Slažem se za karačića, po meni mora biti igrač koji će preuzeti odgovornost u nekim napadima više nego što to sad radi, dakle biti malo veći vođa!
Malinović je meni famozan, ma šta ko pričao, jer momku su 22 godine, a ima više damu nego pola ekipe zajedno... Mislim da momak maksimalno koristi ukazanu šansu...
Za krilo, ne znam šta da kažem, po meni da bi krilo procvjetalo bitna je timska igra (akcije) i kontre... Pošto ovo drugo igramo očajno, što nije samo do krila već i do sporosti igrača kod kojih je lopta (danas gledam Vražalić pobjegao, Prce vraća loptu nazad, a u gorim situacijama smo išli naprijed)... Za krilo je potrebna kvalitetna akcija, brža igra koja dovodi do većeg ugla... Mi to nemamo i realno pola krivice koja se stavljaju na leđa našim krilima bih stavio na leđa našoj neorganizovanosti u napadu jer nam bekovi carine loptu bez namjere da zabadaju...
To je neko moje viđenje, možda griješim, pošto sam bio golman stručniji sam dosta za odbranu, ali nju igramo zaista dobro, ali napad je kritičan...