Dženis Burnić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dženis Burnić
Cuj Hajduk. 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Auu. Pa bolje mu je bilo da je ko Vasilj otišao u Arabiju. Mene bi bilo blam kao free agent otići u Hajduk "na vrhuncu svoje karijere".
Dobri smo mi kakve nam pojedini igraci mentalitet imaju.
Dobri smo mi kakve nam pojedini igraci mentalitet imaju.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- RollingPaper
- Kontakt:
Joj ljudi sta pisu kao da je otisao u Stupcanicu.
Pa koji je lijevi bek bolji osim Kolasinca? Mozda Karic, ali Barbarez ga ocito nesto ne voli.dedo26 je napisao/la: ↑05 avg 2026, 12:56Pa igro je sve na beku tako da ti nikad nije ni pokrivao nista, kad imas vec 5 veznih.Goalgetter je napisao/la: ↑05 avg 2026, 12:45I koga umjesto njega, ako ga "otpisemo" ?
Nadjite igraca koji moze pokriti toliko pozicija kao on, nece se nikada zaliti sto sjedi na klupi, i sto se uklapa u ekipu. Ja ne vidim takvog zasad. Jako prosjecan igrac, ali itekako ima mjesta za njega.
Ako on ne bude dobio poziv, dobice ga Djakovac, Loncar, Saric ili neko drugi. Boljih nemamo.
Prosjek igrac.
Imamo boljih nego sta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Burnic je korektan ali prelazak u ulicarski Hajduk mu je korak unazad. I to kao free agent. Da nisi mogao isposlovati neku Belgiju, Svedsku, Holandiju...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Prvi put da mi je zao sto neki nas igrac nije mogao naci angazman u nekom Kajmaksporu. Jedino gore od Hajduka je da je dosao u nasu ligu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kolasinac nije lijevi bek zadnjih par godina. Ako se Kola moze gurati na LB, mozemo onda i Muharemovica, zna i on lopte, a stavimo Zinedina na lijevog stopera.Cartman je napisao/la: ↑05 avg 2026, 13:20Pa koji je lijevi bek bolji osim Kolasinca? Mozda Karic, ali Barbarez ga ocito nesto ne voli.dedo26 je napisao/la: ↑05 avg 2026, 12:56Pa igro je sve na beku tako da ti nikad nije ni pokrivao nista, kad imas vec 5 veznih.Goalgetter je napisao/la: ↑05 avg 2026, 12:45I koga umjesto njega, ako ga "otpisemo" ?
Nadjite igraca koji moze pokriti toliko pozicija kao on, nece se nikada zaliti sto sjedi na klupi, i sto se uklapa u ekipu. Ja ne vidim takvog zasad. Jako prosjecan igrac, ali itekako ima mjesta za njega.
Ako on ne bude dobio poziv, dobice ga Djakovac, Loncar, Saric ili neko drugi. Boljih nemamo.
Prosjek igrac.
Imamo boljih nego sta.
Karic dovoljan, ne treba nam 3 beka. Svakako Burnic ne igra na beku prirodno, i Memic moze pokrit tu poziciju vjerovatno.Cartman je napisao/la: ↑05 avg 2026, 13:20Pa koji je lijevi bek bolji osim Kolasinca? Mozda Karic, ali Barbarez ga ocito nesto ne voli.dedo26 je napisao/la: ↑05 avg 2026, 12:56Pa igro je sve na beku tako da ti nikad nije ni pokrivao nista, kad imas vec 5 veznih.Goalgetter je napisao/la: ↑05 avg 2026, 12:45I koga umjesto njega, ako ga "otpisemo" ?
Prosjek igrac.
Imamo boljih nego sta.
Kolumnista nema teme gdje se ne brukas.dedo26 je napisao/la: ↑05 avg 2026, 12:56Pa igro je sve na beku tako da ti nikad nije ni pokrivao nista, kad imas vec 5 veznih.Goalgetter je napisao/la: ↑05 avg 2026, 12:45I koga umjesto njega, ako ga "otpisemo" ?
Prosjek igrac.
Imamo boljih nego sta.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Prcim ti tu Tuzlu na koju se pecas, i prcim ti sve tuzlake.Madal je napisao/la: ↑05 avg 2026, 13:37Kolumnista nema teme gdje se ne brukas.dedo26 je napisao/la: ↑05 avg 2026, 12:56Pa igro je sve na beku tako da ti nikad nije ni pokrivao nista, kad imas vec 5 veznih.Goalgetter je napisao/la: ↑05 avg 2026, 12:45I koga umjesto njega, ako ga "otpisemo" ?
Prosjek igrac.
Imamo boljih nego sta.
Pukštas je tamo najbolji igrač a Pochettino ga nije vodio na Svjetsko prvenstvo.
- Beduin
- Kontakt:
Evo degenerik kad se dovoljno isprovaljuji usljed nemoci pocne psovati Tuzlu, tuzlake, de sad jos samo kako se aplaudiralo himnoj Srbije.
De ba priznaj da pojma nemas o fudbalu i manje pisi, odmah cemo ti halaliti, neznalice.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- invincible1921
- Kontakt:
Da je mogo naso bi,,,,da je mogo i drugu bundesligu otiso bi,,,ocigledno nije mogo apsolutno nigdje pa je bilo daj sta das. Realno Hajduk je stepenica iznad nase lige...sto se mene tice on nema sta vise da trazi u repreztntaciji.
=\_1921_/=
Jos jedan degen jedva doceko da me neko napadne. Pa ko vas dva debila napravi?
Psujem mu tuzlake jer mu je krivo sto sam ih prozivao prije 2 sedmice pa sad na svkau objavu nesto mora komentarisati usljed frustracije. Malo mu ego labilan ko i tvoj.
Koju ce uopce poziciju da igra u Hajduku? Ako bi dobio priliku da igra lijevog beka na klupskom nivou, to bi jos mozda bilo dobro za nas.
- invincible1921
- Kontakt:
E vidis to je tacno, ali nije istina...zasto nije?Goalgetter je napisao/la: ↑05 avg 2026, 12:45I koga umjesto njega, ako ga "otpisemo" ?
Zato sto covjek bi pomislio da on sad pokriva te pozicije jer moze, a ne jer barba bude u fazonu stavi ga na go pa mozda odbrani nesto. Tako da slazem se sa tim da je bio ok da popuni spisak, ali mislim da bi se morale traziti druge opcije, jer nacin na koji je on polivalentan ce biti i neko drugi,,,vjerovatno bolje neg on. On pokriva vise pozicija to je tacno, ali je istina da je na svakoj podjdnako los
Eo zadnje sto se sjecam protiv Makedonije sam bio na zapadu, i on je igrao na toj strani....u svakom dodiru vidis da covjek nije ni blizu nivoa ostalih.
Sto se tice price ko beka, ja onda ne vidim problem ni da Mujakic igra....cak sta vise puno je korektniji od Burnica bio. Lik ne ide preko 40 metara ko da je minirano, prvom do sebe, ak je ikakva i najmanja opasnost nabiji u kukuruze i to je to. Defanzivno je sigurno bolji od Burnica jer je covjek stoper bio .....
=\_1921_/=
Dakle bukvalno bolje da je došao u Željezničar nego kod onih propaliteta... za dva mjeseca će ih ganjati letvama po Rivi, kao onog Futacsa i crnce prije par sezona.
Čovjek bio nebitan igrač u prosječnim cvajtašima manje-više cijelu karijeru. Za koji klinac je neko očekivao da će potpisati? Meni je vala iznenađenje i Hajduk, jer nema šanse da im on može donijeti išta dobro. Bukvalno, svaka čast kad su ga uspjeli utopiti.
Za reprezentaciju je ovo super. Ako bude igrao u Hajduku, nije to ni strašno da ga se zove. Čak je logičnije nego iz druge lige njemačke. A, ako ne bude, i ako ga ovi otjeraju za godinu dana, biće jasno da je to to od njega i makar ćemo ga se riješiti.
Za reprezentaciju je ovo super. Ako bude igrao u Hajduku, nije to ni strašno da ga se zove. Čak je logičnije nego iz druge lige njemačke. A, ako ne bude, i ako ga ovi otjeraju za godinu dana, biće jasno da je to to od njega i makar ćemo ga se riješiti.
Ti si klaun i bez toga. To ti je bio vrhunac debilizma i dokaz da si neinteligentni balavacdedo26 je napisao/la: ↑05 avg 2026, 13:56Jos jedan degen jedva doceko da me neko napadne. Pa ko vas dva debila napravi?
Psujem mu tuzlake jer mu je krivo sto sam ih prozivao prije 2 sedmice pa sad na svkau objavu nesto mora komentarisati usljed frustracije. Malo mu ego labilan ko i tvoj.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
To sto mrzim Tz ne znaci da trebas na svaku objavu kontru bacati. Ako ti je Burnic dobar onda idi Arifu Orucu, svakako t je blizu. Vidis da vecina kaze da je lik prosjecan igrac, a i ti si svjestan toga, nego ogorcen si sto neko mrzi Tz, pa sad moras smarat na svaku objavu.Madal je napisao/la: ↑05 avg 2026, 14:15Ti si klaun i bez toga. To ti je bio vrhunac debilizma i dokaz da si neinteligentni balavac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.