Ogroman gaf je napravljen sa Pavlovićem, igrač budućnostiRaonffa je napisao/la: ↑05 nov 2023, 19:55Za Petrovića sam i ja pisao, doduše on je možda više desno krilo nego desni bek, a tu smo dobro popunjeni jbg. Mada kad pogledaš kakvi su drugi desni bekovi osim Panića, bolje je tu Petrovića koristiti.
Što se tiče Sutona, po mojim informacijama (koje ne moraju biti tačne) on je odustao od reprezentacije nakon onog dvomeča sa Grčkom. Valjda je čovjek shvatio u kakav cirkus bi došao, pa je odustao. Realno više on treba reprezentaciji, nego reprezentacija njemu.
Najveća sramota je što se ne zovu neki igrači iz Izviđača. Moguće je da većina njih možda i ne želi igrati za BiH, ali vjerujem da postoji poneki koji bi želio makar jer ne može za Hrvatsku.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Da, on je čini mi se srednji bek, mlad igrač al' eto bolje je da imamo samo Davidovića na spisku kao srednjaka, a on je inače reinkarnacija Balića
Džaba kad je kod nas reprezentacija očigledno poligon za menadžersko-klupske veze po onom principu svako svog konja hvali.
Nego je li Pipe makar danas dao šansu Hodžiću da brani ili ga je na tribine poslao?

Džaba kad je kod nas reprezentacija očigledno poligon za menadžersko-klupske veze po onom principu svako svog konja hvali.
Nego je li Pipe makar danas dao šansu Hodžiću da brani ili ga je na tribine poslao?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
1) svi sada jaci igraci izvidjaca (napr. cesko, odak,..) su vec igrali (nedavno) za neke od mladjih reprezentacija hrvatske i sa tim su od zadnjeg nastupa 3 godine sprijeceni da mijenjaju dres taman i da zele (slicna situacija bila u svoje vrijeme sa bunticem)
2) dao je hvala Bogu konacno i sansu hodzicu, ja mislim od 48. minute
Evo vam ovaj tupan panjina nekakav Mandic 10 godina se tu vrti igra 2 3 Francuske lige,da bar nešto zna ko vise take magarce gura bolje stavit najveći panj iz naše lige nego konja 10 godina guratRaonffa je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:07Da, on je čini mi se srednji bek, mlad igrač al' eto bolje je da imamo samo Davidovića na spisku kao srednjaka, a on je inače reinkarnacija Balića![]()
Igra kažu odbranu dobroFagus501 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:15Evo vam ovaj tupan panjina nekakav Mandic 10 godina se tu vrti igra 2 3 Francuske lige,da bar nešto zna ko vise take magarce gura bolje stavit najveći panj iz naše lige nego konja 10 godina guratRaonffa je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:07Da, on je čini mi se srednji bek, mlad igrač al' eto bolje je da imamo samo Davidovića na spisku kao srednjaka, a on je inače reinkarnacija Balića![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Didi Dinar za sirotinjuRaonffa je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:17Igra kažu odbranu dobroFagus501 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:15Evo vam ovaj tupan panjina nekakav Mandic 10 godina se tu vrti igra 2 3 Francuske lige,da bar nešto zna ko vise take magarce gura bolje stavit najveći panj iz naše lige nego konja 10 godina guratRaonffa je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:07Da, on je čini mi se srednji bek, mlad igrač al' eto bolje je da imamo samo Davidovića na spisku kao srednjaka, a on je inače reinkarnacija Balića![]()
Nego je li Pipe makar danas dao šansu Hodžiću da brani ili ga je na tribine poslao?![]()
Ucestvovati ce na Yellow Cupu u Svicarskoj. Protivnici Svicarska, Rumunija i Argentina. Od 4-og do 6-og januara.
Je li prolaze iz grupe 2 ili 3 reprezentacije? Sta ovo Tahirovic kaze da pobjedom protiv Gruzije idemo u drugi krug?
Je li prolaze iz grupe 2 ili 3 reprezentacije? Sta ovo Tahirovic kaze da pobjedom protiv Gruzije idemo u drugi krug?
Po meni cilj bi nam trebao da bude pobjeda u posljednjoj utakmici grupne faze protiv Gruzije. Mislim da su Švedska i Nizozemska još daleko ispred nas, a ta pobjeda protiv Gruzije bi nam omogućila prolazak u drugi krug i prvu pobjedu na evropskim prvenstvima. Prolaskom u drugi krug igrali bi još tri utakmice koje sigurno mogu poslužiti, pogotovo mlađim igračima, za sticanje iskustva na takvim takmičenjima - zaključio je Tahirović.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Valjda ne bude kakvih vremenskih neprilika 

Momchine ce se u prve 2 tekme istrosit' da im se kontra Gruzije uopste nece dat' igrat' a kamoli pobjedit' ... 

"Kada je u pitanju BH fudbal, o pritisku se previše priča. Pod pritiskom je rudar koji silazi svaki dan u jamu i ne zna hoće li živ izaći, a treba da zaradi platu. Problem s pritiskom nastaje kod onih fudbalera koji nemaju kvalitet." by M. Dogan
- ASD
- Kontakt:
Taj mali ćeško nije Hrvat, tako da nisu samo nacionalni razlozi zašto se igrači odlučuju za Hrvatsku.EdinjoBos je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:301) svi sada jaci igraci izvidjaca (napr. cesko, odak,..) su vec igrali (nedavno) za neke od mladjih reprezentacija hrvatske i sa tim su od zadnjeg nastupa 3 godine sprijeceni da mijenjaju dres taman i da zele (slicna situacija bila u svoje vrijeme sa bunticem)
Hodzic zadnje 2 partije:
14 odbrana protiv Izvidjaca
17 odbrana protiv Chartres ( veceras, pobjeda 22-27), fenomenalna partija.
Sve bolji i bolji.
14 odbrana protiv Izvidjaca
17 odbrana protiv Chartres ( veceras, pobjeda 22-27), fenomenalna partija.
Sve bolji i bolji.
Sve Hodzic brani zasada,sli djaba kad se Ahmetasevic gura iz Svicarske lige koja je slabija od Slovenske i Hrvatske npr. 

RK Izviđač: Alihodžić (4 obrane, 1 sedmerac), Suljević (6 obrana), Odak 3, Šević, Ljubić 1, Dželilović 3, Šimić 1, Bubalo, Šaravanja 1, Pavlović 3, Ćeško 5, Kovač, Grbavac, Bebek 4, Lasić 1.
Trener: Toni Čolina.
Chambéry: Ivić (5 obrana), Traore 6, Pecina 1, Richert 8, Tremey 3, Skube 5, Tissot, Brouzet 3, Bonnissol 2, Paturel 3, Jonsson, Costoya 2, Hodžić (10 obrana), Goni 1, Anquetil 4, Cesar 2.
Trener: Erick Mate.
HRK Čapljina: Majić, Bebek 1, Kolovrat 2, Pavlović 2, Krešić 8, Akrapović, Lasta, Kozarić 1, Buntić 1, Vasilj 2, Dragićević 1, Bartolović 5, Pažin 2, Sesar, Raguž.
Trener: Dragan Suton.
RK Izviđač Agram: Alihodžić (4 obrane, 1 sedmerac), Suljević (12 obrana), Lukenda 1, Odak 2, Šević 2, Ljubić 2, Dedić, Dželilović 10/5, Šimić 1, Bubalo, Šaravanja 1, Pavlović 2/1, Ćeško 4, Kovač, Ševo, Lasić.
steta sto je mali dzelilovic desno krilo a ne lijevo..
Chambéry: Ivić (5 obrana), Traore 6, Pecina 1, Richert 8, Tremey 3, Skube 5, Tissot, Brouzet 3, Bonnissol 2, Paturel 3, Jonsson, Costoya 2, Hodžić (10 obrana), Goni 1, Anquetil 4, Cesar 2.
HRK Čapljina: Majić, Bebek 1, Kolovrat 2, Pavlović 2, Krešić 8, Akrapović, Lasta, Kozarić 1, Buntić 1, Vasilj 2, Dragićević 1, Bartolović 5, Pažin 2, Sesar, Raguž.
Trener: Dragan Suton.
RK Izviđač Agram: Alihodžić (4 obrane, 1 sedmerac), Suljević (12 obrana), Lukenda 1, Odak 2, Šević 2, Ljubić 2, Dedić, Dželilović 10/5, Šimić 1, Bubalo, Šaravanja 1, Pavlović 2/1, Ćeško 4, Kovač, Ševo, Lasić.
steta sto je mali dzelilovic desno krilo a ne lijevo..
Chambéry Savoie Mont Blanc HB – RK Izviđač Agram 34:30 (16:13)
Chambéry, Dvorana Le Phare, gledatelja: 2551 gledatelja.
Suci: Marion Kull i Alvar Tint (Estonija).
Nadzornik: Ioannis Meimaridis (Njemačka).
Chambéry: Ivić (4 obrane), Traore 2, Pecina, Richert 7, Tremey, Skube 2, Tissot 3, Brouzet 3, Bonnissol, Paturel 3, Jonsson 2, Costoya 2, Hodžić (9 obrana, 1 sedmerac), Goni 5, Anquetil 5, Cesar 3.
RK Izviđač: Alihodžić (7 obrane, 1 sedmerac), Suljević (4 obrana), Lukenda, Odak 2, Šević, Ljubić 3, Dedić, Dželilović 8/3, Ševo, Šimić 1, Bubalo, Šaravanja 1, Pavlović 6/3, Ćeško 5, Kovač 3, Lasić 1.
Chambéry, Dvorana Le Phare, gledatelja: 2551 gledatelja.
Suci: Marion Kull i Alvar Tint (Estonija).
Nadzornik: Ioannis Meimaridis (Njemačka).
Chambéry: Ivić (4 obrane), Traore 2, Pecina, Richert 7, Tremey, Skube 2, Tissot 3, Brouzet 3, Bonnissol, Paturel 3, Jonsson 2, Costoya 2, Hodžić (9 obrana, 1 sedmerac), Goni 5, Anquetil 5, Cesar 3.
RK Izviđač: Alihodžić (7 obrane, 1 sedmerac), Suljević (4 obrana), Lukenda, Odak 2, Šević, Ljubić 3, Dedić, Dželilović 8/3, Ševo, Šimić 1, Bubalo, Šaravanja 1, Pavlović 6/3, Ćeško 5, Kovač 3, Lasić 1.
- EastwichTown
- Kontakt:
Toni Čolina je prije 4 god objavio spisak Kadeteske Reprezentacije .
Na koga bi od navedenih mogli računati ?
Tarik Velić nas je odmah otkantao , Ivano Pavlović odazivao se u omladinske selekcije , odbio poziv u A selekciju , a čitam i da je Dušan Miličević iz Sloge Doboj odbio poziv u A selekciju
Spisak reprezentativaca:
Adnan Kurtović (Bosna Sarajevo)
Bekir Čordalija (Vogošća)
Tomislav Vištica (Allach Njemačka)
Adnan Jamaković (Bosna Visoko)
Milan Đurđević (Sloga Doboj)
Luka Đorđević (Lokomotiva Brčko)
Nemanja Peštić (Jedinstvo Brčko)
Ivano Pavlović (Izviđač Ljubuški)
Dušan Miličević (Sloga Doboj)
Amar Korkarić (Bosna Sarajevo)
Berin Keso (Bosna Visoko)
Tarik Velić (Gorenje Velenje Slovenija)
Edvin Dželilović (Gračanica)
Faris Raonić (Slavija Istočno Sarajevo)
Hamza Karavdić (Bosna Visoko)
Đorđe Ratković (Leotar Trebinje)
Benjamin Fitozović (Melsungen Njemačka)
Faris Telalović (Čelik Junior Zenica)
Noa Alilović (Balingen Njemačka)
Malik Okanović (Gradačac)
Adnan Bečić (Konjuh Živinice)
Luka Perić (Borac Banja Luka)
Azer Musić (Gračanica)
Đorđo Racković (Višegrad)
Marko Kos (Kozarska Dubica)
Ermin Jusić (Sloboda Tuzla)
Petar Medić, Stipe Pavlović,Luka Bubalo (Izviđač Ljubuški), Belmin Hrnjić (Kakanj)
Aleksa Starčević (Derventa)
Sedin Mehić (Krajina Cazin)
Salih Pleh (Goražde)
Nemanja Milovac, Zoran Radić ( Borac Banjaluka)
Harun Sirćo (Vogošća).
Na koga bi od navedenih mogli računati ?
Tarik Velić nas je odmah otkantao , Ivano Pavlović odazivao se u omladinske selekcije , odbio poziv u A selekciju , a čitam i da je Dušan Miličević iz Sloge Doboj odbio poziv u A selekciju
Spisak reprezentativaca:
Adnan Kurtović (Bosna Sarajevo)
Tomislav Vištica (Allach Njemačka)
Adnan Jamaković (Bosna Visoko)
Milan Đurđević (Sloga Doboj)
Luka Đorđević (Lokomotiva Brčko)
Nemanja Peštić (Jedinstvo Brčko)
Ivano Pavlović (Izviđač Ljubuški)
Dušan Miličević (Sloga Doboj)
Amar Korkarić (Bosna Sarajevo)
Berin Keso (Bosna Visoko)
Tarik Velić (Gorenje Velenje Slovenija)
Edvin Dželilović (Gračanica)
Faris Raonić (Slavija Istočno Sarajevo)
Hamza Karavdić (Bosna Visoko)
Đorđe Ratković (Leotar Trebinje)
Benjamin Fitozović (Melsungen Njemačka)
Faris Telalović (Čelik Junior Zenica)
Noa Alilović (Balingen Njemačka)
Malik Okanović (Gradačac)
Adnan Bečić (Konjuh Živinice)
Luka Perić (Borac Banja Luka)
Azer Musić (Gračanica)
Đorđo Racković (Višegrad)
Marko Kos (Kozarska Dubica)
Ermin Jusić (Sloboda Tuzla)
Petar Medić, Stipe Pavlović,Luka Bubalo (Izviđač Ljubuški), Belmin Hrnjić (Kakanj)
Aleksa Starčević (Derventa)
Sedin Mehić (Krajina Cazin)
Salih Pleh (Goražde)
Nemanja Milovac, Zoran Radić ( Borac Banjaluka)
Harun Sirćo (Vogošća).
Adin Faljic dao 3 gola za Zagreb protiv Pik Segeda
-
- Kontakt:
Iako nesto ne pratim rukomet,nije moj sport, vidio sam spisak Smajlagica. Bi mi drago da je mnogo igraca iz nase lige, e sad oni sto prate, reci ce ovaj nije zasluzio,pojma nema i slicno ali sve u svemu dobro je ako igrac Konjuha, Maglaja moze igrati odredjenu ulogu u reprezentaciji i ako izbacimo igraca. Sve u svemu,zdravo razmisljanje
- feniksptica
- Kontakt:
Dzelilovic ?
Plavo oko plakalo je.
joker90 nakon gubitka titule i prednosti +13 bodova ''san snova završnica sezone. :opaopa:'' 30.05.2021 00.43h
joker90 nakon gubitka titule i prednosti +13 bodova ''san snova završnica sezone. :opaopa:'' 30.05.2021 00.43h
- EastwichTown
- Kontakt:
GOLMANI
Benjamin Burić (Flensburg; Njemačka)
Admir Ahmetašević (Winterthur; Švicarska)
Harun Hodžić (Chambery; Francuska)
Ahmed Čabaravdić (Konjuh)
LIJEVI BEKOVI
Mirsad Terzić (Wisla; Poljska)
Mirko Herceg (Csurgoi; Mađarska)
Dino Hamidović (Gračanica)
Igor Mandić (Selestat; Francuska)
Luka Knežević (Sloboda)
Damir Kadrić (Maglaj)
SREDNJI BEKOVI
Marko Davidović (Tatran; Slovačka)
Adnan Isaković (Gračanica)
Mario Pavlak (Sloboda)
Nikša Petrović (Borac)
Nikola Grujić (Vogošća)
Omer Mehmedović (Gračanica)
DESNI BEKOVI
Marko Panić (Montpellier; Francuska)
Nedim Hadžić (Borac)
Faris Čolaković (Krivaja)
Aleksandar Milojević (Leotar)
PIVOTI
Senjamin Burić (Skjern; Danska)
Adin Faljić (Zagreb; Hrvatska)
Amir Muhović (Borac)
Haris Buljina (Sloboda)
Ermin Ombaša (Vogošća)
LIJEVA KRILA
Marko Majstorović (Krka; Slovenija)
Adi Mehmedćehajić (Gračanica)
Mirko Mišetić (Sloboda)
Kenan Hadžiavdić (Konjuh)
DESNA KRILA
Srđan Predragović (Graz; Austrija)
Luka Perić (Celje; Slovenija)
Ibrahim Haseljić (Gorenje; Slovenija)
Amar Kendić (Maglaj)
Vladan Đurđević (Borac)
- Pozitivno na srednjem što su pozvani Pavlak , Grujić i Mehmedović jer ova druga dvojica znaju zabiti , a Pavlak ga zna izmisliti i on je morao biti stalni član Reprezentacije , makar dvojicu od njih trojice bi poveo na prvenstvo ,
pozitivno i to što je Mišetić pozvan na lijevo krilo .
-Negativno: najtanji smo na lijevom beku , morali su izmisliti jednog pouzdanog , kao Prce nekada što je bio ... Iznenađenje što su Kendić i Đurđević ispred Dželilovića na desnom krilu .
- To je to što se tiče nas , boljih nemamo , nadao sam se da ćemo ukrasti Hrvatima jednog kao što su Rumuni Antu Kuduza , ali ništa od toga nažalost , ako pobijedimo Gruziju sa ovom ekipom to bi bio odličan rezultat , realno protiv Švedske i Holandije nemamo šta tražiti .
Benjamin Burić (Flensburg; Njemačka)
Admir Ahmetašević (Winterthur; Švicarska)
Harun Hodžić (Chambery; Francuska)
Ahmed Čabaravdić (Konjuh)
LIJEVI BEKOVI
Mirsad Terzić (Wisla; Poljska)
Mirko Herceg (Csurgoi; Mađarska)
Dino Hamidović (Gračanica)
Igor Mandić (Selestat; Francuska)
Luka Knežević (Sloboda)
Damir Kadrić (Maglaj)
SREDNJI BEKOVI
Marko Davidović (Tatran; Slovačka)
Adnan Isaković (Gračanica)
Mario Pavlak (Sloboda)
Nikša Petrović (Borac)
Nikola Grujić (Vogošća)
Omer Mehmedović (Gračanica)
DESNI BEKOVI
Marko Panić (Montpellier; Francuska)
Nedim Hadžić (Borac)
Faris Čolaković (Krivaja)
Aleksandar Milojević (Leotar)
PIVOTI
Senjamin Burić (Skjern; Danska)
Adin Faljić (Zagreb; Hrvatska)
Amir Muhović (Borac)
Haris Buljina (Sloboda)
Ermin Ombaša (Vogošća)
LIJEVA KRILA
Marko Majstorović (Krka; Slovenija)
Adi Mehmedćehajić (Gračanica)
Mirko Mišetić (Sloboda)
Kenan Hadžiavdić (Konjuh)
DESNA KRILA
Srđan Predragović (Graz; Austrija)
Luka Perić (Celje; Slovenija)
Ibrahim Haseljić (Gorenje; Slovenija)
Amar Kendić (Maglaj)
Vladan Đurđević (Borac)
- Pozitivno na srednjem što su pozvani Pavlak , Grujić i Mehmedović jer ova druga dvojica znaju zabiti , a Pavlak ga zna izmisliti i on je morao biti stalni član Reprezentacije , makar dvojicu od njih trojice bi poveo na prvenstvo ,
pozitivno i to što je Mišetić pozvan na lijevo krilo .
-Negativno: najtanji smo na lijevom beku , morali su izmisliti jednog pouzdanog , kao Prce nekada što je bio ... Iznenađenje što su Kendić i Đurđević ispred Dželilovića na desnom krilu .
- To je to što se tiče nas , boljih nemamo , nadao sam se da ćemo ukrasti Hrvatima jednog kao što su Rumuni Antu Kuduza , ali ništa od toga nažalost , ako pobijedimo Gruziju sa ovom ekipom to bi bio odličan rezultat , realno protiv Švedske i Holandije nemamo šta tražiti .
Zadnja izmjena: EastwichTown, dana/u 30 nov 2023, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.