to su garant oni isti tipovi koji su svojevremeno obojili zemlju u madridu

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
QFs at the moment
France or Serbia vs. Russia
Canada vs Australia
Germany vs Great Britain or Kazakhstan
Spain vs Argentina, France or Serbia
Jest, zato se ne sjećamo kad su se Fed, Nolo i Rafa zadnji puta odazvali za repku i nastupali u DCu, a i velika većina ostalih top igrača, svi su ko bez glave bjezali od nastupa u DCu.darker10 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 14:58Ja citajuci po netu ovih dana prvi put evo procitah od Bodija da je ovaj format dobarOvim formatom je Davis Cup izgubio i ono malo duse sto mu je ostalo. Davis Cup su home&away mecevi, mecevi na tri dobijena seta itd. Ovo sto se igra u Madridu je, pa ne znaju ni oni sta je
![]()
Nema h2h veze s vezom u ovom slučaju. 9-0 ok jer je razlika u kvaliteti ogromna, ali Diego je Rafu znao napatiti i oznojiti ko malo ko. Mislim šta imam o tome bezveze i pričat to svako zna ko je odgledao barem 3 meča ove dvojice. Na AO prošle godine mu je bukvalno krv popio, na RGu mu je jedini na turniru uspio set uzeti. Daleko su njihovi mečevi bili od jednosmjernih ulica, u većini slučajeva je Rafa morao krv pišati za pobjedu.
đe ba nema veze ... 9:0 je 9:0 pa makar izgubio nekad neki setbodi123 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 22:31Nema h2h veze s vezom u ovom slučaju. 9-0 ok jer je razlika u kvaliteti ogromna, ali Diego je Rafu znao napatiti i oznojiti ko malo ko. Mislim šta imam o tome bezveze i pričat to svako zna ko je odgledao barem 3 meča ove dvojice. Na AO prošle godine mu je bukvalno krv popio, na RGu mu je jedini na turniru uspio set uzeti. Daleko su njihovi mečevi bili od jednosmjernih ulica, u većini slučajeva je Rafa morao krv pišati za pobjedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.