Haris Tabaković
Moderatori/ce: Monolog,insider,TaRgEt_,_dreamer_,ribery
Re: Haris Tabaković
Mislim da se covjek ibreti kad vidi gdje je dosao...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Dobar igrac, nijedan centarsut cijelu utakmicu. Fino se gradi, dobar prijem, mislim da ce biti neke koristi od njega, veceras nije mogao nista pokazati, bez lopti ne mozes dati gol.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Mi bi Halanda emocionalno potrosili, a ne Tabakovica.
Glavu gore momcino!
Glavu gore momcino!
Iako je cijela ekipa bila loša, vidjelo se da zna igrati. Jak je k'o bik, zna se graditi, zna odigrati na stranu, vjerovatno bi bio bolje iskorišten da imamo sposobnija krila i vezni red da ga uposle. Siguran sam da bi onu Demirovićevu priliku pospremio u gol.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Sto ti je ovo trebalo, po stare dane?

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Jel ovo znaci da je on prekrizen kod Save? Selektor je rekao da ce najmanje 8 igraca biti prekrizeno, a njega nije planirao u ovoj utakmici ocito...sto bi znacilo da mu vec nije zadovoljio ili sta?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
Koja je logika da prekrizi njega a ostavi Bilbiju i Prevljaka?
Nadam se da nece. Prevljak je skroz tanak, nadam se da vise nece dobijati poziv al se je makar borio.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 01:20Koja je logika da prekrizi njega a ostavi Bilbiju i Prevljaka?
Bilbija rinaka od igraca i jos se lik setka po terenu.
Dzeko, Demirovic, Tabakovic i Hamulic. Ako misli jos jednog onda nek pozove Bistrica.
Tabakovic treba ulaziti sa klupe sa Pjanicem. Jedini Pjanic moze poslati duge lopte gdje ce Tabakovic doci do izrazaja.
govorio nakon prosle da nije zadovoljan njegovim zalaganjem, vjerujem da je njega prekrižio
EKSLUZIVNO: Samo za vas, bice sve u redu. Pobjeda ce biti registrovana. Ovo je informacija iz prve ruke, delegat me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav. Modži.
To je vjerovatno istina iako se ja ne bih slozio sa time.
Ali da ga i dalje zeli valjda bi ga u ovakvoj utakmici gurao ispred Prevljaka, pa i Demirovića. Generalno nije imao sta izgubiti, a ovu dvojicu smo vec vidjali na djelu i znamo sta mogu dok za tabakovica ne znamo. Pa cak ni za bilbiju nije bilo potrebe da ulazi prije tabakovica
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Savo baš nije dobar ako izostavi Tabaka ako ovaj nastavi onako zabijati.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nije zadovoljan Tabakovićem nakon jedne utakmice a Prevljak se dvije godine vuče ko krepala mačka po reprezentaciji i nikom ništa. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ovaj momak mora biti u rosteru od 17 igraca jer je za klasu bolji od Prevljaka, Hamulica a bogami i Demirovica. Ovaj zadnji puno trci al nema od toga efekta nikakvog. Jedini ko moze Dzeku zamijeniti je Haris…..
Hare hvala ti ali ipak je Savo procjenio da nisi kalibar za reprezentacije.
Kako ce se dokazati kad mu niko cestito lopte nije poslao, a kamo li dodao? Ocekivao sam je od Hajradinovica u ono 35 minuta sto su bili skupa na terenu, ali i to je propalo kad su zakazali veznjaci i odbrana. On nije napadac kao Dzeko pa da se vraca po loptu, kad zna da je neko drugi zaduzen za to. Sto bi se vracao, ako ostali nosu u stanju da ispostuju zadatke? Zna Hare vrlo dobro gdje je stigao, samo se nadam da se nece pokajati i demoralisati kao ostali. Dzeko i on u napadu i neko ko ce ih "napitati" loptama, a to za sad jedino Pjanic moze ako se postavi ofanzivnije, a defanzivu neka cuva Krunic, sto mu je i prirodna pozicija.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Harisu trebaju krila i one duge lopte sto Pjanic zna poslati. Nisu ni jedan ni drugi za prvi 11, fino kad ganjamo gol ubaciti obojicu u nekoj 60toj minuti da pomogunu Edinu.Mow je napisao/la: ↑21 nov 2023, 00:01Kako ce se dokazati kad mu niko cestito lopte nije poslao, a kamo li dodao? Ocekivao sam je od Hajradinovica u ono 35 minuta sto su bili skupa na terenu, ali i to je propalo kad su zakazali veznjaci i odbrana. On nije napadac kao Dzeko pa da se vraca po loptu, kad zna da je neko drugi zaduzen za to. Sto bi se vracao, ako ostali nosu u stanju da ispostuju zadatke? Zna Hare vrlo dobro gdje je stigao, samo se nadam da se nece pokajati i demoralisati kao ostali. Dzeko i on u napadu i neko ko ce ih "napitati" loptama, a to za sad jedino Pjanic moze ako se postavi ofanzivnije, a defanzivu neka cuva Krunic, sto mu je i prirodna pozicija.
One nase kletve pocele djelovati i na ove sto nas izaberu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.