Kerim Alajbegović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

DamirT
Kontakt:

Re: Kerim Alajbegović

Post Postao/la DamirT » 04 jul 2026, 14:37

signalidunapark je napisao/la:
04 jul 2026, 13:37
Znam da je vjerovatno novinarska izmišljotina, ali stvarno bi volio da pređe u Arsenal i da nam digne haramball iz kornera na jedan viši (Artetin) nivo. :ljepota:
:beba: :beba:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 04 jul 2026, 14:41

rossonero85 je napisao/la:
04 jul 2026, 14:36
Ako je istina za pregovore sa Milanom, sve zavisi da li će Leao ostati u klubu jer ako ostane, Kerim se neće mnogo naigrati pored njega iako je Portugalac imao lošu sezonu.
Ne bi valjalo da presjedi godinu na klupi ,samo da mu caca dobro izabere klub :D

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 04 jul 2026, 16:29

Gdje god da ide otac bi trebao imati feedback od trenutnog trenera tog kluba. Naprosto... treba ici tamo gdje ga najvise žele, sto samo po sebi garantuje minutazu, koja bi trebala biti glavni faktor u njegovom odabiru (jbes trofeje gdje si igrac sa klupe)

Meni je zao sto ne pobudjuje paznju klubova iz Španije , kao sto su Betis, Viljareal ili Sosijedad...

Ako bas moram birati od spominjanih klubova iz Italije, onda bih ga najprije gledao u Romi...mada Gasperini moze biti nezgodan karakter.

Za Kerima ce onaj životni transfer uslijediti poslije Eura 2028, gdje cemo aBd biti jedna od najpozitivnijih prica

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 jul 2026, 17:17

Znam da je vjerovatno novinarska izmišljotina, ali stvarno bi volio da pređe u Arsenal i da nam digne haramball iz kornera na jedan viši (Artetin) nivo. :ljepota:
Ide upgraded haramball zivotom :beba:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 04 jul 2026, 17:24

soccerfan je napisao/la:
04 jul 2026, 17:17
:ljepota:
Volio bih da nam jedan (tipa Memara ili Bašić) ode u Getafe, a treći (tipa Tabaković ili Dedić) kod smećara Chola...pa da napravimo *HARAMBALL PREMIUM*

DzaniMehmet
Kontakt:

Post Postao/la DzaniMehmet » 04 jul 2026, 17:33

04 jul 2026, 17:24
soccerfan je napisao/la:
Volio bih da nam jedan (tipa Memara ili Bašić) ode u Getafe, a treći (tipa Tabaković ili Dedić) kod smećara Chola...pa da napravimo *HARAMBALL PREMIUM*

Nazalost Memic i Basic se nisu bas dobro prezentirali u toku SPa, pogotovo Memic protiv Sviće totalni gaf. Eto basic nek ide u Hajduk ili rijeku, cuo sam da će možda u Poljsku. Ipak sve korak bolje nego Kazakstan

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 04 jul 2026, 17:36

DzaniMehmet je napisao/la:
04 jul 2026, 17:33
soccerfan je napisao/la:

Nazalost Memic u Basic se nisu bas dobro prezentirali u toku SPa, pogotovo Memic protiv Sviće totalni gaf
Ma dobro, za Bašića se baš i ne slažem, on je ok odigrao.
Memić je dosta loše igrao ,ali opet mislim da on može do nekog srednje rangiranog kluba liga petice. Ima manjkavu tehniku, ali luđački workrate i pokriva puno pozicija, a samo to je primamljivo mnogim klubovima. Čak me i dosta podsjeća na Senada Lulića po tom pitanju.

DzaniMehmet
Kontakt:

Post Postao/la DzaniMehmet » 04 jul 2026, 17:48

04 jul 2026, 17:36

Nazalost Memic u Basic se nisu bas dobro prezentirali u toku SPa, pogotovo Memic protiv Sviće totalni gaf
Ma dobro, za Bašića se baš i ne slažem, on je ok odigrao.
Memić je dosta loše igrao ,ali opet mislim da on može do nekog srednje rangiranog kluba liga petice. Ima manjkavu tehniku, ali luđački workrate i pokriva puno pozicija, a samo to je primamljivo mnogim klubovima. Čak me i dosta podsjeća na Senada Lulića po tom pitanju.
Memic je dobar, solidan igrač, ali mislim da je trenutno dostigao svoj limit. Neki su spominjali Lyon, ali to je po meni ipak previše za njega. Realno ga vidim u Championshipu ili kod Celtica / Rangersa. Te lige i taj nivo mu najviše odgovaraju — puno borbe i kondicije. Plzen je solidan klub, ali nivo iznad toga za sada još nije za njega (eventualno bi to mogla biti top 5 liga u Grčkoj ili klubovi u Rusiji ili Turskoj).
Basic je odigrao samo nekoliko minuta i zbog svoje karijere već je praktično “potrošen” za zapadno tržište. Neće niko doći i reći: vau, igrao si za ruskog drugoligaša, zatim u Kazahstanu i imao nekoliko minuta na SP protiv Kanade. Zato mu HNL ili Poljska sasvim odgovaraju — mislim da više od toga neće biti. Dakle, gledano po rangu…

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 jul 2026, 21:48

Evo Trossard ide u Besiktas. Otvara se put prema Londonu :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 04 jul 2026, 22:06

DamirT je napisao/la:
04 jul 2026, 21:48
Evo Trossard ide u Besiktas. Otvara se put prema Londonu :kafa:
Uz njihove treninge samo moze napredovati, njemu i treba engleska da dobije na brzini, snazi itd, a u nogama svakako vec ima magiju
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 04 jul 2026, 22:12

soccerfan je napisao/la:

Nazalost Memic i Basic se nisu bas dobro prezentirali u toku SPa, pogotovo Memic protiv Sviće totalni gaf. Eto basic nek ide u Hajduk ili rijeku, cuo sam da će možda u Poljsku. Ipak sve korak bolje nego Kazakstan
Basic je daleko bio nas najbolji veznjak…. Stvarno je čudo sto minute nije dobio protiv USA…

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 jul 2026, 19:44

Kerim se sastao sa menadzerom danas.
Kuha se nesto 😊

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 07 jul 2026, 20:24

Ma ja mislim da ce biti Roma ili Milan. Kako neko napisa, steta sto nema interesa iz Spanije ili sto Bayer nece da ga proda u Njemackoj nikome. Cudi me isto sto ga je Bayer "olako" odrice. Dovode igrace na njegovu poziciju, a ne zele njega isprobati.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 jul 2026, 21:57

Jel istina da sam Kerim preferira Italijansku ligu i da bi volio tamo otici?
Dosta se kuha oko Milana, mislim da je najveci problem prodaja Leaoa za kojeg se trazi dosta para (55-60mil), a od njega zavisi zamjena na toj poziciji. Tesko je sad naci dobre kupce za portugalca nakon ocajne sezone i nastupa na SP, a sumnjam bas da ce Bayer predugo cekati, jer ocito i oni zele sto prije uzeti pare i nastaviti dalje na transfer pijaci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zabogamiloga
Kontakt:

Post Postao/la Zabogamiloga » 07 jul 2026, 22:28

Ma kuha se 2 mjeseca. Ili opasno vagaju ili ništa nije tačnl

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 jul 2026, 22:34

mercurial je napisao/la:
07 jul 2026, 20:24
Ma ja mislim da ce biti Roma ili Milan. Kako neko napisa, steta sto nema interesa iz Spanije ili sto Bayer nece da ga proda u Njemackoj nikome. Cudi me isto sto ga je Bayer "olako" odrice. Dovode igrace na njegovu poziciju, a ne zele njega isprobati.
Isto mislim. Omjer 65-35 % Roma- Milan.
Normalno je da su cekali kraj prvenstva da zavrse nesto.
Onaj hitan odlazak Kerimovog oca iz Amerike je bio zbog Milana. Vidjecemo sta ce biti. Oni su rekli da vise zele Italiju. Vjeeovatno se ne osjeca jos spremnim za EPL.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jul 2026, 08:06

Prema kickeru, jos nista nije odluceno kod Alajbegovica, vece su sanse da napusti klub nego da ostane, ali i ostanak nije iskljucen.
Pored ove cijele konkurencije koje bi imao, doveli su na to sve prije par sedmica jos i Morreiru iz Lyona, koji takodjer igra na Kerimovoj poziciji, navodno Kerim i dalje ima sumnje sto se tice Bayera i kako ce mu izgledati uloga sljedece sezeone. Pri tome Leverkusen zeli da dadne jos jednu sansu Ben Seghiru, koji je placen 30 miliona prosle sezone a nista nije pokazao. A pored njih dvojice, imaju hrpu ofanzivaca jos.

Kerim i njegov otac su pametni, ovdje se ne radi o novcu nego cisto o perspektivi, on zeli igrati sljedece sezone, ako ce grijati klupu tamo nekom samo zato sto je placen 30 miliona, bolje da ode gdje racunaju na njega kao prvotimca.

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 08 jul 2026, 13:31

jesam ovo dobro skontao da ovo leverkusen hoce da ga stavi kao laznu devetku ili desetku namjesto na krilo? nesta sam tako skontao iz izjave njegovog oca? i zato traze drugi klub?

i ja mislim da je on vise ono tip igraca musiala nego krilo, malo mu fali brzina

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jul 2026, 13:37

dena24 je napisao/la:
08 jul 2026, 13:31
jesam ovo dobro skontao da ovo leverkusen hoce da ga stavi kao laznu devetku ili desetku namjesto na krilo? nesta sam tako skontao iz izjave njegovog oca? i zato traze drugi klub?

i ja mislim da je on vise ono tip igraca musiala nego krilo, malo mu fali brzina
Imas li link od te izjave?

Ako budu igrali u 3-4-3 sistemu kao i za vrijeme Alonsa, a vidim da taj sistem i ovaj novi trener Leverkusena preferira, onda je sigurno moguce da bude imao drugaciju ulogu, nesto kao sto je to imao Wirtz tada. Medjutim, za tu poziciju imaju jedno 3-4 kvalitetne opcije pored Kerima.

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 08 jul 2026, 13:47

Goalgetter je napisao/la:
08 jul 2026, 13:37
dena24 je napisao/la:
08 jul 2026, 13:31

Imas li link od te izjave?

Ako budu igrali u 3-4-3 sistemu kao i za vrijeme Alonsa, a vidim da taj sistem i ovaj novi trener Leverkusena preferira, onda je sigurno moguce da bude imao drugaciju ulogu, nesto kao sto je to imao Wirtz tada. Medjutim, za tu poziciju imaju jedno 3-4 kvalitetne opcije pored Kerima.
nemaju tog nekog kreativca iza spica u smislu lazne devetke ili ono half space blabla, sve je to krilo ili ofanzivni vezni ali slabijeg kvaliteta. mislim da bi mu ta uloga dobra bila, meni je on identicni Musiala. ali to ja sad nagadjam manje vise. np gdje ce ga put odvesti

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, MiranGlasnic, Normus90, random11, skoJaa i 41 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []