Taman tako. Ne znam sta su pojedinci ocekivali.forgempp je napisao/la: ↑24 jan 2023, 22:57Meni se svidjelo kako je odigrao, ne "ispada", ne komplikuje, zna u svakom trenu sta treba da radi (ne cini se izgubljenim na terenu kao Tahirovic u Romi zadnju njegovu tekmu), uvijek nekako na pravom mjestu, hoce ga lopta sto neko rece, steta samo sto je dobio taj zuti i zbog toga ga je i povukao, nije smio rizikovati crveni. Solidno sve u svemu, sta vise ocekivati kad igras protiv Bayerna.
Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Denis Huseinbašić
-
- Kontakt:
Dobro rečeno, najbitnije ne boji se, a fizicki ce ojacat.forgempp je napisao/la: ↑24 jan 2023, 22:57Meni se svidjelo kako je odigrao, ne "ispada", ne komplikuje, zna u svakom trenu sta treba da radi (ne cini se izgubljenim na terenu kao Tahirovic u Romi zadnju njegovu tekmu), uvijek nekako na pravom mjestu, hoce ga lopta sto neko rece, steta samo sto je dobio taj zuti i zbog toga ga je i povukao, nije smio rizikovati crveni. Solidno sve u svemu, sta vise ocekivati kad igras protiv Bayerna.
Meni ozbiljnije izgledao neko na utakmici protiv Werdera.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- Goalgetter
- Kontakt:
On je do prosle godine igrao 4. ligu, jasno je da u nekim segmentima jos nije na nivou Bundeslige. Meni se svidja sto bi sa njim dobili dodatnu opciju u igri prema naprijed u veznom redu, neko ko zna igrati u zadnjoj trecini protivnika i biti opasan po gol (uz to i ima dobar finish) a ne kao nasi ostali veznjaci.
Kad sagledas samo statistiku nasih sadasnjih veznjaka: Gojak 4 gola za reprezentaciju (zadnji prije 4 godine, igrac koji je svakako propao od tad), Krunic 2 gola za repku (zadnji prije 3 godine), Prcic, Cimirot, Hadziahmetovic i Besic 0 golova. Pjanic je isto tako zadnji gol iz igre dao 2019 Finskoj.
Previse smo tupi kad je vezni red u pitanju, imamo dobru kontrolu lopte, ali nam treba i kvalitet prema naprijed i neko ko se moze ukljucivati u napad sa Dzekom i Stevanovicem/Demirovicem. Krunic je u toj ulozi zakazao nazalost, on se vise nudi da igra ono sto igra i u Milanu.
Ko zna uopste gdje ce biti Huseinbasic za 2 ili 3 godine, da li je ovo samo trenutni bljesak ili ne, ali bi bilo bitno iskoristiti ovaj momentum gdje i njemu ide skoro sve za rukom, da i mi profitiramo od toga. Vidicemo, do Elfa nikad nece dogurati to je svima jasno.
Kad sagledas samo statistiku nasih sadasnjih veznjaka: Gojak 4 gola za reprezentaciju (zadnji prije 4 godine, igrac koji je svakako propao od tad), Krunic 2 gola za repku (zadnji prije 3 godine), Prcic, Cimirot, Hadziahmetovic i Besic 0 golova. Pjanic je isto tako zadnji gol iz igre dao 2019 Finskoj.
Previse smo tupi kad je vezni red u pitanju, imamo dobru kontrolu lopte, ali nam treba i kvalitet prema naprijed i neko ko se moze ukljucivati u napad sa Dzekom i Stevanovicem/Demirovicem. Krunic je u toj ulozi zakazao nazalost, on se vise nudi da igra ono sto igra i u Milanu.
Ko zna uopste gdje ce biti Huseinbasic za 2 ili 3 godine, da li je ovo samo trenutni bljesak ili ne, ali bi bilo bitno iskoristiti ovaj momentum gdje i njemu ide skoro sve za rukom, da i mi profitiramo od toga. Vidicemo, do Elfa nikad nece dogurati to je svima jasno.
Gledao sam ga protiv Werdera, solidna partija, sinoc nisam protiv Bayerna nisam gledao, prema komentarima vidim da nije bas odigrao kako nas većina očekuje. žao mi je sto smo nacija , koja nema neku sredinu, kod nas je nekako sve od sjaja do očaja... Moramo malo naša očekivanja spustiti, neralni smo u dobru ali najgori kad ne ide.
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
-
- Kontakt:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Sinoć je igrao koliko su mu i saigraci igrali. Tj. nisu ni igrali (s loptom) nego su samo ganjali loptu 90 minuta.
Dobro je pokrivao svoj prostor. Pretpostavljam da je zamijenjen zbog žutog kartona.
Dobro je pokrivao svoj prostor. Pretpostavljam da je zamijenjen zbog žutog kartona.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Said ce doci na okupljanje nenajavljen heheh
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Napokon, haman se cita forum 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma ko još brine za Saida, on je tu u svako doba dana ili noći
Ako ispadne prilika i s njim ce sjesti cisto formalnosti radi.
Evo ga na klupi, očekivano poslije prošle tekeme.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ja sam gledao uzivo i Baumgart je x puta njemu dobacivao kako da igra i sta da radi, pa ga je nakon onog zutog i nemoci protiv Daviesa gurnuo vise u sredinu, ali opet nije bio na lopti nikako, jako malo agresivnosti i ucestvovanja, to stvarno mora da popravi ukoliko zeli vise, kao i ojacati fizicki, obavezno.
To sam i ja primijetio, al treba nam i takav. samo da ga zovnu, pa ćemo kritikovatSheyi je napisao/la: ↑29 jan 2023, 15:11Ja sam gledao uzivo i Baumgart je x puta njemu dobacivao kako da igra i sta da radi, pa ga je nakon onog zutog i nemoci protiv Daviesa gurnuo vise u sredinu, ali opet nije bio na lopti nikako, jako malo agresivnosti i ucestvovanja, to stvarno mora da popravi ukoliko zeli vise, kao i ojacati fizicki, obavezno.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Naravno da nam treba svaki iole dobar igrac da prosirimo taj bazen igraca, a Denis je neko ko bi odmah trebao biti na spiskuHoroz je napisao/la: ↑29 jan 2023, 15:20To sam i ja primijetio, al treba nam i takav. samo da ga zovnu, pa ćemo kritikovatSheyi je napisao/la: ↑29 jan 2023, 15:11Ja sam gledao uzivo i Baumgart je x puta njemu dobacivao kako da igra i sta da radi, pa ga je nakon onog zutog i nemoci protiv Daviesa gurnuo vise u sredinu, ali opet nije bio na lopti nikako, jako malo agresivnosti i ucestvovanja, to stvarno mora da popravi ukoliko zeli vise, kao i ojacati fizicki, obavezno.
Izgleda da neće dobiti ni minutu, prebačen na klupu jer je izabrao BiH. 

kakav samar danas, ni medju 5 igraca sa klupe..
meni ovo nikad nece biti jasno kod trenera..
ok, neko ce reci malo hladjenja da ne izgori, mlad je.
prije ce ovako pasti, a ako je losih 45 min protiv bayerna razlog hladjenja, trener onda malo jede gofna. ovako mladog igraca bas ubijas u pojam.
meni ovo nikad nece biti jasno kod trenera..
ok, neko ce reci malo hladjenja da ne izgori, mlad je.
prije ce ovako pasti, a ako je losih 45 min protiv bayerna razlog hladjenja, trener onda malo jede gofna. ovako mladog igraca bas ubijas u pojam.
-
- Kontakt:
Dovoljan razlog da ga i Hadzija ne pozove, jer ipak nije standaran u Kelnu, dok Gojak igra u Ferencu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne igra ni Gojak.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 17:44Dovoljan razlog da ga i Hadzija ne pozove, jer ipak nije standaran u Kelnu, dok Gojak igra u Ferencu
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Danas opet na klupi
Evo ga ulazi. Isplatilo se je cekati.
Da vidimo.
Da vidimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.