Dženis Burnić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dženis Burnić
Niko Sigur (Hajduk) bio u sastavu Kanade na svjetskom. A dokazano nismo ništa jači od njih, naprotiv.
Nista od Hajduka ipak. Kaze repka tacka ba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Helemnejse
- Kontakt:
Čuj Hajduk pa bolja misocica
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Pazi budala kako predstavljaju Burnica dobrim igračem
E je.bo vas tito ludi,koliko moras imat fudbalsko znanje tj. neznanje.
Pa on nije ni za Hajduka,po meni klub za njega je Dynamo Minsk,to je neki njegov plafon.
Mada i tu da hoce otic bilo bi dobro sa obzirom kakav je kvalitet
E je.bo vas tito ludi,koliko moras imat fudbalsko znanje tj. neznanje.
Pa on nije ni za Hajduka,po meni klub za njega je Dynamo Minsk,to je neki njegov plafon.
Mada i tu da hoce otic bilo bi dobro sa obzirom kakav je kvalitet
Procitao je komentare ovdje i predomislio se
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Majmune idiotski ne vrti se svijet oko toga koga ti balavac mrzis ili ne mrzis iz svoje vukojebine. Ja sam o Burnicu isto pisao i ranije kao i sad retarde.dedo26 je napisao/la: ↑05 avg 2026, 14:20
To sto mrzim Tz ne znaci da trebas na svaku objavu kontru bacati. Ako ti je Burnic dobar onda idi Arifu Orucu, svakako t je blizu. Vidis da vecina kaze da je lik prosjecan igrac, a i ti si svjestan toga, nego ogorcen si sto neko mrzi Tz, pa sad moras smarat na svaku objavu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Po meni je Burnic zahvalan igrač, ništa specijalno ali ti pokriva par pozicija, igrač zadatka i profesionalac je, u reprezentaciji nikad nije ni odigrao na svojoj prirodnoj poziciji.
Po meni je napredak Hajduk naspram Kalsruhea
Po meni je napredak Hajduk naspram Kalsruhea
Jel bilo jos kakvog interesa za njega, nisam nesto previse upratio? August polako protice, vjerovatno je vecina klubova vec isplanirala/odabrala ono sto im treba
Neće on nigdje, a Karlsruhe mu je bolji nego raspali Hajduk.
Glory Glory Man United
Ma kod nas sanjaju da smo Spanija pa nam ispod casti imati nekog iz Hajduka. Taman da je igrac iz nekog kluba nase lige, ako nema boljeg onda ga moramo zvati.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Podrška reprezentativcu je jedno, tvrditi da je solidan/prosječan igrač nešto drugo. On je maksimalno rang Mujakića, ako i to. Osnovne elemente nema, što uostalom pokazuje i ovaj izostanak interesa ikakvog za njega.
- bromazepam
- Kontakt:
Upravo to je ono sto ima na beku. Osnove. Pozicioniranje, citanje, pas prvom do sebe i nije kesa u duelu. Nema nista vise osim osnova ali osnove ima.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 avg 2026, 18:56Podrška reprezentativcu je jedno, tvrditi da je solidan/prosječan igrač nešto drugo. On je maksimalno rang Mujakića, ako i to. Osnovne elemente nema, što uostalom pokazuje i ovaj izostanak interesa ikakvog za njega.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Zajebi HR ligu… to je nikakav rank
trener iz te lige (usput diletant) te nabio nogom iz reprezentacije kad ti je žena jahala druge konje. pa ti vidi.
Glory Glory Man United
- Beduin
- Kontakt:
Jasta je, kod Pekica, zato i mrzi sad Tuzlu i Tuzlake.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Mora on negdje.Njemu je istekao ugovor u Karlsruhe i oni mu nisu ponudili novi tako da on nije više igrac Karlsruhe-a nego je slobodan igrač.Dovoljno govori o njegovim kvalitetama da kao slobodan igrač nakon SP jos nije našao klub
Trenutno korisnika/ca: Bosnjo22, Goalgetter, Hashanaga, nebeskasila, Principatus, Shevko, soccerfan, zaostrog i 43 gosta.