Oracle je napisao/la: ↑25 jan 2023, 18:33
Prvi put imam osjećaj da se raspravljam sa curicom na ovom forumu. Pogledaj tih naziva, čuj lapančino.
Budeš mi ga glabao, a ne gazio krezonja
Kokkinakis i Kecmanović su smeće od tenisera. Ja ti ovdje iznosim žrijeb do finala, i nakon finala, dakle žrijebove u Slamovima koje su ova dvojica uzela, klocu. Činjenica je da je Nadal imao uvijek nezgodnije protivnike i težim putevima je dolazio do GS titula. Ne želim se baviti ŠBBKBB, tj. turnirima koji ovi nisu osvajali. A i da se bavim, opet bih ti sve podatke povadio i dotukao te.
Žrijebovi u kojima na putu do finala imaš tenisere poput Thiema, Federera, Ruuda, Medvedeva i Đokovića su mnogo teži nego oni u kojima imaš Andersona, Berettinija, Kyrgiosa, Tsitsipasa i ostale.
Dozovi se curice i prestani se brukat. Btw jel se molite da Karen uzme Stefanosa pa da finale bude još lakše?
I da, to za povredu ne budi smiješan. Odgovorno tvrdim da povrijeđena osoba ne može u onom ritmu trčati, skakati, udarati lopticu na željeni način kao zdrava osoba. I gledaj čuda, ni traga od te povrede više. Neki Deja Vu mi se pričinjava, kao da smo to već prošli sa prevarantom iz Srbije. Ono kad je uzimao beskonačno MTO da uspori protivnike na AO, kad ono bješe, kad je uzeo protiv Thiema? A krezubi dickrideri će ga i dalje braniti.
Eto,curica sam. Tvoji su izrazi seljački,muško,pravo pogođeni. Budem te silovao/la.
Mcdonald i Nishioka su vrh,Kokk i Kecmanović smeće. Kako ti kažeš,dragi. Shapo,Khachanov&co. su opasan ždrijeb. Ups,,krampe,smiješan ždrijeb. Kako tebi paše,dragi. Zguza? Eto,Đoković nije imao ždrijebove s Wawrinkom,Murrayom,delPotrom,Nadalom,Fedom,Thiemom. Jel ti vidiš kako uskačeš?
Eto,kad Nadal u finalu igra s Puertom i Andersonom,onda ništa,a kad Đoković s Kyrgiosom i Andersonom,onda... jel vidite kako ništavne argumente nudite?
Šta Nadal iz dosade je gubio na Slamu od Kyrgiosa,Tsitsipasa,Tiafoea,šta on nije te krampe svladao i osvajao?
Osobno bih da Tsitsipas osvoji(baš najviše zbog bas toksičnih likova) iako iz tog dijela ždrijeba sam bio za Jannika i Augera.
Nisam smiješan,uvijek realan i ozbiljan/ozbiljna. Odgovorno tvrdiš? Čime odgovoraš,88.forumskim bot bijednim profilom? Da si odgovoran,pokrio bi se ušima. Gledaj čuda,IDENTIČNO Đokovićevi fanovi su optuživali Nadala. Ne znam tko je gori samo. Ahaaa,uzima MTO i glumi i kad gubi,a i kad vodi jer ono... i kad nemaš logiku za hate,pronaći će se,bar to je glavna forumaška zanimacija