Naravno da treba reci, jer u ovoj ligi ima strasnih talenata ali imamo neuke treenere koji ih do 23. Smatraju talentima i onda ih nema.nigdje .
Meni je zao malog ahdziahmetovica, mislim da je mogao bolji put odabrati sem turske.
Zivciraju me seljaci koji dodju inhvale svoje pljuju druge zarad svojih poslije ovakve utakmice. Svicarci su izgledali kao Andora, znaci odbijali su se od nas zid. Nasi tranziciju imali kao da igraju 2 godine svaki vikend zajedno.... ono sto raduje je uigrana zadnja linijia koja se strasno dobro nadopunjavala i pokrivala individualne greske. Zao mi sto Hamza nije dobio vise minuta da pokaze sta zna, ali sta je tu je. DEMIROVIC izgleda strasno zrelo za jednog napadaca od 20 godina. Jedina kritika ide na dva krila .... menalo sebican par puta kada je morao dati loptu, plus je napravio dvije opasne kontre peglanjem, a kuzmanovic ima i dalje istu bolest kao i tokom karijere, kada trreba da odluci sta uraditi uradi uvijek ono sto ne treba. Gojak je pokazao i u Dinamu ko je i sta je, njemu je ovo danas jedan solidan trening
@vuchevic nije iafina to za hamzu, momka znam licno, on je u debiju za sarajevo dao gol, bio projektovan da bude prvi spic ekipe godinu kasnije ali je protiv olimpica pokidao ligamente i doktoribsu rekli da ih je bas unistio ... klub je odlucio da mu da odrijesene ruke za klub...i pogrijesili su. Da nije bilo ozljede hamza bi ove godine bio prvi sfrijelac lige... nevjerovatan potencijal koji se u omladinskoj ligi sprdao sa protivnicima a poceo trenirati veliki fudbal sa 16 godina tek
I jedno ime bi posebno izdvojio, Kerim Memija. Iskreno zam mislio da nece uspjeti u fudbalu, medjutim ocito mu je prijalo sto jenotidao iz drzave i poceo da radi u drugom sistemu, dosta je brzi i okretniji, hladne glave i jako dobro radi ponavljanja svih 90 min bez problema! Cak mislim da je veci potencijal od Todorovica