RA

Da, laganih 10 razlike za Velež danas. Odličan golman. I sa dva igrača manje je Velež odlično izgledao. Svaka čast.
Bio sam licno i na derbiju, ovaj me Only nagovorio svojim postovimaRASanticeva je napisao/la: ↑25 nov 2023, 22:06Kakva dominacija protiv Radničkog. Gušt je bilo gledat!
Igramo sve bolje i bolje. Bosna nam samo dva boda bjezi. Ima ovdje potencijalaDirektorcic je napisao/la: ↑26 nov 2023, 13:56Bio sam licno i na derbiju, ovaj me Only nagovorio svojim postovimaRASanticeva je napisao/la: ↑25 nov 2023, 22:06Kakva dominacija protiv Radničkog. Gušt je bilo gledat!, a i sinoc. 2 razlicite ekipa u samo nekoliko utakmica je Velez. Trka, brzina, dominacija cista. Vidim kasnije u 45-50 minuti usli neki djecacici i zadrzali rezultat.Djeluje kao da se bas dobro i kvalitetno radi. Nadam se da ce se i malo para pronaci za sve to, a na FB sam upratio da je novi sponzor Rahimic Narentas
+10 za Velez u 44 minuti
Tako je. Nadam se da cemo dobro odraditi prelazni rokDirektorcic je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:59+10 za Velez u 44 minuti
Cetvrta utakmica zaredom sa ovolikom razlikom,nije za salu
Ma pitanje je ima li se love, vidim da su ovo sve domaci momci.ne treba se zalijetati,vidim Celik odustao od takmicenja zbog para.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:02Tako je. Nadam se da cemo dobro odraditi prelazni rokDirektorcic je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:59+10 za Velez u 44 minuti
Cetvrta utakmica zaredom sa ovolikom razlikom,nije za salu![]()
Sad samo ovu utakmicu polako privesti kraju, pa pratiti Slogu protiv Zrinjskog i Bosnu protiv Radnickog
utakmica sezone. ako pobijedite PL ako izgubite onda skoro ništa.
koliko traje pauza? kad se nastavlja sezona?Direktorcic je napisao/la: ↑03 dec 2023, 21:11Gostuje se u Vakufu, gostuje se Bosni Visoko, nije to bas tako jednostavno kako se cini.Nemam pojma, slabo pratim, drago mi kad bilo koji Velez pobjedi![]()
Totalno pogresnu osobu pitasBistrik je napisao/la: ↑03 dec 2023, 21:33koliko traje pauza? kad se nastavlja sezona?Direktorcic je napisao/la: ↑03 dec 2023, 21:11Gostuje se u Vakufu, gostuje se Bosni Visoko, nije to bas tako jednostavno kako se cini.Nemam pojma, slabo pratim, drago mi kad bilo koji Velez pobjedi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.