Bolje mu je u ovoj situaciji i Besiktas, nego da ceka milostinju Bosza i dobije 5-10 minuta igre. Da su makar Mana poslali u Lazio, pa da se covjek nada potencijalno vecoj minutazi.zaostrog je napisao/la: ↑01 sep 2026, 23:49Nema ga da je upravio karijeru u dobrom smjeru nakon BešiktašaEvo ti samo s ovih prostora:
- Miralem Pjanić je s Bešiktašem završio ozbiljnu karijeru, relativno mlad.
- Ajdin Hasić je ko talenat u Bešiktašu morao doći u Sarajevo da čupa karijeru.
- Ante Rebić je samo sezonu nakon Milana došao u Bešiktaš, isto ne baš star, i praktično završio s pravim fudbalom.
- Adem Ljajić je s 30 završio svoje u Bešiktašu, a iza toga je uspio do Karagumruka, Novog Pazara i Sarajeva.
Slično je i da uzmeš sve igrače![]()
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Esmir Bajraktarević
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
DzekinDoktor
- Kontakt:
Ma u Bešiktašu ne bi igrao. Prije će igrati ako ode u Arsenal, nego u BešiktašDamirT je napisao/la: ↑01 sep 2026, 23:57Bolje mu je u ovoj situaciji i Besiktas, nego da ceka milostinju Bosza i dobije 5-10 minuta igre. Da su makar Mana poslali u Lazio, pa da se covjek nada potencijalno vecoj minutazi.zaostrog je napisao/la: ↑01 sep 2026, 23:49Nema ga da je upravio karijeru u dobrom smjeru nakon BešiktašaEvo ti samo s ovih prostora:
- Ante Rebić je samo sezonu nakon Milana došao u Bešiktaš, isto ne baš star, i praktično završio s pravim fudbalom.
- Adem Ljajić je s 30 završio svoje u Bešiktašu, a iza toga je uspio do Karagumruka, Novog Pazara i Sarajeva.
Slažem se da je bolje da igra bilo gdje, ali bolje mu je onda ganjati manju ribu.
Al' evo lijepog išareta
Pa dobro, normalno je da karijera fudbalera u 20-tim bude bolja nego u 30-tim, nije Bešiktaš kriv za biologiju. Pjanić je tad već bio vidno grohnuo, i to što je spao s Barcelone na Bešiktaš je bio samo simptom takvog momenta u karijeri. A Hasić je imao baš tešku povredu i ko zna šta bi bilo kad bi bilo.zaostrog je napisao/la: ↑01 sep 2026, 23:49Nema ga da je upravio karijeru u dobrom smjeru nakon BešiktašaEvo ti samo s ovih prostora:
Što se tiče Esmira, sad iz ove perspektive putanje njegovog razvoja ja bih bio sasvim zadovoljan da on bude igrač takvog nivoa da odradi nekih 5-6 sezona u velikoj trojci u Turskoj. Jer, momak je trenutno treći ili četvrti izbor na svojoj poziciji u klubu, ako ostane vjerovatno će igrati za B tim u drugo ligi. A ovdje se govori o nekim objektivno solidnim klubovima koji se nadaju prolazu u KO fazu Lige prvaka kao da bi mu bilo poniženje, jer eto, teško bi preko njih došao do Reala/Barcelone/Bayerna/Engleske, pa bolje da ovako nastavi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Valjda se spasi, bilo bi ogromno sranje da ostane u PSVu do januara.
Prosle sedmice je Rangers poceo razgovarati sa PSV u vezi posudbe. Mozda bude nesta
Hoces da ti svrsi po sisama ili po guzi,**** te on u dupe,**** sta je ovo?soko je napisao/la: ↑02 sep 2026, 01:58Prosle sedmice je Rangers poceo razgovarati sa PSV u vezi posudbe. Mozda bude nesta
Jel ovo neki gej forum,da bjezim odavde,hallo ja nisam vas,Esmire ako nisi **** prijavi ovo,ovi hoce da te karaju ili te karaju
Kakve vi droge koristite pa mislite da hice Bajraktarevica najbolji klubovi Turske ili bilo koji klub iz lige pet nakon prošle sezoni, onakvog SP i ovakvog ulaza u sezonu?
Ma njemu je ova kalendarska godina propala, nažalost.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Vide ljudi Diega Forlana u njemu. Na kraju ce izmijenjat ekipa ko Alen Halilovic.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ja sad vidim da je PSV doveo nekog iz NEC-a za 9 miliona.Po transfermarktu moze igrat desetku a primarna pozicija mu je desno krilo.Bgm bice ovo teška sezona za Esmira.
Faktički je 4. opcija. Perišić, taj mali iz NEC-a, Man, pa Esmir. Zato se nadam da će danas stići pozitivan haber da ide negdje na posudbu.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 12:11Ja sad vidim da je PSV doveo nekog iz NEC-a za 9 miliona.Po transfermarktu moze igrat desetku a primarna pozicija mu je desno krilo.Bgm bice ovo teška sezona za Esmira.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Rangers?
Najbolje bi bilo kad bi mogao isposlovati šta u Belgiji. Ali ybg, sad je daj šta daš.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nije ni 4....ovi ce izvuci nekog balavca iz Jonga i on ce bit prije njegaCAGarfia je napisao/la: ↑02 sep 2026, 12:50Faktički je 4. opcija. Perišić, taj mali iz NEC-a, Man, pa Esmir. Zato se nadam da će danas stići pozitivan haber da ide negdje na posudbu.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 12:11Ja sad vidim da je PSV doveo nekog iz NEC-a za 9 miliona.Po transfermarktu moze igrat desetku a primarna pozicija mu je desno krilo.Bgm bice ovo teška sezona za Esmira.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.