Pa ok, možda. Možda bi i Tahirbey imao više minuta u Danskoj da nije Sergej rekao što je rekao na pressici. Sve stoji.Coolpanda24 je napisao/la: ↑01 sep 2026, 12:58Drug, svi su se oni preko repke prodali. Ne kažem da bi 100% našao bolji klub, nego “možda bi”. Kako ti objašnjavaš to što je bio u prvih 11 protiv Austrije, odradio solidan debi i nikad više nije pozivan, a mi nemamo boljeg lijevog beka da bude rezerva Seji? Ja nikako drugačije sem da SŠ nije legao. Što je legitimno. Imamo Burnića i Mujakića, ne treba nam niko više.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑01 sep 2026, 12:52A ja brate, nije legao Sergeju, zato je karijeru nastavio u ubjedljivo najlošijoj franšizi MLSa, iz kog ako ništa ne može ispasti u cvajtu... jer ne postoji. Da je dobio još koji poziv, sad bi se redali Mainzovi, Hoffenheimi i Kolnovi ispred kuće mu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑31 avg 2026, 14:11Da smo Karića zvali od Austrije pa nadalje možda bi kakav i bolji transfer isposlovao, ali jasno je da Barbi nije sjeo nešto - ne vidim drugo objašnjenje. Kuburiš s bekom i ne zoveš ga više nakon što je bio u prvih 11 protiv Austrije. Čudna situacija.
Vjeruj mi da jedva čekam spisak da vidim. Očekivanja su ogromna, apetiti su porasli, biće interesantno u nastavku.
Nemoj zezati.
Al ako postavljamo neka očekivanja, trebala bi biti u skladu s onim čemu ova repka teži. Al ako mu treba repka za nešto više od dna MLSa onda je vjerovatno nešto tu i do njega.
Ja ću čak biti malo ekstremniji od tebe tu pa reći da nam je LB debelo najdeficitarnija pozicija u ekipi jer Seo nije čestito vidio LB otkad je iz Arsenala otišao i krpi je koliko je u stanju, jer je prečesto podložan povredama i jer su nam sve alternative tu očajne.
Al i dalje, momak očito nije ozbiljan po pitanju fudbala, jer da jeste ne bi otišao gdje je.