WTA Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- jolicnikola
- Kontakt:
- jolicnikola
- Kontakt:
sutra Sisara igra za treću uzastopnu titulu, u Abu Dhabiju protiv Ruskinje Kudermetove
yebe mi se za njeno političko stajalište u vezi sa situacijom u Bjelorusiji, kad mi je ovako sexy neću politiku u ovu butigu, al i kad izgubi svejedno mi je, jer će mi biti interesantno vidjeti naslađivanje dobrog dijela Bjelorusa na IG, njihovim forumima i komentarima na stranicama
yebe mi se za njeno političko stajalište u vezi sa situacijom u Bjelorusiji, kad mi je ovako sexy neću politiku u ovu butigu, al i kad izgubi svejedno mi je, jer će mi biti interesantno vidjeti naslađivanje dobrog dijela Bjelorusa na IG, njihovim forumima i komentarima na stranicama
"Ne karaju se samo galebovi"
Znači Sabalenka podržava onog ''diktatora'' ili?jolicnikola je napisao/la: ↑12 jan 2021, 21:38sutra Sisara igra za treću uzastopnu titulu, u Abu Dhabiju protiv Ruskinje Kudermetove

Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
31.08.2019. Željezničar 5:2 sarajevo
30.11.2019. sarajevo 1:3 Željezničar
31.08.2019. Željezničar 5:2 sarajevo
30.11.2019. sarajevo 1:3 Željezničar
- jolicnikola
- Kontakt:
pa ne živim ja u Bjelorusiji, pa je to njen problemFoxMulder je napisao/la: ↑17 jan 2021, 16:14Znači Sabalenka podržava onog ''diktatora'' ili?jolicnikola je napisao/la: ↑12 jan 2021, 21:38sutra Sisara igra za treću uzastopnu titulu, u Abu Dhabiju protiv Ruskinje Kudermetove
yebe mi se za njeno političko stajalište u vezi sa situacijom u Bjelorusiji, kad mi je ovako sexy neću politiku u ovu butigu, al i kad izgubi svejedno mi je, jer će mi biti interesantno vidjeti naslađivanje dobrog dijela Bjelorusa na IG, njihovim forumima i komentarima na stranicama![]()

- OldFashioned
- Kontakt:
Čuješ tišinu, taj zvuk ? Prolazi vrijeme...
Čuj degen. Tačno si glup za medalju

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- jolicnikola
- Kontakt:
koji se ovo qrac igra (Philip Island trophy) koji će taj turnir u kojem igraju teniserke koje su ispale iz AO?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.