Semir Štilić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,harden,insider,_dreamer_,ribery
Semir Štilić
ŠTA MISLITE O SEMIRU ŠTILIĆU.DAL ON ZASLUŽUJE POZIV U REPKU...
IZVOLITE PA PIŠITE!
IZVOLITE PA PIŠITE!
ma normalno da zaslužuje
samo ugasi taj caps lock
samo ugasi taj caps lock

Zasto otvarate ovolike teme ba.......????
pa pretrpali ste forum......
zar cemo o svakom igracu otvarati posebnu temu......
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Roterdam je napisao/la:Zasto otvarate ovolike teme ba.......????
Ali ovaj momak zaslužuje to,,,,,,

Stilic majstor,stvarno je igracina u odlicnoj je formi za svoj Lech,samo ne kontam sto ga ciro ne zove
....ABD ovog ljeta dolazi na Upton Park

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Momak je odlican ali Ciro ne zeli da ga pozove. Kaze kako ga on nije "impresionirao" kada ga je pozvao protiv Spanije i Estonije. 

- DinceManijak
- Kontakt:
Zasluzuje vise od Ibricica, to je moje misljenje i 110% sam uvjeren u to 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma Stila je dobar igrac i sigurno da ga treba pozvat a uz to i mlad jos.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
DinceManijak je napisao/la:Zasluzuje vise od Ibricica, to je moje misljenje i 110% sam uvjeren u to
Cijenim tvoje misljenje i volio bih da ga stavi u repku ali da ga pretumba sa pozicijama kao i Ibricica.Pa ako svoje odradi skidam kapu tek onda sa pravom mozes izreci ovo sa Ibricicem

BTW Stilic je izabran za najboljeg stranca u poljskoj,prica se ponavlja kao i sa Dzekom

handzic prelazi isto u lech
I Handzic ce, ako bog da, biti izabran u A selekciji Bosne i Hercegovine.
a kako cujem i buric za 75 000 hiljada eura prelazi u lech!
da hoce da pobjedi lech feyenoorda u srijedu tako da na proljece mozemo handzica i burica sa stilom gledati u kup uefa!
da hoce da pobjedi lech feyenoorda u srijedu tako da na proljece mozemo handzica i burica sa stilom gledati u kup uefa!
Maestro je napisao/la:a kako cujem i buric za 75 000 hiljada eura prelazi u lech!
Slazem se, bilo bi to lijepo!

- *D-i-N-O-V-i-Ć*
- Kontakt:
Ma ja čim sa vidio kako Štilić igra na youtubu ja sam omdah vidio da će on daleko dogurati
Istotako i kad sam vidio Pjanića ali samo Pjanić je u 5 puta jačem klubu pa ću mu trebat malo vremena
Mislim da ga Ćiro nemože i nesmije ignorisati i da će on postati svijetska zvijezda ubrzo a volio bih da to bude u Velikoj Britaniji
Možda Newcastle ili West Ham ili eto Fulham ne bi bili loši klubovi

Mislim da ga Ćiro nemože i nesmije ignorisati i da će on postati svijetska zvijezda ubrzo a volio bih da to bude u Velikoj Britaniji

*I OCA, I MATER, I KRV SVOJU,
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
JER MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI
k**** NAS BOLI, TUZLA NAS VOLI*
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
JER MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI
k**** NAS BOLI, TUZLA NAS VOLI*
Nemogu nikako shvatit kako nasi klubovi tako prodaju igrace za nikakve pare. U hrvatskoj ligi se igraci prodaju za milione a mi prodajemo nase buduce zvjezde za saku para 

Zajedno sa Buricem za Lech je potpisao i Salcinovic....
To znaci sad u Lechu igraju: Stilic, Handzic, BUric, Salcinovic.....BH kolonija....
To znaci sad u Lechu igraju: Stilic, Handzic, BUric, Salcinovic.....BH kolonija....

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- DinceManijak
- Kontakt:
sukisp je napisao/la:DinceManijak je napisao/la:Zasluzuje vise od Ibricica, to je moje misljenje i 110% sam uvjeren u to
Cijenim tvoje misljenje i volio bih da ga stavi u repku ali da ga pretumba sa pozicijama kao i Ibricica.Pa ako svoje odradi skidam kapu tek onda sa pravom mozes izreci ovo sa Ibricicem![]()
BTW Stilic je izabran za najboljeg stranca u poljskoj,prica se ponavlja kao i sa Dzekom
I ti si u pravu!
Pozz
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stilic TREBA biti pozvan u reprezentaciju! Sto prije to bolje!
slazem se za stilica,.postade lech ko hoffenhaim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.