Mirno spavaj, za transfer je potrebno dvoje
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Esmir Bajraktarević
Kad objave u 23:58, potpisao 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ima opcija prevedi, ni ja ga ne pričam.
Još jedna mala napomena: za Bajraktarevića i dalje postoji interes iz zemalja čiji su transferni rokovi još otvoreni. On bi u narednim danima još mogao napustiti PSV. Ostaje da se vidi.
- Goalgetter
- Kontakt:
EDIT: Bouanani je vec na ljekarskim pregledima, tako da od ovog nema nista.
cini mi se da nema veze sa tim likom..mada ne vjerujem da ce u rangers.Goalgetter je napisao/la: ↑03 sep 2026, 12:46
EDIT: Bouanani je vec na ljekarskim pregledima, tako da od ovog nema nista.
Da nece u Bragu. Pa sjecate se da je Huseinbasic na desnom krilu igrao. Vidim imaju samo nekog talenta Dorgelesa, ali igra slicno Esmiru.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Za mene bi transfer u Rangers koji ne igra Europu bio bezveze transfer jer Škotsku ligu smatram bezveznom. Celtic i Rangers kada igraju evropska takmičenja - uvijek da. Bez Europe, ne!
Ovakvo razmišljanje kada govorim isključivo o Esmiru…pa i kada bi bila Škotska, onda radije neka ide u Hearts nego u Rangers.
Znam da većina neće dijeliti mišljenje sa mnom.
Zbog toga se nadam nekoj boljoj opciji u preostalim satima i danima transfer rokova u pojedinim ozbiljnijim ligama.
On to kao igrač PSV-a i standardni reprezentativac mora moći isposlovati - tu se samo pitanje koliko PSV koči svojim potraživanjima?!
Ovakvo razmišljanje kada govorim isključivo o Esmiru…pa i kada bi bila Škotska, onda radije neka ide u Hearts nego u Rangers.
Zbog toga se nadam nekoj boljoj opciji u preostalim satima i danima transfer rokova u pojedinim ozbiljnijim ligama.
On to kao igrač PSV-a i standardni reprezentativac mora moći isposlovati - tu se samo pitanje koliko PSV koči svojim potraživanjima?!
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 03 sep 2026, 13:46, ukupno mijenjano 3 puta.
Evo spominje se Rangers, ako je istina odlična prilika i liga za njega. Samo nek napusti taj PSV.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Šest ljiljana zlatne boje to je simbol Bosne moje
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Šest ljiljana zlatne boje to je simbol Bosne moje
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
sreca pa u skotskoj prelazni rok traje jos koji sat, traume mi je nabio mahmic, a sad evo i esmir:-)
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ma sad je vec daj sta das pa sve dolazi u opciju samo da se igra i zadrzi status u repki i da se uđe u neku formu...hurem je napisao/la: ↑03 sep 2026, 13:43Za mene bi transfer u Rangers koji ne igra Europu bio bezveze transfer jer Škotsku ligu smatram bezveznom. Celtic i Rangers kada igraju evropska takmičenja - uvijek da. Bez Europe, ne!
#CarsijaOdjebi
Jel vi čitate postove iznad, Rangers je već potpisao desno krilo 
Mene ne bi cudilo da se on vrati u MLS.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: forgempp, Goalgetter, Google [Bot], invincible1921, Zglavkar i 36 gostiju.