Taman da u penzionerskim danima imaš šta radit.MElloo je napisao/la:Odustajem sa gledanjem dok se ne napravi smjena generacija.**** ovo

Moderator/ica: Pasha
Taman da u penzionerskim danima imaš šta radit.MElloo je napisao/la:Odustajem sa gledanjem dok se ne napravi smjena generacija.**** ovo
Nek si vala i ti docekao svojih pet minuta da pametujes.legenda reala je napisao/la:Kakva je neznalica Bilal, prave nam seriju on nesto skakuće čeka da nam nabiju deset razlike pa da nesta promjeni u napada
frajer je spojio najsporiju bekovsku liniju u historiji rukometa
Dobar je Spaho možda se čovjek malo šali ,ili ne zamjeno reprezentaciju sa Spanojomjasta je napisao/la:Pitanje za one koji ozbiljnije prate rukomet. Ova izjava Spahe, da rijetko koja repka se moze pohvaliti sa tako dva kvalitetna ljevaka kao što su Malinovic i cini mi se Panic, da li ima imalo smisla, ili je uobičajno lupanje naših komentatora u što ozbiljno sumnjam.
Fagus501 je napisao/la:Dobar je Spaho možda se čovjek malo šali ,ili ne zamjeno reprezentaciju sa Spanojomjasta je napisao/la:Pitanje za one koji ozbiljnije prate rukomet. Ova izjava Spahe, da rijetko koja repka se moze pohvaliti sa tako dva kvalitetna ljevaka kao što su Malinovic i cini mi se Panic, da li ima imalo smisla, ili je uobičajno lupanje naših komentatora u što ozbiljno sumnjam.
Ostat će zapisanoPenaltiky je napisao/la:Majice H20esprit24 je napisao/la:A trenerke hummelno rules je napisao/la:U golmana Diadora dresovi , izgleda radi urokabolju opremu ima moja raja sa termina
zao mi ovog boesena sto radi sa amaterima
Šorc Joma
Majice golman Diadora
Burić trenerka Hummel
Grahovac različita od Burića
Nuić jedini na nivouPenaltiky je napisao/la:**** majku hoćemo jednom presječ ovu 1-2-gol akciju Bjelorusije?
Boli te tuki uđi u golmanski ha ja.
Nuić 5 komada, de vidite jel registrovan?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.