Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
37
23%
Zadovoljan
72
45%
Nemam stav
28
18%
Nezadovoljan
12
8%
Katastrofa
10
6%

Ukupno glasova: 159

bombaysaphire
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la bombaysaphire » 14 mar 2023, 09:02

DamirT je napisao/la:
13 mar 2023, 12:37
Boli me qurac za srbende. Nek su stavili transparent, da se vidi da nismo stoka iako ih zbog sumske ne mozemo priznat. Kad srbi stavljaju svakakve bljuvotine na transparente i podrzavaju ratne zlocince, sto mi ne bi mogli podrzat nezavisnu drzavu.
Meni je drago što je Tuzla kao i uvijek pokazala kako se dočekuju gosti , isto je dočekana i Kosovo i Srbija . Za primjer ostatku države . :salut:

Ovo pišem za svu publiku , osim Fanaticosa , vrijeme će pokazati ko su oni .

E sad , napiši mi zašto bi mi podržali državu koja je prije korone digla carinu na 100% na našu robu ? Da tim potezom šuknemo Srbiji ili ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 16 mar 2023, 10:03

Selektor sa saradnicima bi trebao pogledati utakmicu Goražda i Sloge i valjda bi skontao da su lijevi bekovi oba kluba bolji od onih koje guraju u reprezentaciju (iz Sloge čini mi se Miličević a iz Goražda Djana). Dva mlada igrača koje vjerovatno niko ne gura za reprezentaciju.

AzA
Kontakt:

Post Postao/la AzA » 17 mar 2023, 15:13

sveznadar je napisao/la:
16 mar 2023, 10:03
Selektor sa saradnicima bi trebao pogledati utakmicu Goražda i Sloge i valjda bi skontao da su lijevi bekovi oba kluba bolji od onih koje guraju u reprezentaciju (iz Sloge čini mi se Miličević a iz Goražda Djana). Dva mlada igrača koje vjerovatno niko ne gura za reprezentaciju.
Oni jesu kvalitetan potencijal za buducnost ali nemaa sansee da trenutno mogu prismrditi reprezentaciji i tom nivou
Svuda grmi okolo nasa pjesma ponovoo
sve je gotovo, sve je gotovo
nasa sloboda prva ponovooo

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.