I da je usao bio bi popljuvan kao i bilo ko drugi ko nije Azmir.

I to sto kazes, a eto vidimo na primjeru Diabya da ni Azmir nije cvjeckaMMA075 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 16:10I da je usao bio bi popljuvan kao i bilo ko drugi ko nije Azmir.![]()
Meni nije jasno kako bude bolja posjeta u manjim sredinama kad se neki njihov klub plasira u euro takmicenje, ne mora to biti rukomet, dok u velikim sredinama dvorane haman prazneDamirT je napisao/la: ↑17 sep 2023, 18:59Ocekivano pobijedili Klaksvik u obje utakmice. Sljedeci protivnik Maccabi Le Zion (Izrael).
Zalosno koliko malo ljudi prati u Tuzli prati Slobodu u rukometu... Bio u petak na utakmici, jedno 700-800 ljudi da je bilo. Danas mi djelovalo da je i manje bilo.
Steta sto se ovom klubu ne da vise novca od grada, umjesto sto se baca konstantno na fudbal, a nikakvih uspjeha nema.
Kapsula je napisao/la: ↑17 sep 2023, 20:15Meni nije jasno kako bude bolja posjeta u manjim sredinama kad se neki njihov klub plasira u euro takmicenje, ne mora to biti rukomet, dok u velikim sredinama dvorane haman prazneDamirT je napisao/la: ↑17 sep 2023, 18:59Ocekivano pobijedili Klaksvik u obje utakmice. Sljedeci protivnik Maccabi Le Zion (Izrael).
Zalosno koliko malo ljudi prati u Tuzli prati Slobodu u rukometu... Bio u petak na utakmici, jedno 700-800 ljudi da je bilo. Danas mi djelovalo da je i manje bilo.
Steta sto se ovom klubu ne da vise novca od grada, umjesto sto se baca konstantno na fudbal, a nikakvih uspjeha nema.
Dobro @power rece, unistili nam volju za sve. Doduse i protivnik nije nesto, ali kad u Tuzli rijetko ko igra u Evropi, jos je vise porazavajuce ovo. Na fudbal dodje sinoc 4 000 ljudi. Pa zar nije moglo jos makar 500 ljudi na rukomet svratiti? Jos ni karta nije bila skupa, samo 5 KM. Valjda protiv Maccabija bude bolja posjetaKapsula je napisao/la: ↑17 sep 2023, 20:15Meni nije jasno kako bude bolja posjeta u manjim sredinama kad se neki njihov klub plasira u euro takmicenje, ne mora to biti rukomet, dok u velikim sredinama dvorane haman prazneDamirT je napisao/la: ↑17 sep 2023, 18:59Ocekivano pobijedili Klaksvik u obje utakmice. Sljedeci protivnik Maccabi Le Zion (Izrael).
Dobro to, ali na fudbal dolazi po 3, 4 hiljade gledalaca, a nikakav uspjeh se ne nazire. Osim vjerovatnog ulaska u PL, gdje ce se opet tavoriti u donjem dijelu tabele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.