@shevkec ma gledam pravog babuku a ne laznog.....sa tribina neke salje na liniju.....tako ti je to kad je najveci ....
a kako me nervira ovo kad se pegla oko ovog brejka svaki set 15 brejk lopti mora zajebati da bi napravio jedan brejk..
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma na pravog babuku sam i mislio...delinjo je napisao/la:@bosniaBoston upravu si braco ... to je u pitanju![]()
![]()
@shevkec ma gledam pravog babuku a ne laznog.....sa tribina neke salje na liniju.....tako ti je to kad je najveci ....
a kako me nervira ovo kad se pegla oko ovog brejka svaki set 15 brejk lopti mora zajebati da bi napravio jedan brejk..
a svaki njegov gem 3,4 brejk lopte ali uvijek se izvadiTekashi je napisao/la:Nishikori ne moze meda na servis Rogera
Ne znam Bgm, ja ovo što vidim danas od Fedexa je na guzove nešto...delinjo je napisao/la:a svaki njegov gem 3,4 brejk lopte ali uvijek se izvadiTekashi je napisao/la:Nishikori ne moze meda na servis Rogera
shevchet je napisao/la:Ne znam Bgm, ja ovo što vidim danas od Fedexa je na guzove nešto...delinjo je napisao/la:a svaki njegov gem 3,4 brejk lopte ali uvijek se izvadiTekashi je napisao/la:Nishikori ne moze meda na servis Rogera
Ova igra protiv Rafe max 1 set može uzeti, zapamti šta ti kažem.
Ako ne poboljša igru, valja kući lagano sa Mirkom djecu čuvati
Gdje je hladno?leorey je napisao/la:Ova trojica ce i za 3 godine da igraju polufinale slemova, al hladno.
Možda i 40!?Mig_Mig je napisao/la:Rafa uzima 30+sec na bitnim servisima..Nedopustivo.
tm01hzne je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Previse si se ti raspisao nesto, da ne bude obratno pa da ti ne zaplaces. Jer u zadnjih 5 godina Federer ima 6 pobjeda a Nadal samo jednu i to na RGshevchet je napisao/la:Šta ste se prepali Fedexovci, pa sramota bi bilo da zijani od kamikaze, nije na to spao valjda...
Ali ima da bude plakanja protiv španskog bika i traženja izgovora u podlozi, godinama, lošem danu, suncu, vanzemaljcima i sl.![]()
![]()
![]()
Pa stipu to ba,kaze pajac nije dominantan na Wimbledonu biodelinjo je napisao/la:tm01hzne je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se ne bojim Fedexa, koliko se vi bojite Rafe u svakom vašem postu...leorey je napisao/la:Previse si se ti raspisao nesto, da ne bude obratno pa da ti ne zaplaces. Jer u zadnjih 5 godina Federer ima 6 pobjeda a Nadal samo jednu i to na RGshevchet je napisao/la:Šta ste se prepali Fedexovci, pa sramota bi bilo da zijani od kamikaze, nije na to spao valjda...
Ali ima da bude plakanja protiv španskog bika i traženja izgovora u podlozi, godinama, lošem danu, suncu, vanzemaljcima i sl.![]()
![]()
![]()
Paja bi rekao samo je jedan vrhunski teniserBosniaBoston je napisao/la:Pa stipu to ba,kaze pajac nije dominantan na Wimbledonu biodelinjo je napisao/la:tm01hzne je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De gledaj mec pa komentarisi ljubi te brat. 18 asova covjek ima a treci set nije gotov. Ne rise tita ti.LEO10 je napisao/la:Izdao je Sama servis u najvaznijem mecu, al generalno odlican turnir za njega.
A i bas je bik kao sto kazes, izvuce gace iz guzana i onda pomirise to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.