Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
To sam vas ja samo provjeravao, da vidim jeste li u toku desavanja, opuste se raja.PrinceofVeresija je napisao/la:Strasno se nadam da ce Riki zavrsit bar u Olympiakosu,jer od Turske i karijere nema nista...Evo citam jbo te napadac,Enes Unal sto je presao iz Burse u City prije dvije godine pa prekucao Holandiju na posudbi u Twente-u ove sezone,ide u Valenciu za 40 milja Eura jer ne moze dobit dozvolu za nastup u City-ju ,![]()
@DrFilgud rece bolje da nije presao ..kako bi Rijad npr zamijenio Anthony Modeste-a iz Kolna ko nista,i odmah bi nakon sezone presao u Bayer ili Borussiu ili neki jak finansijski klub iz Liga 5...
Olympiakos je odlicna opcija. Jak klub, liga sampiona,prodaje igrace na zapad, Bajazit bi se tamo nadavao golova, jer nemaju ozbiljnog konkurenta u Grckoj.Shogun je napisao/la:Volio bih vise da Riki ode u Olympiakos nego u Istanbulsku trojku. Olympiakos je beton u Grckoj i uvijek bi igrao LP. Drugo, oni ipak ne dovode toliko zvucna imena kao npr. jedan Fenerbahce. Bojim se da ako ode u takvu ekipu i ne pokaze se u prvih 6 mjeseci da ce mu biti ili pedala ili klupa do slijedeceg transfer (vjerovatno u slabiju ekipu). Mislim da bi u Olympiakosu ipak imao vise prostora za razvoj. Takodjer, ne bi trebalo biti problem prodati se u jacu ligu.
Moguće, mada mislim da će prije igrati tog nekog "drugog napadača" nego baš pravu desetku.Vucevich je napisao/la:Jel ovo Riki igra kao desetka?
Vjerovatno da ga poštedi za finale Kupa, jer ovdje nisu imali šansi stići razultat.Vucevich je napisao/la:Zašto je izašao na poluvrijeme?
Izjavio je odma poslije utakmice da povreda nije ozbiljnijeg karaktera i da ce biti spreman za kup i GrckuSlevinKelevra je napisao/la:Ima li ikavih vijesti u vezi povrede? Finale Kupa je srijedu, cini mi se
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Goalgetter, Google [Bot] i 57 gostiju.