Premijer liga 2018/2019
Re: Premijer liga 2018/2019
Sloga-Maglaj 29:24
Iskra - Gracanica 30:33
Presudilo na kraju iskustvo i par sudijskih grešaka al nema veze odlična utakmica. Iskra u jednom trenutku vodila i 5 razlike. Samo Klis izrasta u strasnog igraca koji odraz i sut ima momak
Presudilo na kraju iskustvo i par sudijskih grešaka al nema veze odlična utakmica. Iskra u jednom trenutku vodila i 5 razlike. Samo Klis izrasta u strasnog igraca koji odraz i sut ima momak
Tornadooo je napisao/la:Iskra - Gracanica 30:33
Gračanica mnogo lošija ,odlaskom dine i ahmeta ovi sto su došli nisu adekvatna rotacija ,bit će prosjek Gračanica ove sezone
Iskra nespremna , jedan dva igrača mogu nešto ostali dišu na škrge , expresan povratak u niži rang s obzirom da u PL sudjenje će biti potpuno drugačije u odnosu kako je to u prvoj ligi ,ako ih raspored pokopa koprcat će se par kola i to je to
Gledao sam utakmicu, Klis je bio ubjedljivo najbolji. Bice sigurno prva napadacka opcija Iskre.
Zna li se kad krece liga?
Je li danas nastavak sjednice?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta.Ostatak sam spiskao.
G.B.
G.B.
ASD je napisao/la:Za sad Kinezi bolji od Sloge.
Nece se Kinezi lijepo provesti u SEHA ligi...
Vogošća i Izviđač izgleda postaju prosjek živi . , Ovi prvi u Italiji nemogu amatere pobijediti , a Izviđač se i nakon SEHA Lige bruka , ove godine Borac najozbiljniji
Tatran Preshov - Izviđač 34:16

Tatran Preshov - Izviđač 34:16
Dugo nisam vidio smjesnijeg tima od Izvidjaca 

G.B.
G.B.
Borac je ove godine najozbiljnija ekipa i imaju najkvalitetniji roster...Ako ih uprava isprati sa financijama (ako plata bude redovna) mislim da je dupla kruna ove godine u banja luci
0DamirT je napisao/la:Dugo nisam vidio smjesnijeg tima od Izvidjaca
Cim je Buljubašić pojacanje...
Nema dalje
Predstavnici H komponente odbili da dodju sutra na sastanak u Doboj , te najavili povlačenje iz UO saveza .
Premier liga neće izgleda ni sutra dobiti konačan slijed koliko klubova koje propozicije i kada počinje ...
Premier liga neće izgleda ni sutra dobiti konačan slijed koliko klubova koje propozicije i kada počinje ...
-
- Kontakt:
Šta kaže viber?
- gradacac10
- Kontakt:
Kad vec tonemo iz godine u godinu, bolje nek sve raz#ebu i da krenemo od 0.. postavit ljude koji vole rukomet
Sloga – Eurofarm Rabotnik 24:26 (13:11)
Natkriveni stadion sportskih igara. Gledalaca: 700. Sudije: Zdenko Božić i Borislav Slipac (Novi Travnik). Sedmerci: Sloga 3(2), Eurofarm Rabotnik 5(4). Isključenja: Sloga 8, Eurofarm Rabotnik 6. minuta.
SLOGA: Bogdanović (19 odbrana, 2 sedmerca), Knežević, Đurđević, Anđelić 1, Miloš Maksimović, Mišanović, Prestaš 5, V. Stanković 7(1), Bubić 4, Starčević, Zekić 2, B. Stanković 1, Žegarac, Miličević, Ćosić 4, Bajović. Trener: Danko Panić
EUROFARM RABOTNIK: Ojleski 2, Markoski 2, Madžovski 2, D. Petrovski, Stjepanović 2, Radović 5, Trajkoski (21 odbrana), Ševelev, Jotić 2, Čanevski (odbrana, sedmerac) , Vegar 2, Kukoski, Građan 2, Đukić 1, Kuzmanovski 5(3), M. Petrovski 1. Trener: Stevče Alušovski
Natkriveni stadion sportskih igara. Gledalaca: 700. Sudije: Zdenko Božić i Borislav Slipac (Novi Travnik). Sedmerci: Sloga 3(2), Eurofarm Rabotnik 5(4). Isključenja: Sloga 8, Eurofarm Rabotnik 6. minuta.
SLOGA: Bogdanović (19 odbrana, 2 sedmerca), Knežević, Đurđević, Anđelić 1, Miloš Maksimović, Mišanović, Prestaš 5, V. Stanković 7(1), Bubić 4, Starčević, Zekić 2, B. Stanković 1, Žegarac, Miličević, Ćosić 4, Bajović. Trener: Danko Panić
EUROFARM RABOTNIK: Ojleski 2, Markoski 2, Madžovski 2, D. Petrovski, Stjepanović 2, Radović 5, Trajkoski (21 odbrana), Ševelev, Jotić 2, Čanevski (odbrana, sedmerac) , Vegar 2, Kukoski, Građan 2, Đukić 1, Kuzmanovski 5(3), M. Petrovski 1. Trener: Stevče Alušovski
Tko je fantomski glavni tajnik saveza sa platom od 2000 KM, a ujedno član UO 

Rukometna Premijer liga BiH zvanično kreće 14.09.2019.
Od ove sezone brojat će 17 klubova a iz Premier lige ispadat će 3 kluba po završetku prvenstva.
Od ove sezone brojat će 17 klubova a iz Premier lige ispadat će 3 kluba po završetku prvenstva.
G.B.
G.B.
-
- Kontakt:
hanssen je napisao/la:Iskra nece uci u Premijer ligu ljudi jeste vi svjesni toga.Molit ce on Marjanovica i Supica da se vrate kad se bude razigravalo sa slobodom,razvalice iskru u obe utakmice a sahmani vise nece imati zelje boriti se u namjestenoj prvoj ligi u kojoj je stimao sebi prvo mjesto kako je htio.necemo takvu premijer ligu
Slabo pratiš viber.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.