E to je nestvarno.
I ATP Finals svaki veliki igrac u historiji tenisa ima osvojeno, neki i vise puta, naravno da je to veliki minus za nekoga ko se smatra za najveceg ikada.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Neće ni doć. Taj dodje samo samo nakon ovakvih predstava da baci koju pametnuNail for Real je napisao/la: ↑15 nov 2019, 00:06Ma ne znam o kome se radi uopste, mora da je neki iskompleksirani hejter.
Mogu misliti sta ce pisati kada padne zavjesa u Parizu.
Ma ovi mjesečni "paraglideri" su najjači, neka ih...bodi123 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 00:08Neće ni doć. Taj dodje samo samo nakon ovakvih predstava da baci koju pametnuNail for Real je napisao/la: ↑15 nov 2019, 00:06Ma ne znam o kome se radi uopste, mora da je neki iskompleksirani hejter.
Mogu misliti sta ce pisati kada padne zavjesa u Parizu.
![]()
To je tvoj vrli forumski jaran, nazovi čovjeka bratiću, vidi jel' ga boli šta?
ne daj Bozeprofdrhaljimi je napisao/la: ↑15 nov 2019, 00:12To je tvoj vrli forumski jaran, nazovi čovjeka, vidi jel' ga boli šta?![]()
Ovakvi komentari su nepotrebni brate. Uživaj prije svega u Nadalu dok traje, ali poštuj ove sportske zvijeri.NadalRafa je napisao/la: ↑15 nov 2019, 00:43Ko ce sad izdurat Fedtardove do januara i pushagije na AO jer sumnjam da ce se ranije prestat kurcit pobjedom.
Hvala Rafaelovoj kujici sto je namlatila ludog Djovaka i tako ga poslala kuci. Sad opet u misije rupe jer se zna ko je babo ove godine.
Sto se tice zavrsnog Mastersa totalno nam svejedno sad. Za kraj godine smo broj 1 sto je sasvim zasluzeno, dva slema jedno finale i jedno polufinale. Velik si Rafane. Nastavi da pisas po ostalima najveca igracino ikad.
Hajmo sad hejtercici, KO JE PRVIIIII![]()
Šta on zna šta je respektCaptain4 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 00:49Ovakvi komentari su nepotrebni brate. Uživaj prije svega u Nadalu dok traje, ali poštuj ove sportske zvijeri.NadalRafa je napisao/la: ↑15 nov 2019, 00:43Ko ce sad izdurat Fedtardove do januara i pushagije na AO jer sumnjam da ce se ranije prestat kurcit pobjedom.
Hvala Rafaelovoj kujici sto je namlatila ludog Djovaka i tako ga poslala kuci. Sad opet u misije rupe jer se zna ko je babo ove godine.
Sto se tice zavrsnog Mastersa totalno nam svejedno sad. Za kraj godine smo broj 1 sto je sasvim zasluzeno, dva slema jedno finale i jedno polufinale. Velik si Rafane. Nastavi da pisas po ostalima najveca igracino ikad.
Hajmo sad hejtercici, KO JE PRVIIIII![]()
Koji dio potpisa? Olimpik kao osvajač Kupa BiH ili onaj dio o Kipru?Galion je napisao/la: ↑14 nov 2019, 22:56Nevezano za tvoj komentar. Vidim ti potpis pa da kažem da sam, dok sam pratio nogomet, navijao za BATE Borisov u europskim natjecanjima. Nek to netko nadmaši![]()
On topic: RF me baš ugodno iznenadio, iskreno očekivao sam pobjedu tipa 7-6 6-3 za Đokovića
Sutra će biti zanimljivo ispratit sve moguće rasplete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.