Njima ovo puno

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
A tokom meca cemo slusati kuknjavu odredjenog forumasa kako je podloga led,da protivnici serviraju kao karlovic itd
Ja juce igrao u balonu na sljaci,kao da sam otisao na Queens.Ocigledno je kako povecana razina tih stetnih cestica ubrzava uslove drasticno
Mal ti ne reko
Pa Michael Jordan je nakon 2 godine odsustva sa kosarkaskih terena uzeo MVP i prsten iducu sezonu.Just GOAT things
Pa znas li ko bi mu bio partner dragi Darkere?Peijavio dohu samo jer je roger otkazaodarker10 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 15:09![]()
Ma da ti pravo kazem ja nemam nikakvih ocekivanja.Ne bi me cudilo da zavrsi u prvoj sedmici,a isto tako me ne bi cudilo da uzme trofej i derne Nolu u finalu.
Svakako greska bila ne odigrat nijedan mec,al isto tako mislim da ovaj ATP Kup nije bas ostavio mnogo opcija.Za Federera bi bilo previse igrat 2 meca dnevno u ovim godinama obzirom da bi mu partner vjerovatno gubio svoje singl meceve tako da je to ultimativno dobra odluka.Dosta ce zavisit i od zdrijeba kako za njega tako i za Nadala/Nolu posto mislim da nijedan od trojca nije sposoban da dobije uzastopne meceve protiv druge dvojice u ovom momentu.
Nisu iskreno, nego Fed je ove sezone pravi underdog - što njemu iskreno odgovara. Takav je došao na AO2017, sam je sebe iznenadio formom i šta može da radi na terenu, tako da mislim da samo Federeru može ići u prilog ako se ne smatra favoritom. Manje pritiska = bolje igra.
Ne samo da je Fed šljaku dobro odigrao prošle sezone nego su po meni glavni razlog onako dobrog Wimbledona upravo mečevi na šljaci koji su ga ostavili u ritmu i udarcuAA23 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 15:10Nisu iskreno, nego Fed je ove sezone pravi underdog - što njemu iskreno odgovara. Takav je došao na AO2017, sam je sebe iznenadio formom i šta može da radi na terenu, tako da mislim da samo Federeru može ići u prilog ako se ne smatra favoritom. Manje pritiska = bolje igra.
Ne očekujem mnogo, možda da odradi američku turneju solidno, Miami pogotovo, Federer se nevjerovatno prilagođava svim promjenama, plava šljaka u Madridu, novi teren u Miamiju, drukčiji odskok loptice, zrak, klima - što se toga tiče on je nevjerovatan, volio bih da odigra bar Madrid, ne znam što, tamo je najbrža šljaka, prošle godine nije bio loš tamo, dobio dobrog Monfilsa i umalo Thiema, malo zagrijati se pred RG.
Prošlu sezonu je čak bio mnogo dobar na šljaci, RG polufinale i vjerovatno finale da nije bilo Rafe ()
Ja ba. A kad sam neki dan kad je izgubio od Goffina govorio da bi za njega mozda bio blessing in disguise ako ispadne u dublu, osuli su paljbu po meni ovdje. Kao ne dolazi u obzir, fajter je too
Objasnio je što nije igrao. Nisi gledao presicu? Postavljao sam na forum.darker10 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 16:23Ja ba. A kad sam neki dan kad je izgubio od Goffina govorio da bi za njega mozda bio blessing in disguise ako ispadne u dublu, osuli su paljbu po meni ovdje. Kao ne dolazi u obzir, fajter je too
Inace meni je fakat cudno sto Nadal nije igrao taj mec. Igrat citav turnir nerijetko i dva meca dnevno i onda odustat od meca za titulu. Nidje veze.Ne moze me vala bilo uvjerit u to da su pomislili da je Lopez bolja opcija od njega.
Who could be the ultimate player according you?
Forehand: _____
Backhand: _____
Serve: _____
Return: ______
Volley: _____
Touch of ball: _____
Mental: _____
Physical strength: _____
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.