7aprildomemoj je napisao/la:Zna li neko stvarni razlog odlaska malog Švrakića sa mjesta direktora kluba ?
Poslovne obaveze, tako stoji u zvanicnom saopstenju.
7aprildomemoj je napisao/la:Zna li neko stvarni razlog odlaska malog Švrakića sa mjesta direktora kluba ?
FRANK RIBERY je napisao/la:7aprildomemoj je napisao/la:Zna li neko stvarni razlog odlaska malog Švrakića sa mjesta direktora kluba ?
7aprildomemoj je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:7aprildomemoj je napisao/la:Zna li neko stvarni razlog odlaska malog Švrakića sa mjesta direktora kluba ?
Ma to sam i ja pročitao, zato sam i pitao ako neko zna stvarne razloge. A to poslovne obaveze je floskula koja se koristi u tim situacijama
High je napisao/la:Šteta.
Igrac je napisao/la:Bosna će uvijek biti mali klub za Boracbar što se tiče rukometa
balkanac198 je napisao/la:brzi je napisao/la:Kakva je klupska politika da Sarajlija Memić završi u Borcu a dovodi se desetak igrača sa strane....
Mislim da je Memic bio potreban Bosni S.ali I da je preskup.Bosna je dovela puno "igraca"i tesko da ce to ova uprava moc pratiti iako su igraci disli za "male"pare
Igrac je napisao/la:Bosna će uvijek biti mali klub za Boracbar što se tiče rukometa
solinas je napisao/la:Igrac je napisao/la:Bosna će uvijek biti mali klub za Boracbar što se tiče rukometa
Nadam se da se zayebavas samo.
Bosna je najveci BiH klub....To sto su par godina u krizi desava se svima.
Zadnje dvije-tri godine isticete se malo i cuj ga uvjek Mali.
Znas li koliko uzastopnih titula ima Bosna,koliko grupnih faza lige prvaka,pa polufinale evropskog takmicenja mislim sa Hamburgom. .....odrasti pod hitno.
5 titula prvaka BiH
4 puta kup
1 kup Jugoslavije
Polufinale kupa kupova
irfo je napisao/la:solinas je napisao/la:Igrac je napisao/la:Bosna će uvijek biti mali klub za Boracbar što se tiče rukometa
Nadam se da se zayebavas samo.
Bosna je najveci BiH klub....To sto su par godina u krizi desava se svima.
Zadnje dvije-tri godine isticete se malo i cuj ga uvjek Mali.
Znas li koliko uzastopnih titula ima Bosna,koliko grupnih faza lige prvaka,pa polufinale evropskog takmicenja mislim sa Hamburgom. .....odrasti pod hitno.
5 titula prvaka BiH
4 puta kup
1 kup Jugoslavije
Polufinale kupa kupova
Solinas drug, moramo biti objektivni pa reci da je borac sto se rukometa tice puno veci klub od bosne, ne slazem se sa ovim sto je rekao mali klub za borac, to nije sigurno, ali ipak je borac velikan, i mozda najveci klub u jugoslaviji sto se tice rukometa, 7 titula u jugoslaviji i 10 kupova, 8 titula u bih ligi, jednom prvac i jednom finalisti lige sampiona, i jednom prvaci ehf kupa, iako je bosna mozda uspjesnija zadnjih desetak godina, nije ni blizu kroz historiju borcu
Heller je napisao/la:Poredit Borac i Bosnu je ko poredit Zvezdu i Sarajevo, Borac je poslije Bjelovara najuspješniji Jugoslavenski tim, a tadašnja Jugoslavenska liga je bila vjerovatno u top 3 u Evropi, u top 5 sigurno, dok su Jugoslaveni žarili i palili Evropom, zanimljivo da je u Jugi Željezničar uspješniji od Bosne. Borac ima 7 titula Yu lige, 3 BiH, LP i jedno finale LP. Dok Bosna ima 7 titula BiH. Tako da Bosna jest prdina bara naspram Borca.
sveznadar je napisao/la:Ma ja čuo da se traži novi trener u Bosni. Ma vala za ovog je Zule trener.
MortemHz je napisao/la:Moze li Bosna ove godine do play-offa? Ipak su Krivaja i Konjuh kvalitetniji pored Vogosce i Borca koji ce biti prvi, odnosno drugi na kraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.