Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Moderatori/ce: Monolog,insider,TaRgEt_,_dreamer_,ribery
- Beduin
- Kontakt:
Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
I deremo guzove presingom i po krilima.
.............. Vasilj ..............
Gazibegovic .. Seronja .. Hadzikadunic .. Kolasinac
..... Pjanic ... Krunic ....
Dedic .. Nalic(?) .. Demirovic
............ Dzeko ..........
.............. Vasilj ..............
Gazibegovic .. Seronja .. Hadzikadunic .. Kolasinac
..... Pjanic ... Krunic ....
Dedic .. Nalic(?) .. Demirovic
............ Dzeko ..........
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Karte za Portugal kupljene.

Bod iz ovog dvomeča bi bio dobar rezultat...
Utakmice protiv Lihtenštajna i Islanda su zbog povrede propustili Stevanovic, Ahmedhodžić i Barisic.
Sve 3 su danas uredno startali za svoje timove.
Kao sto sam i ranije pisao, sasvim je normalna ova situacija...kao sto se i desilo u x slučajeva da igrač odmori za klub jednu utakmicu zbog povrede a već sledecu starta. Da ne vezujemo samo za reprez.akcije i kritikujemo Pjanica, Krunica, sada Ahmedhodžića i sl.
Neću ulaziti u problematiku suspenzije. Svoj stav sam ranije iznio. Samo ukazujem na činjenicu da je sasvim normalno da igrač nije spreman za reprezent.utakmice a da potom bude spreman za klub igrati.
Kao sto sam i ranije pisao, sasvim je normalna ova situacija...kao sto se i desilo u x slučajeva da igrač odmori za klub jednu utakmicu zbog povrede a već sledecu starta. Da ne vezujemo samo za reprez.akcije i kritikujemo Pjanica, Krunica, sada Ahmedhodžića i sl.
Neću ulaziti u problematiku suspenzije. Svoj stav sam ranije iznio. Samo ukazujem na činjenicu da je sasvim normalno da igrač nije spreman za reprezent.utakmice a da potom bude spreman za klub igrati.
-
- Kontakt:
zna li neko zasto se ne moze kupiti karta na stranici? meni i dalje pise da su tehnicki problemi
ima li neko kakav info gdje je zapelo, ili je fakat sve prodano?
ima li neko kakav info gdje je zapelo, ili je fakat sve prodano?
Zvjezdan Misimović
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
ima li za tebe nesto sto nije normalno:-)hurem je napisao/la: ↑16 sep 2023, 22:54Utakmice protiv Lihtenštajna i Islanda su zbog povrede propustili Stevanovic, Ahmedhodžić i Barisic.
ja bih nekad stvarno volio da mi je tvoj mozak, da malo odmorim:-)
Ima, recimo blacenje svega i svakoga, zadiranje u privatni život itd.

Ma znaš da uvijek nastojim ublažiti neke stvari, pa bio to Kodro, Sehic ili neko treci jer se zna bas pretjerati.
A zbog tog ublažavanja se nekome cini da smatram da je recimo Sehic bolji golman od Begovica, iako to nikad nisam ni pomislio, niti bih.

Ali neka, bude interesantno.

Samo lagahno.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Mekić najbolji strijelac Želje kao veznjak. Konkurentan, odigrao svih 6 tekmi. Treba ga pozvat drugo poluvrijeme, zna podvalit loptu. Portugalci će se sami sklanjati.avenija je napisao/la: ↑15 sep 2023, 12:29Hrelja iz Čelika je ušao u formu, dobar dribler, moze rjesiti odbranu Portugala. Treba ga barem pozvati za zadnjih 30 minuta.soko je napisao/la: ↑13 sep 2023, 21:16Meho, ako ostane, nek pozove Hasica. Pogotovo ako bude igrao redovno za Sarajevo. Hasic je nesto ko Hajrovic, nek ga stavi zadnji 20 minuta, ovaj ce sutati na gol svaki put kad ima priliku. Lik ima sut, nije neki igrac al bolje je nega staviti nego ove ostale propalite.

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Opet protiv lihtenstajna, najbolje bi bilo da samo igramo protiv njih mozda bi se i kvalificirali na europsko
Pa jel ima još karti za kupiti ili se sve prodalo?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Divim se ljudima koji i dalje imaju volje gledati naše amatere. 

🔴⚫️ 𝟎𝟕𝟓 🔴⚫️
Znaju da ovaj put Portugal mora pasti ... racunica je napravljena ...

"Kada je u pitanju BH fudbal, o pritisku se previše priča. Pod pritiskom je rudar koji silazi svaki dan u jamu i ne zna hoće li živ izaći, a treba da zaradi platu. Problem s pritiskom nastaje kod onih fudbalera koji nemaju kvalitet." by M. Dogan
Ma uzimamo sve do kraja. Ta će Portugalija..

🔴⚫️ 𝟎𝟕𝟓 🔴⚫️
Nadam se da ljudi idu na utakmicu čisto da uživo pogledaju Portugalce koji su nakrcani zvijezdama. Sve drugo mi je lmao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Izgleda da samo jos na prodajnim mjestima ima ili da pokusas izganjati kod saveza za istok...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Čudne stvari na kupikartu.ba. Kupio sam jednu kartu, tamo na transakcijama mi piše da sam kupio prvo dvije, pa jednu. A očito je da sam platio samo jednu. Još uvijek nisam dobio mail. Ima li neko kakvih novosti?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
#VB89
#VB89
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Glup - gluplji - Hadzibegic
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
G.B.
Glup - gluplji - Hadzibegic
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ma iskreno gledam radi zezancije. Smiješno mi bude sve živo, od kvalitete snimka i zvuka BHT-a pa do kvalitete naših zMaJeVa.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Ima li nekog ili zna nekog da prodaje neki dres s utakmica BiH - Lihtenštajn i Island - BiH?
BHF
Idem da vidim Ronalda još jednom.MrAmarOsim je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:47Ma iskreno gledam radi zezancije. Smiješno mi bude sve živo, od kvalitete snimka i zvuka BHT-a pa do kvalitete naših zMaJeVa.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
#VB89
#VB89