Ermin Mahmić

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Hordas1990
Kontakt:

Re: Ermin Mahmić

Post Postao/la Hordas1990 » 02 sep 2026, 15:35

Da li je kriv Ermin licno, njegova familija, menadzeri, klub... manje je bitno. Vjerovatno svi pomalo jer su svi imali neke svoje interese.

On je ponuda sigurno imao. Kad razvalis u Ceskoj ligi pa odes na svjetsko i zabijes dva gola s onakvim omjerom minuta ponude pljuste, a i sigurno je da ga skauti odavno prate. Sa takvim CVom ja vam garantujem da bi ga Nedo Turkovic iz PLBiH prodao u bolji klub od Cumura. Znaci to uopste nije upitno da li je on mogao bolje - jeste milion %.

On je u Turskoj zavrsio 5 do 12 jer je na kraju bilo ili-ili. Ili ces tamo ili na tribine tako da je odabrao manje losu opciju. A ovdje ga je i sam Liberec donekle popusio jer su izvukli manje para nego sto su ocekivali i realno mogli...

Daj Boze da on tamo napreduje, da se pokaze pa izbavi ali da ne ponavljam sta su drugi rekli i ne objasnjavam zasto, zna se Turska je poludivlja liga i zadnje mjesto gdje mlad igrac treba otici da gradi dalju karijeru. Ogromna je ovo greska necemo se lagat, ali mlad je momak i ima vremena da se izvadi. Mozda je samo pogresno savjetovan plus splet nekih okolnosti i eto.

Problem je naravno sto nece niko moci parirati plati koju tamo ima niti ce iko iz liga 5 platiti xy miliona za igraca iz nekakvog anonimnog spora ali ko zna koliko dugo ce uopste ovaj Cumur biti u prvoj ligi. Nastali 2018, vrlo lako se moze desiti da gazda digne ruke, da se raspaadnu, da mu dodju para pa da Mahmic ranije dobije slobodne papire itd. Hocu da kazem nije sve izgubljeno, ne treba sad pljuvati momka non stop, brzo se te stvari okrenu. Moze naravno sve otici i u drugom pravcu pa da zavrsi kao Hajradinovic i slicni, ali nadajmo se da nece biti tako.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 02 sep 2026, 15:53

jos se tri godine vezo s njima

evo sad vidim da su doveli pun qrac novih igraca, iskreno ne kontam kako ista misle da postignu, dabogda da se opet ubrzo ne vrate u drugu ligu
naprijed rejal

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 02 sep 2026, 20:58

Ma ja mislim da mu je babo cekao ko ce ponuditi milion evropskih....i vjerovatno je docekao. Ja bih razumio da je Ermin stariji od 30. Za napraviti karijeru treba imati i u glavi i pametno je graditi. Zato ja cijenim Dzeku jer je sportski Aspekt stavljao ispred finansijskog uvijek.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 sep 2026, 22:53

PeppermintSA je napisao/la:
02 sep 2026, 14:10
Više čeških izvora je potvrdilo da je Liberec za njega dobio ponude od Salzburga, Bazela i Tuluza koje je porodica odbila. Dakle, priča da nije imao boljih opcija od ćumurspora prosto nije tačna i opovrgnuta je prije mjesec dana. Imao je dobre opcije, babi je očigledno zinulo dupe za još boljim, na kraju mu je karma ujebala transfer u Celtic i završio je silom prilike u ćumuru. Ako neko misli da bi Liberec, nakon što je sam igrač odbio najmanje tri, za klub, unosne ponude, pristati da ga uopšte ne proda, onda taj neko ne zna kako funkcioniše fudbal. Izvjesno je dakle da je Mahmiću i njegovom babi rečeno da ili prihvati ponudu ćumura ili da će za kaznu presjediti polusezonu na tribinama. Liberec ga je svakako doveo za kikiriki iz treće lige, tako da je njegovo preseljenje na tribine bila potpuno isplativa opcija u slučaju da je odbio ćumur. Umjesto da je već standardan u Salzburgu i da se za godinu-dvije proda u, recimo, Borussiju Dortmund on će sad završiti kao Niho Mujakić ili Haris Hajradinović - iz ćumura, u Diyarbakir; iz Diyarbakira u Konyaspor; iz Konyaspora u Azerbejdžan, pa nazad u Ankaragucu. Sam pao sam se ubio. Seljak je gori od atomske.
Zamisli sad da druge zemlje prate nase medije poput ss.ba i pozivaju se na njih kao sredstvo informisanja kad nesto tvrde. 🤣
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 03 sep 2026, 07:44

Vrijedno se radi.. glavna zvijezda Çoruma :kafa:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 sep 2026, 07:53

Mahmic je otisao u dosta jaku Tursku ligu, mislim da je na koncu ovo ipak korak naprijed za njega. Cumurspor se evo dodatno i pojacao, doveo je neka provjerena i dokazana imena, mogu lako biti hit u ligi. Ako odigra dobru sezonu u ponavljam jakoj Turskoj ligi na ljeto je sve moguce.. Elvir Baljic je svojevremeno krenuo od osrednje Burse pa je na kraju zavrsio u Feneru, Galati, Realu..tako da smirite dozivljaj ljudi!

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 03 sep 2026, 08:08

trebali su se odma pomjeriti u stranu i dati mu kapitensku i broj 10.

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 03 sep 2026, 19:40

Transfer je presudio zbog slicnosti Coruma sa Mahmic selom

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 03 sep 2026, 21:20

Corum veci od Sarajeva, ljudi misle otisao na neko selo :mrgreen:

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 03 sep 2026, 21:33

Vi olako smecete sa uma da je momak 2025 sezonu igrao u 2. aus ligi. Tek u Liberecu odigrao jednu sezonu konkretnog nogometa.

Sto se mene tice, neka ostvari koliko je i Visa, samo da ne bude mlakonja i bezmud. I mi cemo imati vrhunskog igraca...

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 03 sep 2026, 21:38

Sheyi je napisao/la:
03 sep 2026, 21:20
Corum veci od Sarajeva, ljudi misle otisao na neko selo :mrgreen:
Zanimljivo, izracuni kazu da je u Corumu centar svijeta kada je kopnena masa planeta u pitanju.

Bosnjo22
Kontakt:

Post Postao/la Bosnjo22 » 03 sep 2026, 22:09

Bit ce nesto od njega,pa ne mogucel judi da mi otpisujemo momka za kojim kako navode Austrijanci zale

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 04 sep 2026, 19:04

I uvlakac Belmin se sjebao kod Marjana za Cumur :D

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 04 sep 2026, 19:30

Postaje glavna zvijezda u selu. Mislim da će biti najbolji igrač super divizije

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 sep 2026, 21:41

Shevko je napisao/la:
04 sep 2026, 19:30
Postaje glavna zvijezda u selu. Mislim da će biti najbolji igrač super divizije
Jedino ako Osmihen, Salah, Vlahovic i Leao propuste ostatak sezone. :mrgreen:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], No99, tuzlanskinacin i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []