babino WroteColonsvakom svacije ali poslije tih granica genocidne tvorevine on meni ne bi zaigrao sve da je chielini.
isto kao sto sada ne bi vise nikad zaigrao taj mali danilovic ili menalo, neke granice tolerancije se moraju imati. Sutra ce nam i simunovic izjaviti da se zeznuo pa cemo i njega docekati ispruzenih ruku.
Slazem se da je ovaj napredovao u zadnje vrijeme i da je jedan od boljih stopera ali mi niko ne moze reci da tada nije unio nemir u ekipu i narusio atmosferu. Ibisevic je to i komentarisao. Uz to, koliko god on dao repki i drzavi, koju ocito svojim potezom nije cijenio, repka je njemu dala isto toliko, vjerovatno i vise. Sumnjam da bi ove klubove mijenjao ko carape da nije standardni clan ozbiljne repke.
Opravdanje mu je u tome sto je vjerovatno vise glup nego sto je nacionalista jer da nije tako, ne bi je precrtao. Ovako je trpio uvrede i iz federacije ali i iz nacrtanog entiteta.
Tada jest izazvao kritike navijaca I taj potez mu je bio potpuno nepotreban. Da ne recem glup I bezobrazan.
Vedadu je to sigurno zasmetalo a I meni je. Ne znam da li mu je Vedad kao suigrac oprostio ali ja kao navijac jesam. Ociti je da ti nisi. Ima nas razlicitih I uvjek ce to tako biti.
Vidis uzeo si za primjer Veda koji mu je to I prigovorio, s pravom naravno. Ali taj potez nije uticao na Edina I Spahu da se prestanu druziti sa Ogijem. Znaci ti si slicniji Vedadu a ja Edinu. Uzmi to kao tako I bit ce ti lakse probaviti I drugacija misljenja.
BiH je komplicirana drzava pa iako se djelimicno I slazem sa tobom ako je zelimo graditi u sportu ili bilo cemu drugom moramo ponekad I zatvoriti jedno oko ako zelimo ici naprijed.
U svakom slucaju legitimno je I da ti ne razmisljas na taj nacin.
U boldanom djelu tvog posta se mislim I krije sustina Ognjenovog poteza. Iako bih ja to malo blaze rekao.