njegovo tijelo može izdržati u kontinuitetu da se ne povrijedi i pozicioniranje u defanzivi kada je lopta dalje od igrača kojeg on čuva. Super je ovo početak, treba ozbiljnije suditi tek kada nakupi utakmica u ovom intenzitetu i dokaže da može biti konstantan, e onda će se i veći klubovi od Newcastle-a početi ozbiljno interesovati.
-
Matterhorn22
- Kontakt:
-
Matterhorn22
- Kontakt:
pade mi na pamet da je Seo bio igrac mjeseca augusta u Arsenalu kad je dosao a vidim da je bio igrac mjeseca u oktobru te godine. Nazalost povrede kasnije ucinise svoje. Nadam se da kod ovih momaka nece biti tako nekih stvari.
treba da bude iduci kapiten
naprijed rejal
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Deda je beton al jos uvijek ima tu mjesta za napredak. Jos uvijek ima problema sa donosenjem odluka na ivici 16 kada ide prema sredini. Al to su sad vec finese i sitnice.
Trener Newcastla ga fantasticno koristi izgleda instrukcije su samo da ubacuje koliko god moze.
Mene je samo strah da se puno ne trosi, nadam se da ce poslije prvih par tekmi dokazivanja malo povuci rucnu i nauciti da se pazi.
Trener Newcastla ga fantasticno koristi izgleda instrukcije su samo da ubacuje koliko god moze.
Mene je samo strah da se puno ne trosi, nadam se da ce poslije prvih par tekmi dokazivanja malo povuci rucnu i nauciti da se pazi.
Starta vitez