Amarinho je napisao/la:DrFilgud je napisao/la:
Igrac 2002. godiste, koji redovno igra na seniorsdkom nivou je rijetkost. To je sigurno vanserijski talenat. Pogotovo jer igra u svicarskoj ligi, koja je respektabilna iako je ti pokusavas predstaviti kao ligu Andore.
Pa znam kakva je liga kad mi igraju maltene ispred vrata.
Al dobro haj. Ti valjda bolje znas.
Btw. U biti nije pitanje kakva je liga, vec smisao toga da se poziva sad taj momak. Igranje za BH je odluka koja je za te porodice davno pala, neki teoretski poziv u neku nasu U21 reprezentaciju vise ce mu skodit nego olaksat put ka transferu, profesionalcu itd.
A sto je najajjjjjjludje... kazes da igra redovno na seniorskom nivou. A djecak odigrao prvi put u zivotu 90min na seniorskom nivou. U brutalno losem klubu u poprilicno losoj ligi. I odmah kao treba ga pozvat. I onda se cudimo sto nas razvali neka tamo Finska.
A eto mi ne znamo kakva je svicarska liga!?
Nismo culi za Basel, nismo gledali Young Boys prosle sezone u CL...smijesno je da pokusavas degradirati tu ligu.
Omeragic je pred kraj prosle sezone redovno igrao i pocinjao utakmice. Bio bi starter i ove sezone , da nije bio povrijedjen.
Finska nas je pobijedila radi igraca od 25-30 godina, koji igraju po azijskim ligama i B timovima osrednjih liga.
Ova prica me podsjeca na Seferovica - neka debituje za seniore Fiorentine, neka preda papire, neka dodje pjeske, neka ovo, neka ono...izdajnik, neprijatelj. On zaigra za Svicu, a poluamateri Tinki Vinki i Anelka na SP.
Decko je 2002. godiste i treba vec poceti raditi na dovodjenju u nasu reprezentaciju. Dovodjenju u seniore, jer nije lud da dodje u nase juniorske cirkus selekcije. U suprotnom,osudjeni smo na Serbecica, "Inivisible" Sadikua, supermegatalentovanog Mujakica...