Greška...sve 4 igraca iz zadnje linije su i veceras u sastavu.Wandelanoite je napisao/la: ↑31 jan 2020, 20:45Je li ovo prekomandovan na stopera ili je greska na ****?
Gojko Cimirot
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,harden,insider,_dreamer_,ribery
Re: Gojko Cimirot
Najpotcjenjeniji igrac u repki. Samo kazem.. 

Je li Cimirot "alibi igrač"? On ne griješi puno ali nikad i ne preuzima incijativu, neće nikad ni pokušati uraditi išta komplikovanije od dodati najbližem igraču na svojoj polovici terena, pa i nema prostora za grešku.
Nema on šta preuzimati inicijativu, njegovo i jeste da trči.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Cimirot je korektan igrač za naše reprezentativne kriterije.
Pristojna liga, pristojan klub, standardno igra.
Po meni je treća opcija, iza Bešića i Jajala.
Pristojna liga, pristojan klub, standardno igra.
Po meni je treća opcija, iza Bešića i Jajala.
Da, za naše okvire sasvim pristojan, a eto često se na njega diže hajka, očeuju se od njega stvari kakve nisu uopšte njegova zadaća niti realni domet.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Izgradnja napada je danas zadaća i stopera, pa čak i golmana, sramota je za veznog igrača kao što je Cimirot uopšte reći da to nije njegov dio posla.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Danas se u utakmici protiv Genka vratio u prvih 11 i bio jako dobar u defanzivi, bar ono što sam ja gledao.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Doktore

Doktore, idi nekom psihologu i popričaj malo. Možda ti nešto i dopre kroz tvrdu glavušu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
defanzivno prejak, organizaciono prosjek. ali takticki je odigrao u stopanju malog insignea..
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nas najbolji igrac i jedina svijetla tacka danas. Bravo majstore.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Njegova najbolja tekma za BiH
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cimirot igra toplo hladno al bgm treba biti realan i reci da nemamo boljeg igraca trenutno na njegovoj poziciji.
Sad je u najboljim igrackim godinama i ima vec finog iskustva i klubskog i reprezentativnog pa ostaje nam nada da bi mogao biti jedan od glavnih igraca ovaj ciklus.
Sad je u najboljim igrackim godinama i ima vec finog iskustva i klubskog i reprezentativnog pa ostaje nam nada da bi mogao biti jedan od glavnih igraca ovaj ciklus.
Beton da as, drzo je lijevu stranu i Cipetica pod kontrolom..