Nasi jedva docekali da otkazu okupljanje ... tenk ju Katar, maj frends ...

Moderator/ica: Pasha
Nasi jedva docekali da otkazu okupljanje ... tenk ju Katar, maj frends ...
I ja to bas kontam ... pokrenuli sve zenske repke k'o lafo da se krece sve iz temelja a nigdje muskih repki ... ispasce da se u ovih 12 godina nakupilo toliko talenta u zenskom rukometu da je isplativijec samo njih sad gurat' ...EdinjoBos je napisao/la: ↑14 apr 2021, 21:43Super je ovo sto se sad skupljaju i zenske mlade reprezentacije, ali ako ce to biti umjesto okupljanja muskih mladih repki onda nista nismo (vise) dobili. moraju se i jedni i drugi okupljati! ako se sad jedni forsiraju naspram drugih nikakav dobitak nismo dobili, naspram proslosti. planira li se uskoro koje okupljanje u17 i u19 muskih reprezentacija? ucestvujemo li u kvalifikacijama? hvala
definitivno mora biti tu uz Burića i Ahmetaševićazenicanin je napisao/la: ↑23 maj 2021, 22:10Harun Hodzic danas 8 odbrana za Chambery protiv St.Raphaela. Usao je oko 25 minute i odigrao skoro do kraja. 14-10 za St. Raph na poluvremenu, na kraju nerijeseno 25-25. Odbranama je vratio Chambery u igru. Dobro je iskoristio priliku posto je Portner imao danas los nastup s 1 odbranom. Chambery igra poprilicno lijepo odbranu, al' napad im bas ne funkcionise kako treba, makar danas.. Francuzi mnogo hvale Haruna u zadnje vrijeme, cak je danas i za najavu utakmice iskoristen.
Za pogledati od 1:06:54 njegovu duplu odbranu
https://www.facebook.com/TeamChambe/vid ... 7202393708
Od prije 2 sedmice gdje je njegova dupla odbrana bila u TOP5
https://www.facebook.com/LidlStarligueO ... 797644384/
Prodjose vise od 3godine od ovog okupljanja :Bellucci je napisao/la: ↑17 feb 2020, 20:56Rezultat 33 : 33. Nisam strucnjak za mlade talente ali neki komentar :
Generalni utisak '' srednja zalost ''. Ali koliko se ulaze i koliko imaju okupljanja takvi su i rezultati.
Uglavnom 2 igraca igraca se izdvajaju
1. Ivano Pavlovic ( bas dobar srednji bek, odlican igrac par vrhunskih asistencija, cudo pravo ako ne ode u komsluk )
2. Lijevi bek br. 22 ( mislim da se zove Nemanja)
I recimo jos treci desno krilo mislim Luka Peric.
Sve ostalo vcrs sto se moglo vidjeti poprilicno slabo.
Valjda ce imati sto vise ovakvih okupljanja mislim da se i u ovakvoj BiH moze pronaci 5, 6 lokalnih zajednica koji ce omogiciti 7 dana besplatnih priprema godisnje barem za 2 selekcije ( kadeti i juniori). Aliii treba se neko i potruditi dogovoriti sve to tj treba imati SAVEZ.
Momcima sretno.
Da to je najzalosnije za Pavlovica sto ga niko nije zvao na okupljanja tako pise u njegovoj izjavi jos od Evropskog prvenstvaBellucci je napisao/la: ↑22 maj 2023, 23:24Prodjose vise od 3godine od ovog okupljanja :Bellucci je napisao/la: ↑17 feb 2020, 20:56Rezultat 33 : 33. Nisam strucnjak za mlade talente ali neki komentar :
Generalni utisak '' srednja zalost ''. Ali koliko se ulaze i koliko imaju okupljanja takvi su i rezultati.
Uglavnom 2 igraca igraca se izdvajaju
1. Ivano Pavlovic ( bas dobar srednji bek, odlican igrac par vrhunskih asistencija, cudo pravo ako ne ode u komsluk )
2. Lijevi bek br. 22 ( mislim da se zove Nemanja)
I recimo jos treci desno krilo mislim Luka Peric.
Sve ostalo vcrs sto se moglo vidjeti poprilicno slabo.
Valjda ce imati sto vise ovakvih okupljanja mislim da se i u ovakvoj BiH moze pronaci 5, 6 lokalnih zajednica koji ce omogiciti 7 dana besplatnih priprema godisnje barem za 2 selekcije ( kadeti i juniori). Aliii treba se neko i potruditi dogovoriti sve to tj treba imati SAVEZ.
Momcima sretno.
1.) cudo pravo ako ne ode u komsiluk....ipak cudo se nije desilo otisao je....
2.) Ne znam sta se desilo sa Pesticom
3.) Peric je uspio i tu je u A repki
Ostali nazalost tankoo
Bas mi je zao za Ivano Pavlovica morao se naci prostor za njega prije Vuksica,mladog srednjeg beka iz Konjuha sto se pojavio par puta...(sve pod uslovom da je imao imalo zelje..ali ni nasi iz Saveza nisu pokazali ni trun zelje da se iskoristi i ta mala njegova volja...ako nista brate dragi pozovi ga i ako odbije dovidjenja i prijatno znamo na cemu smo )
Aliiii to je Bosna i sistem
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.